۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۰۷۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۱-۰۵-۱۳۹۴
کد ۴۰۷۵۲۰
انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۱-۰۵-۱۳۹۴

وجود 7 میلیون مشترک صندوق صدقه در کشور

خاکسار با اشاره به فعالیت 900 مرکز نیکوکاری در سطح کشور، خاطرنشان کرد: با استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری و با حمایت و همکاری مردم میزان رسیدگی به مشکلات و پاسخگویی به نیاز خانواده ها در کوتاهترین زمان ممکن امکان پذیر است.
 معاون توسعه و مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: هم اکنون در سطح کشور هفت میلیون و 500 مشترک صندوق صدقات کوچک، بزرگ و متوسط وجود دارد.
 
به گزارش ایسنا، مصطفی خاکسار قهرودی در نشست خبری در بجنورد اظهارکرد: دارنده هر یک از این صندوق های صدقات به نوعی مشترک کمیته امداد محسوب می شوند.
 
وی با اشاره به اجرای طرح محسنین در کشور، ادامه داد: با توجه به وجود 300 هزار نوع خانواده نیازمند در سطح کشور که فقط 40 هزار نفر آن تحت پوشش کمیته امداد هستند در قالب طرح محسنین تعداد بسیار زیادی حامی جذب این نهاد شدند.
 
خاکسار افزود: با همکاری صدا و سیما در ایام ماه مبارک رمضان بیش از 260 هزار نفر حامی به منظور کمک به خانواده های نیازمند در کشور اعلام آمادگی کردند.
 
وی با بیان این که از استقبال مردم در کمک به نیازمندان غافلگیر شدیم، یادآور شد: با توجه به وضعیت اقتصادی مردم، استقبال بیش از حد آنان در کمک به نیازمندان دور از انتظار این سازمان بود.
 
خاکسار با اشاره به فعالیت 900 مرکز نیکوکاری در سطح کشور، خاطرنشان کرد: با استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری و با حمایت و همکاری مردم میزان رسیدگی به مشکلات و پاسخگویی به نیاز خانواده ها در کوتاهترین زمان ممکن امکان پذیر است.
 
وی با بیان این که مراکز نیکوکاری در قالب ماموریت های مختلف در این سازمان شکل گرفته است، گفت: با توجه به این که مردم به لحاظ انسانی و اسلامی دارای مسئولیت هستند، بنابراین امکان و ظرفیت ایجاد و راه اندازی بیش از 10 هزار مراکز نیکوکاری در کشور وجود دارد.
 
خاکسارعنوان کرد: طی سال جاری در مرحله اول فعالیت مراکز نیکوکاری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و نقاط ضعف و اشکالات آن شناسایی شده و سپس به صورت جدی این مراکز در عرصه های دیگر ورود می یابند.
 
وی درباره فعالیت موسسات خیریه نیز در کنار مراکز نیکوکاری اظهار کرد: به دلیل عدم هم پوشانی و تبادل اطلاعات ، فاصله و نقاط کوری بین خیریه ها و مراکز نیکوکاری ایجاد شده که برخی افراد از این موسسات بیش از حد نیاز کمک گرفته و برخی افراد هم به لحاظ حفظ آبرو به این مراکز مراجعه نمی کنند.
 
خاکسار درباره کمک های کمیته امداد به دیگر کشورها نیز یادآور شد: مردم به سبب وجود احساس مسئولیت و تکلیف در کمک به کشورهای نیازمند، به صورت آگاهانه و آزادانه اقدام کرده و حال این که کمک های جمع آوری شده به صورت کامل به کشورهای خارجی ارسال شده و حتی ریالی از آن در داخل کشور هزینه نمی شود.
 
وی با اشاره به ارائه کمک به کمیته امداد از طریق الکترونیکی ،عنوان کرد: به زودی مردم می‌توانند از طریق شماره گیری #8877* به صورت اکترونیکی در سرفصل های مختلف به این نهاد کمک کنند.
ارسال به دوستان