۲۹ مهر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۹۳۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۶-۰۲-۱۳۹۴
کد ۳۹۳۲۶۱
انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۶-۰۲-۱۳۹۴

علت تیرباران ۹ شهروند خارجی در اندونزی

در روزهای گذشته جوکو ویدودو، رئیس جمهور اندونزی با چند تن از سیاستمداران بلندپایه اروپایی تماس تلفنی داشته و تقاضای آنها برای جلوگیری از اعدام محکومان را رد کرده است.
در حالی که دولت اندونزی مقدمات اعدام محکومان متهم به قاچاق مواد مخدر را فراهم می‌کند، مقامات اروپایی مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به چنین تصمیمی اعلام کرده‌اند. رئیس جمهور اندونزی تقاضای عفو محکومان را رد کرده است.

به گزارش عصرخبر، دولت اندونزی مصمم است که به‌رغم اعتراض‌های بین‌المللی حکم اعدام ۹ خارجی و یک اندونزیایی متهم به قاچاق مواد مخدر را اجرا کند. متهمان خارجی شهروندان استرالیا، برزیل، غنا، هلند، فرانسه، فیلیپین و نیجریه هستند.

در روزهای گذشته جوکو ویدودو، رئیس جمهور اندونزی با چند تن از سیاستمداران بلندپایه اروپایی تماس تلفنی داشته و تقاضای آنها برای جلوگیری از اعدام محکومان را رد کرده است.

روز جمعه چند تن از سران اتحادیه اروپا در حاشیه نشست ویژه خود پیرامون فاجعه پناهجویان در آب‌های مدیترانه، به اجرای احکام اعدام در اندونزی اعتراض کردند. دونالد توسک، رئیس شورای اتحادیه اروپا با ابراز تاسف از تصمیم اندونزی برای اجرای حکم اعدام تاکید کرد که اتحادیه اروپا در کل با حکم اعدام به‌شدت مخالف است.

فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه نیز ضمن اعتراض به مجازات اعدام تاکید نمود که او تا آخرین لحظه برای آزادی فرانسوی محکوم به اعدام در اندونزی تلاش خواهد کرد.

یک فرانسوی به نام سرژ اطلاوی در میان ۱۰ نفری است که در اندونزی منتظر اعدام هستند. دادگاه عالی این کشور درخواست استیناف اطلاوی را رد کرده است. این مرد ۵۱ ساله خود را بی‌گناه می‌داند و گفته است که در ساختن یک کارخانه آکریل در اندونزی شرکت داشته، اما بعدا متوجه شده که این کارخانه برای تولید کراک ایجاد شده است.

مقامات اندونزی روز جمعه از دیپلمات‌های کشورهایی که شهروندان آنها قرار است اعدام شوند خواسته است، آخرین دیدار با محکومان را برنامه‌ریزی کنند.

در اندونزی ۷۲ ساعت پیش از اعدام، قصد اجرای حکم را به اطلاع محکوم می‌رسانند.

ایرانیان در انتظار اعدام

به گزارش دویچه وله، دولت پیشین اندونزی در سال ۲۰۰۸ اجرای احکام اعدام را متوقف کرد، اما از سال ۲۰۱۳ دوباره چند حکم را به اجرا گذاشت. جوکو ویدودو نیز که پاییز گذشته زمام امور را به دست گرفت، این سیاست را ادامه داده و در برابر متهمان مواد مخدر سرسختی نشان می‌دهد.

در  دی ماه پنج خارجی و یک شهروند اندونزی به جرم قاچاق مواد مخدر اعدام شدند. خارجیان شهروندان برزیل، مالاوی، نیجریه، هلند و ویتنام بودند.

به گفته مقامات اندونزی ده‌ها ایرانی نیز که به اتهام قاچاق مواد مخدر محکوم شده‌اند، در زندان‌های این کشور در انتظار اجرای احکام اعدام خود هستند.
برچسب ها: تیرباران ، اندونزی
ارسال به دوستان
هوس خوردن نمک نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ تاریخچه جذاب بمب افکن استراتژیک Tupolev Tu-95 با قابلیت حمل بمب هسته ای(+عکس) آشنایی با موشک ایم ۹ سایدوایندر (تصاویر) هوش مصنوعی روزی آگاهانه خرابکاری می‌کند نخستین تصاویر از اقامتگاه نتانیاهو در قیصریه بعد از حمله پهپادی (عکس) وزارت بهداشت: مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی به دلیل مصرف سیگار عربستان سعودی: سهمیه اضافه حج نمی‌دهیم رئیس‌ جمهوری چین خطاب به ارتش کشورش: برای جنگی تمام‌عیار آماده شوید حزب الله: مقاومت، نتانیاهو را بدون مجازات رها نخواهد کرد ظریف: وفاق با ۵۰ درصدی که رأی ندادند بیش از بقیه لازم است/ رمز بقای ایران، پایداری مردم است؛ کت تن مردم است/ الان با نسل بعدی نمی‌توانیم گفتگو کنیم فرانسه به اوکراین جنگنده‌های میراژ ارسال می کند منبع آگاه: سنوار ۱۸ روز در رفح در حال مبارزه بود تل‌ آویو: کسی در حمله به منزل نتانیاهو آسیب ندید اشتباه هولناک در نظام بهداشتی آمریکا؛ پیگیری پرونده بیمار مرگ‌مغزی که هنگام جراحی اهدای عضو زنده شد رییس پلیس راهور و فتای تهران بزرگ، سردار شدند