۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۷۹۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹-۱۱-۱۳۹۳
کد ۳۷۹۱۶۵
انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹-۱۱-۱۳۹۳

ساق پای منعطف و هوشمند

ساق پای هوشمند، یک سیستم کاملا مکانیکی و کاربردی است که با پروتزهای مصنوعی که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند، تفاوت های زیادی دارد.

یک مخترع ایرانی موفق به ساخت ساق پای هوشمندی شد که به شکل منعطف می تواند جایگزین مناسبی برای پروتزهای مصنوعی باشند. 

ساق پای منعطف و هوشمند

کیومرث مقصودی فارغ التحصیل رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی اصفهان، مبدع «ساق پای منعطف و هوشمند برای معلولان » در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ساق پای هوشمند، یک سیستم کاملا مکانیکی و کاربردی است که با پروتزهای مصنوعی که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند، تفاوت های زیادی دارد.

وی افزود: اگراین ساق پای هوشمند در بدن فرد معلول گذاشته شود، فرد می تواند همانند یک انسان عادی، بدون علائم نقص عضو (لنگیدن) راه برود.

مقصودی اظهار داشت: ساق پای هوشمند منعطف است و این بدان معناست که زاویه قرارگیری فرد در حین راه رفتن و نشستن را تشخیص داده و نسبت به همان زاویه تغییر حالت می دهد.

وی با بیان اینکه با استفاده از ساق پای هوشمند فشار قوزک پای فرد معلول قابل تنظیم می شود، یادآورشد: این ساق پا، قابلیت شناسایی شیب بدن فرد نسبت به زمین را دارد که در این صورت عملکرد صحیحی از خود نشان می دهد و فرد می تواند به موقع در حالت تعادل باشد.

مقصودی با اشاره به اینکه ساخت بیشتر پروتزها در داخل کشور صورت نمی گیرد، بیان کرد: ساخت نمونه اولیه صنعتی ساق پاهای هوشمند هزینه ای معادل یک میلیون تومان داشت در صورتیکه پروتز های پای مصنوعی که در حال حاضر مورد استفاده قرارمی گیرند، ۵ میلیون تومان هستند.

به گفته وی با ورود به ساخت این ساق پاها در کشور می توانیم تحولی را در این عرصه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به مشکلات ساق های مورد استفاده در کشورT گفت: پروسه زمانی ساخت ساق های مصنوعی در کشور برای هر فردی طولانی است، به طوریکه باید بر طبق بدن فرد معلول ساخته شود.

وی عنوان کرد: ساق پای هوشمند، قابل تنظیم برای افراد معلول است، و امیدواریم که در سال های آینده در قالب یک پکیج به معلولان ارائه شود تا کمترین زمان برای طراحی و نصب پروتز صرف شود.

مقصودی با اشاره به اینکه این ساق پا قابلیت تنظیم ارتفاع برای افراد مختلف را دارد، بیان کرد: فرد معلول می تواند، خود، تنظیمات ساق پای هوشمند را انجام دهد و استفاده کند تا یک زندگی عادی را تجربه کند.

به گزارش مهر، کیومرث مقصودی، دارای هفت سال سابقه تحقیقاتی در تجهیزات پزشکی است و ساق پای هوشمند و منعطف را در یک شرکت دانش بنیان علوم پزشکی طراحی کرده است.

ارسال به دوستان
هشدار جدی ژائو؛ اشتباهی که می‌تواند به قیمت از دست دادن رمزارزهایتان تمام شود! ویدیویی متفاوت از جنگنده F۱۴ نیروی هوایی ایران در نمایشگاه هوایی کیش (فیلم) یک روحانی افغان: ایران از افغانستان ضربه مهلک می‌خورد (فیلم) تولد 80 سالگی مردی که 51 سال پیش بالاتر از پروین، حجازی و قلیچ خانی به‌عنوان بازیکن سال ایران انتخاب شد (+عکس) همدان پیشتاز در ساخت نیروگاه‌ های خورشیدی اولین اطلس کیهانی اقلیدس منتشر شد(+عکس) اسلحه کمری جولانی در دیدار رسمی ؟(عکس) دانشمندان شواهدی از زمان منفی به دست آوردند زنگ هشدار اتباع غیرمجاز/ فعالیت شاخه افغانستانی تروریست‌های تحریرالشام در نزدیکی مرزهای ایران طراحی کفش تویوتا با الهام از تویوتا لندکروزر آمار تکان دهنده وزارت کار از رشد فقر مطلق مستاجران/ اعلام نرخ خانوارهای مستاجر درگیر فقر مطلق راهپیمایی موتوری حامیان فیلتر در مخالفت با رفع فیلتر واتس‌اپ (فیلم) استاندار دمشق : سوریه هیچ مشکلی با اسرائیل ندارد همه آنچه باید درباره خطرات پنهان چربی شکمی بدانید (فیلم) استانداری تهران : شاخص آلودگی هوا کاهش یافته ؛ فردا (شنبه) مدارس و ادارات تهران تعطیل نخواهد بود