۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۹۳۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۵-۰۲-۱۳۹۴
کد ۳۹۳۰۶۱
انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۵-۰۲-۱۳۹۴

"میزان هورمون ها در گوشت مرغ قابل توجه است"

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میزان فلزات سنگین را در گوشت مرغ تولید داخل و وارداتی بررسی کردیم که مشکلی وجود نداشت اما میزان هورمون در این فرآورده قابل توجه است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رسول دیناروند در گفتگو با شبکه خبر افزود: میانگین مصرف میوه و سبزیجات در کشور بیشتر از میانگین جهانی است که با توجه به این موضوع کنترل محصولات کشاورزی و فرآوردهای دامی سخت تر از میانگین های جهانی است .

وی گفت: با توجه به اینکه مصرف گندم در ایران سه برابر اروپاست کنترل نیز سخت تر از این اتحادیه است.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه همه فرآورده های کشاورزی تولید داخل و وارداتی بوسیله وزارت بهداشت پایش می شوند و تحت نظارت هستند گفت: نگرانی از نبود اگاهی در تولید کنندگان محصولات کشاورزی و دامی است .

وی افزود: میزان فلزات سنگین را در گوشت مرغ تولید داخل و وارداتی بررسی کردیم که مشکلی وجود نداشت اما میزان هورمون در این فرآورده  قابل توجه است .

دیناروند گفت: وزارت بهداشت با فرآورده های که به صورت سنتی تولید می شوند مخالف نیست اما سلامت برخی محصولات بویژه شیر فله ای قابل تشخیص نیست.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سال گذشته 7 محصول کشاورزی را بررسی کردیم که در هشت درصد بررسی ها میزان سموم بیشتر از حد مجاز بود.

خلج :  مصرف سموم کشاورزی به 21 هزار تن کاهش یافته

رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز در این برنامه با بیان اینکه در 300 هزار هکتار از اراضی کشاورزی با آفات و بیماریها مبارزه بیولوژیک می شود گفت: در 600 هزار هکتار زمین های زراعی مبارزه غیر شیمیایی و در دو و نیم میلیون هکتار مبارزه تلفیقی است .

وی گفت : مصرف سموم کشاورزی در کشور از 30 هزار تن به 21 هزار تن کاهش یافته است .

خلج گفت : سال 1391 ، حدود 170 هزار تن واردات گوشت قرمز و سفید انجام شد که در سال 93 این میزان به 70 هزار تن کاهش یافت .

وی افزود : در سال 93 ، نیز 125  هزار تن صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ انجام شد.

وی با بیان اینکه در سال 91 ، بیست ودو هزار تن گوشت قرمز از هند وارد کشور شد افزود: در نیمه دوم سال 93 وارداتی در این زمینه از هند نداشتیم .

وی وجود بیماریهای انگلی و آلوده بودن کشتارگاه های هند را از جمله دلایل ممنوعیت واردات گوشت از این کشور بیان و اضافه کرد: فقط 52 کشتارگاه در این کشور استانداردهای صادرات گوشت گاومیش را رعایت می کنند.

وی درباره برخی از خبرها مبنی بر واردات گوشت گاومیش در ابتدای امسال از هند گفت: هیچ وارداتی در این زمینه از هندوستان انجام نشده است.
ارسال به دوستان