۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۶۹۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۵-۰۹-۱۳۹۳
کد ۳۶۹۴۱۸
انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۵-۰۹-۱۳۹۳

چند نکته درباره باتری ها

باتری ها به طور کلی از چهار بخش اصلی شکل می گیرند: یک "الکترود مثبت" مانند کربن که اجازه تولید جریان الکتریکی را می دهد. یک "الکترود منفی" مانند روی که اجازه ایجاد جریان الکتریکی را می دهد. یک "الکترولیت" که هادی الکتریسیته است. و در نهایت یک صفحه عایق یا جداساز، ماده ای که الکترودهای مثبت و منفی را از یکدیگر جدا می کند.

عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - امروزه باتری ها با اشکال و اندازه های مختلفی در دسترس ما قرار دارند. برخی از آنها کوچک و به اندازه یک دکمه و برخی دیگر بزرگ و سنگین وزن هستند. باتری ها انرژی شیمیایی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند. این انرژی الکتریکی برای تامین نیروی دستگاه های مختلف مانند ساعت، رایانه، تلفن همراه و بسیاری موارد دیگر به کار گرفته می شود.

چند نکته درباره باتری

به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، باتری ها یکی از اختراعات فوق العاده بشر محسوب می شوند زیرا جابجایی و استفاده از دستگاه های الکترونیکی مانند دوربین های دیجیتال و تبلت ها را تسهیل می کنند.

باتری ها به طور کلی از چهار بخش اصلی شکل می گیرند: یک "الکترود مثبت" مانند کربن که اجازه تولید جریان الکتریکی را می دهد. یک "الکترود منفی" مانند روی که اجازه ایجاد جریان الکتریکی را می دهد. یک "الکترولیت" که هادی الکتریسیته است. و در نهایت یک صفحه عایق یا جداساز، ماده ای که الکترودهای مثبت و منفی را از یکدیگر جدا می کند.

باتری ها از مواد شیمیایی موجود در مواد معدنی ساخته می شوند. اکثر این مواد معدنی "فلزات سنگین" هستند که در مقادیر بسیار اندک نیز می توانند خطرناک و سمی باشند. مراحل پایه برای ساخت باتری با استخراج مواد معدنی از معادن آغاز می شود. سپس در مرحله پردازش کارخانه ای مواد معدنی به مواد شیمیایی تبدیل می شوند. و در نهایت طی روند تولید و بسته بندی کارخانه ای محصولات آشنایی که ما از آنها در دستگاه های مختلف استفاده می کنیم، شکل می گیرند. در ادامه چند نکته درباره باتری ها که شاید از آنها آگاه نباشید را بیان می کنیم.

چند نکته درباره باتری

باتری دستگاه شما هیچ گاه به طور کامل شارژ نمی شود

اکثر دستگاه هایی که برای تامین نیروی خود به باتری متکی هستند به گونه ای طراحی می شوند که ظرفیت باتری آنها به طور کامل شارژ نشود زیرا در این شرایط ممکن است حالتی ناپایدار پیدا کنند. در همین راستا، تقریبا 80 درصد از ظرفیت باتری به کار گرفته می شود. پس اگر دفعه بعد تلفن همراه خود را 100 درصد شارژ کردید از این حقیقت آگاه خواهید بود که ظرفیت کامل آن استفاده نشده است.

خرید باتری ها و شارژرهای ارزان قیمت انتخاب عاقلانه ای نیست

دلایل مختلفی را می توان برای این مساله بیان کرد اما موضوع ایمنی نسبت به موارد دیگر از اهمیت بیشتری برخوردار است. باتری هایی که در آنها از عایق های نامرغوب استفاده شده می توانند به طور ناگهانی دچار نقص و آتش سوزی شوند. همچنین، شارژرهایی که از سطوح محافظتی مناسب برخوردار نیستند انرژی بیشتری را به تلفن همراه منتقل می کنند. این مساله می تواند به انفجار تلفن همراه منجر شود.

نیازی به بستن برنامه ها در تلفن همراه نیست

اپل و گوگل شرکت های باهوش و تیزبینی محسوب می شوند و از این مساله آگاه هستند که اپلیکیشن های همواره در حال اجرا بر طول عمر باتری و شارژدهی آن تاثیر می گذارند. بر همین اساس، سیستم عامل های هر دو شرکت تا حد امکان از باز ماندن اپلیکیشن هایی که استفاده نمی شوند، جلوگیری می کنند.

ارسال به دوستان
عراقچی در پکن : بحث هسته‌ای ما در سال جدید با وضعیتی مواجه خواهد شد که نیاز داریم مشورت‌های بیشتری داشته باشیم بازداشت شیعیان در نیجریه توسط پلیس عراقچی: پرونده هسته‌ای نیازمند مشورت‌های بیشتر است (فیلم) علم الهدی : اگر مردم فتنه شناسی را فراموش کنند ، دشمن نظام اسلامی را براندازی می‌ کند تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها دادستان گنبدکاووس : بزرگترین قمارخانه شرق گلستان پلمب شد امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم