۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۹۰۸۲۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۲-۰۱-۱۳۹۴
کد ۳۹۰۸۲۹
انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۲-۰۱-۱۳۹۴

آیا کلینتون جای اوباما را می گیرد؟

انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا یک دوئل سنگین و بی وقفه است و بسیاری از نامزدهایی که اعلام حضور می کنند ابتدا باید خود را برای یک رقابت نفسگیر و شبانه روزی درون حزبی در 50 ایالت بزرگ آماده کنند.
رسانه های آمریکایی از اعلام نامزدی احتمالی هیلاری کلینتون بانوی اول و وزیر امور خارجه سابق آمریکا در روز یکشنبه (فردا) خبر داده اند.

به گزارش عصر ایران روزنامه نیویورک دیلی می نویسد بر مبنای اظهارات منابعی نزدیک از کمپین انتخاباتی خانم کلینتون ، بانوی اول سابق آمریکا قصد دارد روز یکشنبه در ایالت "آیوا" با ضبط و انتشار نخستین ویدئوی تبلیغاتی اش از در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا اعلام حضور کند.

بر اساس این گزارش کلینتون قصد دارد تا در این دوره از انتخابات تمرکز بیشتری روی شبکه های اجتماعی و اینترنتی داشته باشد چون به گفته بسیاری از ناظران یکی از دلایل شکست کلینتون از اوباما در انتخابات درون حزبی دموکرات ها در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 ضعیف تر ظاهر شدن کلینتون در شبکه های اجتماعی و اینترنتی در مقایسه با رقیب اصلی اش اوباما بود.

کلینتون 67 ساله اما این بار ظاهرا قصد دارد با تجربه انتخابات پیشین عملکرد بهتری در شبکه های اجتماعی و اینترنتی داشته باشد و نقطه ضعف پیشین را جبران کند به ویژه که دیگر او رقیبی همچون باراک اوباما ندارد و مشخص نیست رقبای انتخابات درون حزبی و در نهایت رقیب اصلی انتخاباتی کلینتون کدام از شخصیت های سیاسی حزب دموکرات یا جمهوریخواه خواهد بود و اساسا هنوز مشخص نیست کلینتون در این دوره از انتخابات بتواند تا چه مرحله ای پیش برود.

شانس بالا آمدن کلینتون در انتخابات مقدماتی زیاد است و احتمال زیادی دارد که کلینتون به واسطه اشتهار و تجربه سیاسی اش در مقایسه با دیگر رقبای احتمالی حزب دموکرات شانس بیشتری برای صعود داشته باشد.

آیا کلینتون جای اوباما را می گیرد؟

انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا یک دوئل سنگین و بی وقفه است و بسیاری از نامزدهایی که اعلام حضور می کنند ابتدا باید خود را برای یک رقابت نفسگیر و شبانه روزی درون حزبی در 50 ایالت بزرگ آماده کنند. نامزدهای مختلف یک حزب به ترتیب در ایالت های مختلف با یکدیگر رقابت می کنند و هر نامزدی که بتواند پول بیشتری جمع کرده و آرای بیشتری در ایالات مختلف از اعضای حزب کسب کند، به مرحله بالاتر صعود می کند.

بسیاری از نامزدها در همان مراحل ابتدایی رقابت درون حزبی وقتی می بینند موفق به جمع آوری کمک های مالی قابل توجه و آرای ایالت هایی که در آنها انتخابات درون حزبی صورت می گیرد، نشده اند، از ادامه مسیر انصراف می دهند و این دوئل سخت در نهایت به معدود نامزدهایی ختم می شود که آرای بیشتری آورده و توانسته اند کمک های مالی بیشتری جمع آوری کنند.

کلینتون از جمله نامزدهای حزب دموکرات بود که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 حتی شانس بیشتری از اوباما داشت و توانسته بود حضوری قوی در عرصه داشته باشد اما در نهایت جدال طولانی و خسته کننده او با اوباما به نفع نامزد جوان تر حزب دموکرات رقم خورد و اوباما موفق شد در نهایت با کسب نامزدی نهایی حزب دموکرات به عنوان نخستین رییس جمهور رنگین پوست آمریکا راهی کاخ سفید شود.

