۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۶۶۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۱-۰۹-۱۳۹۳
کد ۳۶۶۹۶۲
انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۱-۰۹-۱۳۹۳

شیوه صحیح تحسینِ کودک

بهترین راه برخورد با کودکان باهوش این است که به آنها گفته شود آنها در هر مساله‌ای فوق العاده هستند اما تشویق‌های خاص و موردی به جای عبارات تشویقی دائمی و کلی، این کودکان را تبدیل به افرادی با اعتماد به نفس بالا و مهربان می‌کند.
 تصور اینکه فرزندِ ما باهوش‌ترین شاگرد کلاس است شاید برای والدین خوشایند باشد اما اگر واقعا این برتری صحت نداشته باشد کودک در درک توانایی‌هایش دچار مشکل می‌شود.
 
به گزارش ایسنا، وقتی به اغراق و غیرواقعی از کودکمان تعریف و تمجید می‌کنیم او نیز درکی اشتباه و غیرواقعی از توانایی‌هایش پیدا می‌کند. کارشناسان این تصور غلط کودک از خودش را «خودبزرگ‌بینی» می‌نامند و این باور غلط زمانی دردسرساز می‌شود که کودک به اشتباه فکر می‌کند بهترین است و بلکه خود را نیز از سایر همکلاسی‌هایش برتر می‌داند.
 
یافته‌های تحقیقات جدید روی دانش آموزان 20 کلاس درس نشان می‌دهد کودکانی که احساس برتری نسبت به سایر همکلاسی‌های خود دارند از همدیگر متنفر می‌شوند. حتی اگر کودکی باهوشترین شاگرد کلاس هم باشد و این برتری واقعا وجود داشته باشد بازهم والدین و مربیان باید در تحسین کردن کودک متعادل و منطقی رفتار کرده و افراط نکنند تا کودک دچار غرور نشود. در این مطالعه معلوم شد کودکانی که واقعا باهوش و برتر هستند و در عین حال نحوه برخورد والدین با این توانایی فرزندشان مناسب و متعادل است، دچار مشکلات اجتماعی و درگیری با همسالان خود نمی‌شوند. در واقع بر اساس این تحقیق، کودکانی که غرور بیش از اندازه دارند به این دلیل است که دائما و به شیوه‌ای اغراق‌آمیز توسط والدین و معلمانشان تحسین می‌شوند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از «استوری لاین»، بهترین راه برخورد با کودکان باهوش این است که به آنها گفته شود آنها در هر مساله‌ای فوق العاده هستند اما تشویق‌های خاص و موردی به جای عبارات تشویقی دائمی و کلی، این کودکان را تبدیل به افرادی با اعتماد به نفس بالا و مهربان می‌کند.
 
برای مثال به جای اینکه قبل از امتحان به کودکتان بگویید تو خیلی باهوشی بگویید که تو با نمره A در امتحان ریاضی به خانه برمی‌گردی! همچنین به جای نتایج نهایی که در مدرسه می‌گیرد به تلاش‌های روزمره کودکتان توجه کنید و او را تشویق به تمرین بیشتر در درس‌هایش نمایید. علاوه بر این هیچگاه از کلمه «بهترین» برای توصیف عملکرد فرزند خود استفاده نکنید چرا که این یک کلمه بی‌معنی و نادرست است و دانش آموز تصور می‌کند که نسبت به همه برتر است.
برچسب ها: تحسین ، کودک
ارسال به دوستان
قله محبوب پژوهشگران طب سنتی واکنش استاد جامعه‌شناسی به اعتراض‌ها علیه رفع فیلترینگ: اقلیت نمی‌تواند برای اکثریت تصمیم بگیرد خوشبختی، خیال و یک سیرْ سرمای دارالخلافه فت باکس؛ تجربه‌ای متفاوت از هارلی دیویدسون (عکس) بارش برف سنگین در خرقان استان مرکزی (فیلم) پارک ژانگ جیاجی باغی آسمانی در چین / جنگلی شگفت‌انگیز از صخره‌های معلق در میان آسمان و زمین (فیلم) فلسفۀ مارتین هایدگر؛ «وجود» چیست و چه تفاوتی با «موجود» دارد؟ ویوو اکس200 پرو؛ قاتل سامسونگ و آیفون/ کیفیت عکس های این چینی را ببینید وزارت نفت: تکذیب خرید سوخت از قاچاقچیان / به طرح رزاق اشاره شد بازگشت هوندا پرلود (عکس) انتقاد عضو شورای شهر تهران از تغییرات مدیریتی زاکانی (فیلم) آرس اکس-رید؛ مرسدس بنز برای فتح هر مسیری (+عکس) خانه گازرگاه؛ ایرانی، اصیل و دوست داشتنی(+عکس) کنایه عضو شورای شهر: زاکانی به‌جای تغییرات زیاد در شهرداری به فکر خدمت به مردم باشد تصاویری از هواپیمای نظامی وارتاگ؛ گراز زگیل دار آمریکایی