۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۹۲۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۴
کد ۳۹۲۸۷۵
انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۴

تحصیل 70 هزار بانوی طلبه در کشور

مدیر حوزه های علمیه خواهران نیز در این دیدار با ارائه آماری از فعالیت های این نهاد خاطرنشان کرد: اکنون حدود 70 هزار بانوی طلبه در حوزه های علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند.
 آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید گفت: برخی از بانوان طلبه در شهرها تاثیر فوق العاده ای دارند و فرهنگ دینی یک شهر را متحول می کنند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، این مرجع تقلید در دیدار مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با وی، با اشاره به تاثیرگذاری بانوان طلبه تصریح کرد: باید بانوان طلبه بعد از تحصیل کارایی داشته باشند و صرفا به اخذ مدرک و خودسازی اکتفا نکنند آنان باید در دیگرسازی فعال باشند.

وی ادامه داد: بانوان طلبه در مدارس، شریعت و عقاید را تدریس یا مجالس تبلیغی دایر کنند و وارد فرهنگ جامعه شوند تا جامعه از آنها استفاده کند.

آیت الله سبحانی با بیان اینکه کیفیت و مدت تحصیل حوزوی بانوان باید متفاوت از برادران باشد، گفت: برادران برای تحصیل فراغت بیشتری دارند، اما خواهران همیشه نمی توانند محصل باشند.

وی با بیان اینکه باید از تبلیغ بانوان استفاده شود، اظهار کرد: بانوان طلبه باید از منابع مفید مانند نهج البلاغه و صحیفه سجادیه استفاده کنند.

این مرجع تقلید اقدامات صورت گرفته در حوزه های علمیه خواهران را قدم هایی مثبت و مفید خواند و افزود: بنده از ابتدا در تشکیل مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران مشارکت داشته ام.

مدیر حوزه های علمیه خواهران نیز در این دیدار با ارائه آماری از فعالیت های این نهاد خاطرنشان کرد: اکنون حدود 70 هزار بانوی طلبه در حوزه های علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند.

حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی با اشاره به درخشش بانوان طلبه در جشنواره های پژوهشی مشترک با برادران در سال های اخیر یادآور شد: در اکثر این جشنواره ها تعداد آثار ارسالی و رتبه های ممتاز خواهران بیش از برادران بوده است.

وی با بیان اینکه پنج هزار بانوی طلبه به عنوان وبلاگ نویس در فضای مجازی فعال هستند، گفت: بانوان طلبه وارد فضای آموزش و پرورش شده اند و اکنون حدود 12 هزار تحصیل کرده حوزه های علمیه خواهران به عنوان معلم و مربی در آموزش و پرورش فعالیت می کنند.

وی اظهار کرد: با توسعه فعالیت های حوزه های علمیه خواهران، هر یک از واحد های حوزوی خواهران به یک قطب فرهنگی و تبلیغی در منطقه خود تبدیل شده است.

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به ماموریت های این نهاد افزود: در درجه اول خود خواهر طلبه نقطه هدف است و پس از آن اثرگذاری در محیط خانواده و نسل آینده مدنظر قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه آشنایی خواهران طلبه با معارف قرآن و تربیت مربیان قرآنی، اضافه کرد: اکنون یکهزار و 500 بانوی طلبه حافظ قرآن هستند و صدها مربی قرآنی در حوزه های علمیه خواهران تربیت شده اند.

جمشیدی با اشاره به زحمات و خدمات آیت الله شرعی در حوزه های علمیه خواهران گفت: آیت الله شرعی نزدیک به نیم قرن از عمر خود را صرف حوزه های علمیه کرد.

وی همچنین از حمایت های آیت الله سبحانی از حوزه های علمیه خواهران تقدیر کرد
برچسب ها: طلبه ، بانو
ارسال به دوستان
یادداشت عراقچی در روزنامه چینی: فصل جدیدی از همکاری راهبردی بین ایران و چین آغاز می‌شود لحظه وقوع تصادف عجیب؛ خودروی سواری از کنترل خارج شد (فیلم) انفجار خانه‌ در یزد با سه کشته و ۶ مجروح ترامپ: ترور من ایمان مذهبی خانواده‌ام را تقویت کرد/ در 48 ساعت اول چه خواهم کرد حمله موشکی یمن به تل‌آویو در نیمه شب گذشته (فیلم) عراقچی: بارها به بشار اسد توصیه کردم که با ترکیه وارد مذاکره شود؛ او موافق نبود/ مسائل بین ما و آمریکا قابل حل نیست ولی قابل مدیریت است 2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت