۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۶۱۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۷-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۶۱۲۷۷
انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۷-۰۷-۱۳۹۳

ارتباط بیماری‌های لثه با زایمان زودرس

وی با بیان اینکه عوامل التهابی در ابتلا به بیماری‌های لثه نقش دارند، اضافه کرد: این عوامل التهابی می‌توانند بر روی زایمان زودرس هم تاثیر گذارند؛ چرا که منجر به تخریب بافت دندان و استخوان لثه می‌شوند.

یک دندان‌پزشک گفت: تحقیقات نشان می‌دهد مادران مبتلا به بیماری‌های لثه، زایمان زودرس دارند و آمار زایمان زودرس در این دسته مادران نسبت به مادران دیگر بیشتر است.

دکتر مجید منصوری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه میزان جرم دندان در سطوح دندان‌های افراد متفاوت است، اظهار کرد: جرم دندان به علت جمع شدن باقی مانده‌های غذا به صورت لایه‌ای نازک بر روی پلاک دندانی است و این مواد به علت مسواک نزدن به مدت طولانی ایجاد می‌شوند.

وی با بیان اینکه رسوب برخی مواد معدنی مانند کلسیم و فسفر و برخی مواد معدنی دیگر لایه نازک را تبدیل به لایه ضخیم‌تر کرده که به این لایه ضخیم جرم می‌گویند، افزود: در صورتی که مرتبا مسواک زده شود، مواد باقی مانده بر روی پلاک دندان تبدیل به جرم نمی‌شود و جرم دندان به حداقل می‌رسد.

این دندان‌پزشک با بیان اینکه جرم دندان منجر به بیماری لثه نمی‌شود، تصریح کرد: جرم منجر به باقی ماندن میکروب بر روی پلاک دندانی می‌شود و این پلاک دندان است که منجر به بیماری لثه می‌شود.

منصوری با بیان اینکه بیماری‌های لثه می‌تواند به عنوان یک عامل در بروز زایمان زودرس نقش داشته باشد، اضافه کرد: جرم دندان منجر به زایمان زودرس نمی‌شود، بلکه بیماری‌های لثه است که منجر به زایمان زودرس و حتی بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

این دندانپزشک ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد مادران مبتلا به بیماری‌های لثه، زایمان زودرس دارند و آمار زایمان زودرس در این دسته مادران نسبت به مادران دیگر بیشتر است.

وی با بیان اینکه عوامل التهابی در ابتلا به بیماری‌های لثه نقش دارند، اضافه کرد: این عوامل التهابی می‌توانند بر روی زایمان زودرس هم تاثیر گذارند؛ چرا که منجر به تخریب بافت دندان و استخوان لثه می‌شوند.

این دندان‌پزشک افزود: تحقیقات ثابت کرده است بیماری‌های قلبی در مبتلایان به بیماری‌های لثه بیشتر است. میکروب‌هایی که منجر به تخریب بافت دندان و استخوان لثه می‌شوند، منجر به آسیب رساندن به کارکرد قلب نیز می‌شوند. البته این موضوع به معنای آن نیست که اگر کسی بیماری‌های لثه داشته باشد حتما بیماری قلبی هم دارد؛ چرا که مکانیزم‌های سیستم ایمنی هر فرد نسبت به فرد دیگر متفاوت است.

این دندان‌پزشک با بیان اینکه افرادی که بیماری دیابت دارند، استعداد بیشتری در ابتلا به بیماری لثه دارند، گفت: تخریب بافت دندان و استخوان اطراف لثه در بیماران دیابتی بیشتر است و مصرف انسولین در بیماران دیابتی مبتلا به بیماری‌های لثه،‌ پس از درمان بیماری کاهش می‌یابد.

منصوری با بیان اینکه بیماری‌های لثه منجر به تشدید بیماری‌های سایر اعضای بدن می‌شود، اضافه کرد: بهبود بیماری‌های لثه منجر به درمان مشکلات عروقی و ترمیم زخم در افراد دیابتی می‌شود.

ارسال به دوستان
نشست وزیران خارجه آمریکا و ۴ کشور اروپایی درباره انفجارهای لبنان مکرون خطاب به سران لبنان : به همه طرف‌های لبنانی، اول از همه حزب الله ، پیام خویشتنداری ارسال کنید / همه باید از جنگ خودداری کنند ای بی سی درباره انفجار پیجر‌های حزب الله: اسرائیل برای این نوع نفوذ دست‌کم ۱۵ سال برنامه‌ریزی کرده بود لبنان : پیجرها قبل از رسیدن به لبنان بمب گذاری شدند چاقوکشی خونین در هلند شرکت هواپیمایی آمریکایی پرواز‌ها به تل‌آویو را تا پایان سال متوقف کرد « وفاق ملی » یعنی انتخاب شایستگان، نه فقط یقه بسته ها جانشین فراجا: اتباع غیر مجاز باید به کشور خود برگردند اگر بیش از حد عرق می‌کنید؛ بخوانید چرا باید لوبیای پخته بخوریم؟ + ۱۱ فایده لوبیا پخته مصرف چه مقدار قهوه خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها را کاهش می‌دهد؟ پل‌های عابر پیاده‌ای که فضای شهرها را متحول کرده‌اند(+عکس) بیش از دو قرن طول می‌کشد تا مزد زنان و مردان برابر شود اتفاق بدی که با خوردن زیاد مرغ در بدن رخ می دهد ستون فقرات ارتش آمریکا تنها طی ۵ سال بروزرسانی می‌شود!