۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۰۵۵۱۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۱-۰۴-۱۳۹۴
کد ۴۰۵۵۱۱
انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۱-۰۴-۱۳۹۴

واکنش مطهری به استعفای نمایندگان استان فارس و لغو کنسرت‌ها

نمایندگان حق دخالت ندارند و نمی‌توانند برای دولت الزامی ایجاد کنند و بگویند فلان کس باشد یا نباشد زیرا این کار دخالت در امور اجرایی و قانون اساسی است.

نماینده مردم تهران استعفای نمایندگان استان فارس را دخالت آشکار در امور قوه مجریه دانست و در عین حال لغو کنسرت‌های غیرمختلط و دارای مجوز را نادرست دانست.

به گزارش ایسنا، علی مطهری در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: در اواخر دوره دولت احمدی نژاد بخشنامه‌ای به استانداران ابلاغ شد که براساس آن استانداران در انتخاب فرمانداران توجهی به نظرات نمایندگان نداشته باشند، اگرچه لحن این بخشنامه تند بود اما حرف، حرف درستی بود و این رویه غلط باید از بین برود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت استانداری فارس، گفت: با توجه به اینکه در استان فارس برخی گروه‌های مختلف وجود دارد، باید فردی انتخاب شود و مسئولیت را برعهده بگیرد که تحت تاثیر فشار این گروه‌ها نباشد و مستقل عمل کند.

نماینده مردم تهران، خواستار اصلاح رویه فعلی و اعلام نظر قاطع رحمانی فضلی وزیر کشور در خصوص انتخاب استانداران مستقل از دخالت نمایندگان استان‌ها شد و افزود: دولت و وزیر کشور بی‌آنکه تحت تاثیر فشارها قرار بگیرد، نظر خود را اعمال کند. طی سال‌های گذشته دخالت نمایندگان در امور اجرایی باب شده است، این کار رسما از روزی که وزیر کشور گفت من استانداران را با نظر نمایندگان انتخاب می‌کنم آغاز شد. به نظر من این صحبت اشتباهی بود که وی مرتکب شد و باعث ایجاد توقعات و بروز مشکلاتی برای وزارت کشور شد. نمایندگان حق دخالت ندارند و نمی‌توانند برای دولت الزامی ایجاد کنند و بگویند فلان کس باشد یا نباشد زیرا این کار دخالت در امور اجرایی و قانون اساسی است.

مطهری در واکنش به اقدام نمایندگان استان فارس در اعتراض به معرفی استاندار جدید، گفت: نمایندگان معیارها و شاخص‌هایی دارند که باید این معیارها رعایت شود، البته نمایندگان فقط می‌توانند پیشنهاد بدهند، این در حالی است که نمایندگان حق دخالت در امور داخلی دولت را ندارند و فقط می توانند پیشنهاد دهند و مثلا بگویند این فرد را اصلح می‌دانیم و تصمیم گیری را بر عهده دولت بگذارند و دیگر دنبال نکنند که چرا فرد معرفی شده انتخاب نشد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این پرسش که «روز گذشته مقام معظم رهبری با دانشجویان دیدار داشتند و به برگزاری کنسرت‌های مختلط انتقاد کردند آیا این برداشت درست است که ایشان مخالف برگزاری تمام کنسرت‌ها در کشور است، گفت: نظر رهبر معظم انقلاب این بود که برای ایجاد نشاط در دانشگاه‌ها نباید کنسرت و اردوهای مختلط برگزار شود و طبعا نظر ایشان در مورد کنسرت‌های غیرشرعی بود زیرا در ادامه صحبت‌های خود به اردوهای مختلط اشاره می‌کنند و آن اختلاط‌های بی‌جا است که اسلام هم به آن اجازه نداده است.

وی افزود: بنابراین مقصود ایشان کنسرت‌های غیرشرعی که همراه با اختلاط و برخی رفتارهای ناخوشایند است می باشد، به نظر من حرف ایشان، حرف درستی است و نمی‌توانیم از آن نتیجه بگیریم که کنسرت‌های مجوزدار نیز تعطیل شود. در کنسرت هایی که در آن مجوز گرفته می‌شود و روابط رعایت شده، برهم زدن آن کاری غیر قانونی است.

ارسال به دوستان