۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۷۰۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۸-۰۹-۱۳۹۳
کد ۳۷۰۲۵۵
انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۸-۰۹-۱۳۹۳

آموزش پخت فسنجان در نیویورک تایمز

سایت نیویورک تایمز در مطلبی با اشاره به غذای ایرانی فسنجان، روش پخت آن را آموزش داده است.
 
به گزارش مجله مهر، «سام سیفتون» نحوه پخت فسنجان را در پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز منتشر کرد. 
 
وی ضمن اشاره به عکسی ارسالی یکی از ایرانیان که از فسنجان گرفته شده است، دستور پخت این غذای ایرانی را اینگونه توضیح می دهد: «ابتدا مرغ را با چاشنی فلفل و نمک، در روغن زیتون روی حرارت قرار داده تا زنگ آن طلایی شود.پس از آن گردو را 5 دقیقه حرارت داده و زمانی که به اندازه کافی خنک شد پوست آن را می گیریم.مرحله بعدی اضافه کردن رب انار و تنظیم مزه غذا با نمک و شکر است.حرارت دادن با شعله کم تا پخت غذا مرحله پایانی پخت فسنجان است.»

آموزش پخت فسنجان در نیویورک تایمز
 
 
ارسال به دوستان
مصاحبه امشب پزشکیان با رسانۀ آمریکایی/ در آستانۀ توافق 20 ساله با مسکو و بازگشت ترامپ/ زمان، مهم‌تر از محتوا؟ کی راضی است؟/ روزنامه هم‌میهن: تندروها به خواست مردم پایبند نیستند/ از شعار تا اتلاف منابع جنگ از سر گرفته می‌شود؟! پیش‌بینی دلار ۹۰ هزار تومانی با تورم ۴۰ درصدی/ کارشناس: به جای سرکوب قیمت، نرخ تورم را کاهش دهید شبکه سی بی اس آمریکا: توافق حماس و تل آویو بر سر پیش نویس آتش بس در غزه لغو امتحانات مدارس اردبیل تا پنجشنبه عراقچی: مذاکره با آمریکا تنها در صورت بازگشت به برجام سعید احمد عباسی در جمع ۱۰ بازیکن برتر فوتسال جهان در سال ۲۰۲۴ تعطیلی مدارس اراک و برخی روستاها به دلیل آلودگی هوا رحیم چمران، پسر شهید چمران، در لباس آتش‌نشانی در کالیفرنیا (عکس) ادعای عجیب نماینده عضو جبهه پایداری: پذیرش FATF یعنی دادن اطلاعات مالی مردم ایران به آمریکا و انگلیس! اندونزی حداقل سن استفاده از شبکه‌های اجتماعی را تعیین می‌کند امتحانات مدارس کرمانشاه در روز چهارشنبه لغو شد حمله پهپادی و موشکی یمن به تل‌آویو و ایلات تخلفات جدی در یک داروخانه کنگاور؛ پلمب با دستور دادستان