۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۳۷۰۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۸-۰۹-۱۳۹۳
کد ۳۷۰۲۵۵
انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۸-۰۹-۱۳۹۳

آموزش پخت فسنجان در نیویورک تایمز

سایت نیویورک تایمز در مطلبی با اشاره به غذای ایرانی فسنجان، روش پخت آن را آموزش داده است.
 
به گزارش مجله مهر، «سام سیفتون» نحوه پخت فسنجان را در پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز منتشر کرد. 
 
وی ضمن اشاره به عکسی ارسالی یکی از ایرانیان که از فسنجان گرفته شده است، دستور پخت این غذای ایرانی را اینگونه توضیح می دهد: «ابتدا مرغ را با چاشنی فلفل و نمک، در روغن زیتون روی حرارت قرار داده تا زنگ آن طلایی شود.پس از آن گردو را 5 دقیقه حرارت داده و زمانی که به اندازه کافی خنک شد پوست آن را می گیریم.مرحله بعدی اضافه کردن رب انار و تنظیم مزه غذا با نمک و شکر است.حرارت دادن با شعله کم تا پخت غذا مرحله پایانی پخت فسنجان است.»

آموزش پخت فسنجان در نیویورک تایمز
 
 
ارسال به دوستان
ادعای عجیب نماینده عضو جبهه پایداری: پذیرش FATF یعنی دادن اطلاعات مالی مردم ایران به آمریکا و انگلیس! اندونزی حداقل سن استفاده از شبکه‌های اجتماعی را تعیین می‌کند امتحانات مدارس کرمانشاه در روز چهارشنبه لغو شد حمله پهپادی و موشکی یمن به تل‌آویو و ایلات تخلفات جدی در یک داروخانه کنگاور؛ پلمب با دستور دادستان نتانیاهو: آماده برقراری آتش‌بس بلندمدت با بازگشت همه اسیران هستیم مکرون به لبنان می‌رود؛ اولین سفر یک رئیس دولت خارجی پس از انتخابات اصول حسابداری دستی و دفتری برای کار و کسب های کوچک مدارس اصفهان فردا تعطیل نیست اطلاعیه دیرهنگام آموزش و پرورش؛ لغو امتحانات مدارس در روز اعتکاف صداوسیما به هادی عامل کفن هدیه داد! / ناراحتی و اعتراض عامل: کار قشنگی نبود (+فیلم) ترامپ خواستار رهاسازی منابع آب در کالیفرنیا شد؛ حمله به فرماندار نیوسام بلینکن مدعی شد: اسرائیل پدافند هوایی ایران را منهدم کرد / نباید به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای داده شود اتهام آزار جنسی و اظهارات تبعیض‌آمیز؛ گزینه ترامپ برای وزارت دفاع زیر سوال رفت تداوم آلودگی هوا در تهران تا پنجشنبه/ توصیه به استفاده از ماسک برای گروه‌های حساس