۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۶۹۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۵-۰۹-۱۳۹۳
کد ۳۶۹۵۰۲
انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۵-۰۹-۱۳۹۳

احتمال تغییر شیوه نصب قیمت روی کالاها

خسروتاج افزود: به عنوان مثال روی کالایی رقم 5000 تومان قیمت حک شده ولی به قیمت 4500 تومان به فروش می رسد. این درحالی است که نصب اتیکت قیمت روی کالا در مغازه این مشکل را برطرف می‌کند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از احتمال تغییر شیوه نصب قیمت روی کالاها خبر داد و گفت: نصب اتیکت قیمت روی کالا در مغازه‌ها یا فروشگاه‌ها از اختلال در سیستم قیمت‌گذاری جلوگیری می‌کند.

مجتبی خسروتاج در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار کرد: در کشورهای دیگر وقتی می‌خواهند کالایی را بفروشند در مراکز فروش دستگاهی دارند که قیمت‌ها را روی کالا می‌چسبانند و این در حالی است که در کشور ما این امکانات فراهم نیست و در زمان تولید، قیمت‌ها روی کالا نصب شده است.

اختلال در سیستم قیمت‌گذاری به دلیل درج قیمت در واحدهای تولیدی

وی با بیان اینکه در کشور ما همه واحدهای تولیدی باید قیمت را روی کالا درج کنند، گفت: در زمان‌هایی عرضه و تقاضا برابر نیست و قیمت کالا به دلایلی کاهش می‌یابد اما با توجه به این که قیمت کالا از قبل روی بسته‌بندی آن حک شده شده این موضوع باعث اختلال در سیستم قیمت گذاری می شود.

خسروتاج افزود: به عنوان مثال روی کالایی رقم 5000 تومان قیمت حک شده ولی به قیمت 4500 تومان به فروش می رسد. این درحالی است که نصب اتیکت قیمت روی کالا در مغازه این مشکل را برطرف می‌کند.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: البته این کار نیاز به اقدامات فنی دارد که شاید در سیستم‌های فروشگاهی و هایپرمارکت ها بتوان از این دستگاه‌ها استفاده کرد ولی امکانات آن برای همه واحدهای صنفی فراهم نیست.

وی یادآور شد: در حال حاضر مشکل ما امکانات فنی است چون تک تک واحدهای صنفی باید دستگاه‌های مربوطه را داشته باشند.

خسروتاج گفت: واحدهای صنفی براساس دستورالعمل‌های موجود عمل می‌کنند و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان وتولیدکنندگان بر روند فعالیت آن ها نظارت می‌کند.
برچسب ها: کالا ، عرضه و تقاضا
ارسال به دوستان