۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۸۹۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۱-۰۱-۱۳۹۴
کد ۳۸۹۲۵۵
انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۱-۰۱-۱۳۹۴

راهکارهاي امن براي خريد اينترنتي

با توجه به افزايش خريدهاي اينترنتي در کشور، پلیس فتا نسبت به الزام کاربران برای افزایش آگاهي در مورد این نوع معامله و نیز جلوگیری از کلاهبرداریهای احتمالی هشدار داد.

پلیس فتا با اعلام راهکارهای امن برای خرید اینترنتی بدون دردسر، توصیه هایی را برای افزایش آگاهی کاربران در هنگام خرید اینترنتی ارائه کرد.

راهکارهاي امن براي خريد اينترنتي

با توجه به افزايش خريدهاي اينترنتي در کشور، پلیس فتا نسبت به الزام کاربران برای افزایش آگاهي در مورد این نوع معامله و نیز جلوگیری از کلاهبرداریهای احتمالی هشدار داد.

از صحت نماد اعتماد الکترونيک مطمئن شويد

مهمترين اصل در خريدهاي اينترنتي، خريد از فروشگاههاي داراي نماد اعتماد الکترونيک است و براي صحت نماد اين فروشگاهها با کليک بر روي نماد اعتماد الکترونيک در صفحه فروشگاه اينترنتي صفحه اي براي شما باز مي شود که مشخصات فروشگاه اينترنتي و تاريخ اعتبار آن درج شده است.

با وارد کردن آدرس در آدرس بار مطمئن شويد سايت فيشينگ نيست

اگر بر روي نشان نماد اعتماد الکترونيک کليک کنيد به سايتي با آدرس http://www.enamad.ir وارد مي شويد، همچنين با کليک بر روي صفحه نيز مي توان از عکس نبودن اطلاعات نمايش داده شده فروشگاه اينترنتي داراي مجوز مطمئن شد؛ در اين خصوص آدرس سايت نمايش داده شده در پروفايل نماد با آدرس فروشگاه اينترنتي بايد يکي بوده و هيچ تفاوتي نداشته باشد.

کاربران براي کسب اطلاعات بيشتر (ليست کسب و کارهاي داراي نماد و...) مي توانند به سايت www.enamad.ir مراجعه کنند.

کاربران در هنگام عمليات بانکي در اين درگاهها مطمئن شوند که درگاه بانکي واقعي است و صفحه جعلي نيست و براي اطمينان از اين موضوع بايد درگاه بانکي با HTTPS شروع شده باشد.

استفاده از صفحه کليدهاي مجازي نيز از سوي کاربران فراموش نشود

در صفحات فيشينگ بانکي کدهاي امنيتي موجود در صفحه محدود و تکراري است، در صورتي که در صفحات بانکي با بارگزاري مجدد اين کدها تغيير کرده و کد جديد مي آيد.

پلیس فتا اعلام کرد: به تازگي مشاهده شده برخي از سودجويان سايبري با جعل نماد اعتماد الکترونيک (enamad) به دنبال سرقت اطلاعات بانکي قربانيان هستند اما کاربران بايد بدانند که مهمترين نکته در جهت ناکام گذاشتن فيشرها (طراحان صفحات فيشينگ) رعايت نکات ساده ايمني همچون تايپ کردن آدرس سايت و توجه به داشتن نماد اعتماد الکترونيک است؛ پس از کپي کردن يا رفتن به لينک هايي که در سايت هاي مختلف ارائه شده بايد خودداري کنيد و همواره به ياد داشته باشيد که تمامي سايت هاي مهم در فرم هاي ورود اطلاعات خود از پروتکل https استفاده مي کنند.

پليس فتا از کليه کاربران خواست در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس http://Cyberpolice.ir بخش مرکز فوريت هاي سايبري، لينک ثبت گزارشات مردمي اعلام کنند.

منبع: مهر

ارسال به دوستان
۷۴ هزار معلم جدید در راه مدارس آمادگی ایران برای ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به لبنان احضار سرپرست سفارت افغانستان به وزارت خارجه مصدومیت ۳۵ نفر در همدان بر اثر سقوط از درخت گردو عذرخواهی طالبان درمورد بی احترامی به سرود ملی ایران: طبق سنت خودمان عمل کردیم / در کشور ما وقتی سرود وطن خوانده می‌شود، همه می‌نشینیم کانادا تمامی پروازها به اسرائیل را لغو کرد سانحه برای پرواز تهران- کرمان / مسافران سالم هستند 6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم! سوال عضو دولت رئیسی درباره علت سقوط بالگرد: نارنجک سایبری نبود؟ هواشناسی : منتظر پاییز و زمستان غیرمنتظره باشید کرباسچی : وضعیت اینترنت برای مردم زجردهنده است/ ۲۰ سال پیش، بحران‌های زندگی مردم مثل امروز نبود