۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۰۲۹۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۶-۰۴-۱۳۹۴
کد ۴۰۲۹۲۸
انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۶-۰۴-۱۳۹۴

مبارزه‌ آلمان با سلفی‌ها در دنیای مجازی

در پی تشدید تبلیغات گروه سلفی‌ها در اینترنت برای جلب جوانان اسلام‌گرا، وزارت کشور آلمان اعلام کرد که طرحی گسترده جهت مبارزه با این تبلیغات تدارک دیده است. این طرح، "برنامه‌های روشنگرانه" را نیز در برمی‌گیرد.

به گزارش دویچه وله، وزارت کشور آلمان برای مقابله با افزایش شمار اسلام‌گرایانی که از این کشور به گروه‌های جهادگرا در سوریه و عراق می‌پیوندند، طرحی موسوم به "سرکوب و پیشگیری" را در نشست روز جمعه (۲۶ ژوئن) وزیران داخلی ایالت‌های این کشور به تصویب رساند.

به گفته‌ رالف یگر، وزیر داخلی ایالت نوردراین ـ وستفالن، این برنامه با هدف خنثی کردن تبلیغات گروه‌های بنیادگرای سلفی‌ در اینترنت طرح‌ریزی شده است. او در این رابطه به روزنامه‌ "نویه ازنابروکه" گفت: «ما برای مقابله با تبلیغات داعش باید فعالیت‌های خود را در دنیای مجازی در همه‌ی زمینه‌ها گسترش دهیم.»

"اقدامات پیشگیرانه"


به گزارش خبرگزاری آلمان، توماس د مزیر، وزیر کشور آلمان، در این نشست گفت که این طرح، بیش از هر چیز با روشنگری و اقدامات پیشگیرانه از پیوستن زنان و مردان جوانی که تحت تاثیر تبلیغات "داعش" به صفوف این سازمان تروریستی می‌پیوندند، جلوگیری خواهد کرد.

د مزیر، به ویژه با اشاره به افزایش شمار زنان و دخترانی که به این منظور به سوریه و عراق سفر کرده‌اند، گفت: «این دختران جوان مورد تجاوز قرار می‌گیرند، مانند برده به فروش گذاشته می‌شوند و در شرایطی غیرانسانی زندگی می‌کنند.» او تاکید کرد که دولت برای پیاده‌کردن "برنامه‌های پیشگیرانه‌ی خود، به کمک خانواده‌ها، مدارس، دوستان، انجمن‌های جوانان و مساجد" نیاز دارد. به گفته‌ی وزیر کشور آلمان این افراد و نهادها، زودتر از دیگران به گرایش‌های افراطی اسلام‌گرایان پی می‌برند.

بنا بر تازه‌ترین گزارش‌های نهادهای امنیتی آلمان، تا کنون بیش از ۷۰۰ مرد و زن جوان از این کشور راهی مناطق جنگی در سوریه و عراق شده‌اند. حدود ۲۲۵ تن از آنان دوباره به آلمان برگشته‌اند. شمار زنان و دخترانی که به گروه‌های مسلح جهادگرا پیوسته‌اند، یک صد تن ارزیابی می‌شود. اما منابع غیر رسمی با استناد به گزارش‌های محرمانه تعداد این زنان را "به‌مراتب بیش‌تر" تخمین می‌زنند.

گفته می‌شود که حدود ۷۷۰۰ اسلام‌گرای افراطی در سراسر آلمان زندگی می‌کنند.

اجرای طرح "پیگرد مخفیانه"


به گزارش روزنامه‌ پر تیراژ "بیلد"، نهادهای امنیتی آلمان هم‌چنین در این نشست اعلام کردند که به‌طور هم‌زمان اجرای دوباره‌ی طرح موسوم به "پیگرد مخفیانه" را تدارک می‌بینند. این طرح موفق، پیش از برگزاری نشست سران گروه هفت که در قصر آلمائو در ایالت بایرن در جنوب آلمان صورت گرفت، به اجرا در آمد. در این عملیات، "شمار زیادی بزهکار و مسافر غیرقانونی" در مرزهای کشورهای عضو پیمان شنگن که رفت و آمد بدون روادید مهاجران کشورهای عضو اتحادیه‌ی اروپا در محدوده‌ی آن آزاد است، به دام نیروهای پلیس افتادند. "پیگرد مخفیانه" در روزهای پایانی ماه مه تا اوایل ماه ژوئن سال جاری میلادی و از سوی پلیس امنیتی ایالت بایرن پیاده شد.

بنا بر گزارش "بیلد" علاوه بر ایالت بایرن، سایر ایالت‌های شانزده‌گانه‌ی آلمان نیز آمادگی خود را برای شرکت در اجرای این طرح اعلام کردند.
ارسال به دوستان
ترامپ: ترور من ایمان مذهبی خانواده‌ام را تقویت کرد/ در 48 ساعت اول چه خواهم کرد حمله موشکی یمن به تل‌آویو در نیمه شب گذشته (فیلم) عراقچی: بارها به بشار اسد توصیه کردم که با ترکیه وارد مذاکره شود؛ او موافق نبود/ مسائل بین ما و آمریکا قابل حل نیست ولی قابل مدیریت است 2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد دستور پوتین درباره بیت کوین: در معاملات خارجی استفاده شود