۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۶۰۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۳-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۶۰۴۵۱
انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۳-۰۷-۱۳۹۳

تحول روند درمان در بیمارستان با "مدوپد"

با استفاده از مدوپد، پزشکان قادر خواهند بود شرایط بیماران خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشته و نظر آنها را از طریق ارتباط اپلیکیشن جویا شوند. به عنوان مثال، از نشانه های قابل مشاهده بیماران می توان با آی‌پد عکس گرفت و آنها را به اشتراک گذاشت.

عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - اطلاعات ارزشمندی از بیماران در بیمارستان ها نگهداری می شوند اما اغلب استفاده موثر و کارآمد از آنها دشوار است. یک شرکت نوپای انگلیسی قصد دارد این شرایط را با معرفی مجموعه ای از اپلیکیشن ها به نام "مدوپد" (Medopad) که برای آی‌پد توسعه داده شده اند، تغییر دهد.

به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، ایده این شرکت اتصال تمامی سیستم های تولید داده و دستگاه های موجود در یک بیمارستان به یک بخش خدمات مرکزی را شامل می شود که می تواند پرونده بیمار - از سوابق پزشکی اولیه تا اسکن های پرتو اکس و ام آر آی - را تنها با یک لمس در اختیار پزشک قرار دهد. 

تحول روند درمان در بیمارستان با

تعدادی از اپلیکیشن های مدوپد به پزشک در تغییر و استفاده از این داده ها کمک می کنند. به عنوان مثال، یک اپلیکیشن، نوار قلب بیمار را به آی‌پد پزشک ارسال می کند و از این رو معاینه بیمار از هر مکانی در ساختمان بیمارستان امکان پذیر می شود. یک اپلیکیشن دیگر از تشخیص صدا استفاده می کند و به پزشک اجازه می دهد تنها با صحبت کردن نکاتی درباره بیمار را یادداشت کند.

با استفاده از مدوپد، پزشکان قادر خواهند بود شرایط بیماران خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشته و نظر آنها را از طریق ارتباط اپلیکیشن جویا شوند. به عنوان مثال، از نشانه های قابل مشاهده بیماران می توان با آی‌پد عکس گرفت و آنها را به اشتراک گذاشت.

یک اپلیکیشن مدوپد دیگر قابلیت یکپارچگی با عینک گوگل را دارد که به پنج پزشک اجازه می دهد در آن واحد با یکدیگر همکاری داشته، عکس گرفته و به اشتراک گذارند، و به طور همزمان به سوابق بیمار دسترسی داشته باشند. یک اپلیکیشن پاتولوژی نیز حتی می تواند برخی تجزیه و تحلیل ها را برای پزشکان انجام دهد. 

تحول روند درمان در بیمارستان با

همکاری برای مدوپد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و از این رو استفاده از عینک گوگل به پزشکان اجازه می دهد در شرایطی یک عمل جراحی را انجام دهند که پزشکان دیگر از راه دور بر این عمل جراحی نظارت می کنند. این مساله از نظر آموزشی نیز فوق العاده است. با استفاده از عینک گوگل پزشکان بدون آن که سر خود را به اطراف بچرخانند تا نمایشگرهای مختلف را مشاهده کننده به راحتی می توانند سوابق بیمار، ضربان قلب وی و موارد دیگر را مشاهده کنند.

یکی دیگر از اپلیکیشن های مجموعه مدوپد به نام "مدوپد گوگل گلس آلرت" شناخته می شود. با استفاده از این اپلیکیشن پزشک آیتم هایی که قصد دارد درباره آنها پیغام دریافت را مشخص می کند. به عنوان مثال، هنگامی که وی در بخش حضور دارد در صورت رسیدن نتایج آزمایش خون یک بیمار می تواند پیغام دریافت کند. بر همین اساس، پزشک نتایج آزمایش های بیمار را مشاهده کرده و سپس درباره وی تصمیم گیری می کند. 

تحول روند درمان در بیمارستان با

سیستم مدوپد دارای ویژگی های امنیتی مختلفی نیز است. به عنوان مثال، آن را به گونه ای می توان راه اندازی کرد که در صورت خارج شدن تبلت پزشک از شبکه بیمارستان داده های بیماران دیگر روی آن دستگاه موجود و در دسترس نباشند.

بی تردید، هم پزشکان و هم بیماران از این سیستم جدید سود خواهند برد. اگر اطلاعات پزشک و همچنین توانایی وی در به اشتراک گذاشتن آن با بیماران و انجام تصمیم گیری های مشترک با پزشکان دیگر تقویت شوند می توان بهبود و ارتقا کیفیت درمان را انتظار داشت. به گفته "چارلز لو"، رئیس بخش پزشکی از راه دور و سلامت الکترونیک در انجمن سلطنتی پزشکی لندن که پیشرفت مدوپد را دنبال کرده است، این سیستم به روند درمان سرعت می بخشد.

ارسال به دوستان