کلینتون البته مزد دوئل سنگین خود با اوباما را با دریافت سمت وزارت امور خارجه آمریکا در 4 ساله نخست ریاست جمهوری آمریکا دریافت کرد وبه عنوان هدایت کننده دستگاه دیپلماسی رقیب سابق انتخاباتی خود 4 سال در این سمت فعالیت کرد.

کلینتون در صورت احراز نامزدی نهایی حزب دموکرات و پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، نخستین رییس جمهور زن امریکا خواهد بود. با این پیروزی احتمالی نخستین رییس جمهور رنگین پوست آمریکا جای خود را در کاخ سفید به نخستین رییس جمهور زن خواهد داد. تا کنون در میان 44 روسای جمهور آمریکا هیچ زنی نبوده است و کلینتون به همین واسطه راه دشوار و پر پیچ و خمی در پیش رو دارد.

 انتخابات ریاست جمهوری آمریکا  در نوامبر 2016 (آبان ماه 1395) برگزار خواهد شد و نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه تا آن زمان حدود یک سال را به رقابت درون حزبی خواهند پرداخت و سپس با مشخص شدن نامزد نهایی از هر دو حزب اصلی، رقابت دو نامزد اصلی انتخابات ریاست جمهوری از تابستان سال آینده وارد فاز جدی و اصلی خواهد شد.

در اردوگاه جمهوریخواهان از مدت ها پیش بحث حضور نامزدهای مختلف به میان آمده است و راست های محافظه کار آمریکایی در تلاشند تا جای اوباما را در کاخ سفید بگیرند.

در همین راستا سناتور "رند پاول " و "جب بوش" برادر جورج دبلیو بوش رییس جمهور سابق آمریکا اعلام نامزدی کرده اند.
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
20
35
قطعا هیلاری رییس جمهور بعدی است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
9
34
از انجایی که ریاست جمهوری در امریکا معمولا به صورت نوبتی و هشت سال یکبار بین دو حزب دموکرات و جمهوری خواه جابجا می شود و احتمال قوی اینبار جمهوری خواهان این پست را در اختیار می گیرند زیرا بیشتر مسائل داخلی امریکا بر رای دهندگان اولویت دارد تا مسائل خارجی ،در نتیجه دنیا احتمالا وارد فصل جدیدی از چالش ها و برخوردهای نظامی خواهد شد.
مدیرعامل  کرمان موتور: تا سال ۱۴۰۷ هشت مدل خودرو جدید را به بازار عرضه می کنیم / ظرفیت ۳۰۰ هزار دستگاهی کرمان موتور آماده بهره برداریست اقدام خیرخواهانه دروازه‌بان پاری‌سن‌ژرمن؛ پرداخت هزینه پاکسازی سواحل از نفت حاشیه‌های پخش اولین سریال مشترک تلویزیون و پلتفرم‌ها فامیل دور بشار اسد: او ما را فریب داد/ من کسی را شکنجه نکرده ام، فقط دو تا سیلی می زدم و رهایشان می کردم! رویای بزرگ الهلال؛ قهرمانی در جام جهانی باشگاه‌ها با فن دایک خواص شگفت‌انگیز یک میوه ناشناخته (فیلم) پرند شهرستان می‌شود مهارت آشپز چینی در برش زدن و تهیه غذا با ماهی تن غول پیکر (فیلم) توصیه هوش مصنوعی به بارسلونا؛ جذب مدافع لورکوزن برای استحکام خط دفاعی واکنش رضا کیانیان به ممنوع الپروازی ترانه علیدوستی (عکس) پیشنهاد وسوسه‌انگیز عربستان برای وینیسیوس؛ آیا رئال کوتاه می‌آید؟ بازگشت مردان آهنین به تلویزیون؛ تاثیر مثبت بر ورزش همگانی توصیه رخشان بنی‌اعتماد به دیدن فیلم «علت مرگ: نامعلوم» ؛ هوایی بس تازه در غربت سینمای اجتماعی دلیل تغییر نام بخشی از اتوبان هاشمی رفسنجانی اصفهان از زبان سخنگوی شورای شهر عیسی آل‌کثیر؛ از ناکامی تا بازگشت به گلزنی در پرسپولیس