۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۹۱۳۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۵-۰۱-۱۳۹۴
کد ۳۹۱۳۸۸
انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۵-۰۱-۱۳۹۴

تجهیز همه بیمارستان ها به دستگاه بی خطرساز زباله

وی تاکید کرد: زباله های عفونی باید بی خطرسازی شوند که این مساله اکنون در بیمارستان ها رعایت می شود و فقط کمتر از 10 درصد بیمارستان های کشور هنوز نتوانسته اند این مشکل را حل کنند.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اقدامات جدی برای مجهز کردن بیمارستان های باقیمانده به دستگاه بی خطرساز زباله آغاز شده و امیدواریم تا پایان سال همه بیمارستان های کشور به این دستگاه ها مجهز باشند.

دکتر خسرو صادق نیت در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بیشتر بیمارستان های کشور مجهز به دستگاه بی خطرساز زباله هستند ، افزود: تمام بیمارستان های دولتی و خصوصی کشور ملزم به تفکیک زباله های عادی از عفونی هستند.

وی خاطرنشان کرد: دو سوم زباله های بیمارستانی شبه خانگی و خانگی محسوب می شوند به آن معنا که خطر آنها مانند خطر زباله های خانگی است و بیمارستان ها پس از جداسازی زباله ها ، آنها را به صورت جداگانه در اختیار شهرداری قرار می دهد.

وی تاکید کرد: زباله های عفونی باید بی خطرسازی شوند که این مساله اکنون در بیمارستان ها رعایت می شود و فقط کمتر از 10 درصد بیمارستان های کشور هنوز نتوانسته اند این مشکل را حل کنند.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: این وزارتخانه با بیمارستان هایی که به دستگاه های بی خطرسازی زباله های بیمارستانی مجهز نبوده اند، برخورد قانونی کرده و این بیمارستان ها از لحاظ اعتباربخشی ، آسیب دیده اند.

صادق نیت گفت: وزارت بهداشت بودجه هایی برای کمک به تامین دستگاه های بی خطرساز زباله به بیمارستان ها اختصاص داده اما همانگونه که بیمارستان ها به بازسازی محیط، تهیه تجهیزات تشخیصی و فراهم کردن امکانات گرمایشی و سرمایشی توجه می کنند، موظف هستند به نیاز خود در زمینه دستگاه های بی خطرساز زباله نیز توجه و اقدام کنند.

وی با یادآوری اینکه تجهیز بیش از 90 درصدی بیمارستان های کشور به دستگاه های بی خطرساز زباله ، موفقیت بزرگی است، تاکید کرد: وزارت بهداشت برای تامین دستگاه های بی خطر ساز کمک هایی کرده و خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، طبق آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیمارستان های کشور به عنوان یکی از بزرگ ترین منابع تولید پسماندهای بیمارستانی، روزانه 400 تن پسماند تولید می کنند.
ارسال به دوستان