۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۶۷۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۵-۰۹-۱۳۹۳
کد ۳۶۷۷۰۳
انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۵-۰۹-۱۳۹۳

پیشگیری از سرطان سینه با دو روز کم کالری در هفته

دو روز کاهش مصرف کالری در هفته به پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه کمک می کند.

به گزارش ایرنا از مدیکال نیوز تودی، یک گروه بین المللی از محققان می گویند بدن انسان برای صرف سه وعده غذا در روز طراحی نشده است و تحمل دوره های طولانی با صرف غذای کم یا نخوردن غذا برای سلامت مفید است.

آنها خاطر نشان کردند که رعایت رژیم غذایی متناوب مانند سیستم پنج به دو که در آن فرد دو روز با فاصله در هفته را انتخاب کرده و در آن مصرف کالری خود را محدود می کند، می تواند به پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان سینه کمک کند.

در سیستم غذایی پنج به دو، فرد دو روز با فاصله را در هفته انتخاب کرده و در آن دو روز مصرف کالری خود را محدود می کند اما در پنج روز دیگر هفته هیچ محدودیتی در غذا خوردن ندارد.

اکنون یک گروه بین المللی از محققان با بررسی نتایج مطالعات قبلی اعلام کردند که مصرف مداوم غذا غیر عادی است.

آنها ادعا می کنند که انسان های اولیه بطور پراکنده غذا می خوردند و عادت صرف سه وعده غذا در روز پس از تکامل کشاورزی تاسیس شد.

دکتر «مایکل هاریو» یک متخصص انگلیسی تغذیه که در این مطالعه همکاری داشت یک رژیم غذایی ارائه داد که نسبت به رژیم غذایی سیستم پنج به دو پیشرو است.

در این رژیم غذایی افراد در دو روز متوالی در هفته مصرف کالری خود را کاهش می دهند بطوریکه تنها 600 تا 1000 کالری غذای کم کربوهیدارت مصرف می کنند که این میزان با دو هزار کالری که یک زن و دو هزار و 500 کالری که یک مرد معمولا به آن نیاز دارد، تفاوت دارد.

و در پنج روز دیگر هفته نیز رژیم غذایی سالم مدیترانه ای رعایت می کنند.

وی می گوید: رعایت رژیم غذایی کم کالری در دو روز متوالی در هفته به کاهش وزن بیشتری منجر می شود.

هاریو افزود: تصور می شود که کاهش کالری برای یک دوره کوتاه موجب بروز تغییراتی می شود که با کم کردن کالری در رژیم غذایی روزانه بروز نمی کند.

دکتر هاریو نشان داد که کاهش مصرف کالری در دو روز هفته موجب کاهش انسولین و لپتین می شود؛ انسولین و لپتین هورمون هایی هستند که موجب بروز سرطان سینه می شوند.

وی افزود: رعایت این رژیم غذایی همچنین به سوزاندن چربی های خطرناکی کمک می کند که در کبد انباشته می شوند و موجب بروز بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت و حتی زوال عقل می شوند.
ارسال به دوستان