۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۰۹۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۴-۰۵-۱۳۹۴
کد ۴۰۹۷۹۱
انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۴-۰۵-۱۳۹۴

دريافتي اتاق بازرگاني در سال 95؛ 4 در هزار سود به‌جاي 1 در هزار فروش

رئیس اتاق ایران در مورد یک در هزار فروش بیان کرد: از ابتدای سال 1395، یک در هزار فروش تبدیل به چهار در هزار سود خواهد شد که به طور تقریبی 25 درصد مبلغ یک در هزار می‌شود، ضمن این‌که وقتی توانستیم عضویت فراگیر را ایجاد کنیم این موضوع را حذف خواهیم کرد، اما اکنون دریافت این مبلغ تنها منبع درآمدی اتاق است.
رئیس اتاق ایران به همراه معاون تشکل‌ها و دبیرکل این اتاق در نشستی به میزبانی کانون انجمن صنایع غذایی  ایران و حضور بزرگان صنعت غذا، حضور یافت و از تبدیل یک در هزار فروش به 4 در هزار سود از سال 1395 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اتاق ایران، محسن جلال‌پور، رئیس اتاق ایران گفت:  امیدواریم در این دوره بتوانیم اهداف ترسیم شده برای اتاق را به صورت گروهی پیش ببریم.

وی ادامه داد:  سعی ما ارتباط با رسانه‌های جهانی است تا از اقداماتی که در اتاق صورت می‌گیرد اطلاع داشته باشند و وظیفه اصلی تمام کشور در شرایط کنونی ایجاد ارتباط با جامعه جهانی است تا بتوانیم از این موقعیت برای بهبود اقتصاد کشور استفاده کنیم.

رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور عنوان کرد:  در شرایط امروز باید آنقدر به جامعه جهانی متصل شویم تا اطلاعات نادرستی که از کشور ما در جهان وجود دارد، اصلاح و واقعی شود و باید متوجه بود که این فرصت دیگر تکرار نخواهد شدباید از آن به خوبی استفاده کرد.

جلال پور یادآور شد:  ما اتاق بازرگانی هستیم که عظمت چندانی ندارد، اما نهاد مدنی قانون مندی است و اما اگر بتوانیم ظرفیت خود را به جامعه جهانی نشان دهیم، موفق خواهیم شد.

وی تأکید کرد:  در بحث هیأت‌های اقتصادی رویه ما این است که براساس دستورالعمل ایجاد شده هیچ هیأتی نادیده گرفته نشده و انفعالی عمل نخواهیم کرد و به تشکل‌ها مأموریت داده‌ایم که ظرفیت بخش‌های مختلف را رصد کنند تا براساس آن‌ها از هیأت کشورهای مختلف دعوت کنیم و همچنین 10 تا 12 هیأت تخصصی را نیز برای اعزام آماده خواهیم کرد.

رئیس اتاق ایران اضافه کرد:  آمد و شد هیأت‌ها باید مفید فایده بوده و کارساز باشد و نباید درگیر تعارفات شویم و باید این دقت را داشته باشیم که ما در درون خود نیز به بازسازی بخش خصوصی نیاز داریم.

وی گفت:  اگر به دنبال زدودن فساد از کشور هستیم باید به جامعه جهانی متصل شده و از سوی دیگر در دورن خود نیز دقت و توجه لازم را داشته باشیم، زیرا اتاق در این دوره وظیفه بسیار سنگینی بر عهده دارد.

جلال پور گفت:  ما به دنبال شناسایی هیأت‌های تخصصی هستیم و مثلثی برای شناسایی ظرفیت‌ها با حضور استان‌ها، تشکل‌ها و امور بین‌الملل ایجاد کرده‌ایم تا در فرصت اعزام و پذیرش هیأت‌های اقتصادی، بتوانیم دستاوردهای خوبی داشته باشیم.

رئیس اتاق ایران افزود:  در موضوع اتاق نیز ساختاری از گذشته وجود داشته که البته در زمان خود کارآمد بوده، اما اکنون نیازمند تغییر و تحول است، اما تغییر روند جا افتاده در این سال‌ها، کمی زمان بر است و نیاز به درایت، صبر، حوصله و تحمل از سوی هیأت رئیسه دارد.

وی تصریح کرد:  لازم است اتاق امروز به سمت و سیاق جدیدی برود و احداث ساختمان جدید اتاق کمک خوبی برای این امر خواهد بود و اکنون مشغول کار بر روی ساختارهای اتاق هستیم و برنامه داریم به گونه‌ای عمل شود که در حدود سه دوره دیگر، تشکل‌ها اعضای اتاق را تشکیل دهند.

جلال پور توضیح داد:  همچنین لازم است توازن خوب جغرافیایی و موضوعی در میان اعضا اتاق در تمام جلسات و برنامه ها ایجاد شود.

وی افزود:  اتاق آینده، اتاقی شیشه‌ای شامل اعضایی از تشکل‌ها خواهد بود و هر اتاق نیز یک تشکل محسوب می‌شود، اما ما باید ابتدا بتوانیم خود را ثابت کنیم.

رئیس اتاق ایران تصریح کرد:  باید تراز حضور اتاق در جلسات مختلف اصلاح شود و از پیش حرف و برنامه منسجم برای ارائه داشته باشیم و بر همین اساس و با این رویکرد، این دوره را دوره اعتلای تشکل‌ها و اتاق‌های مشترک می‌دانیم.

وی یادآور شد:  امیدوار هستیم هر ماه یک جلسه با یکی از تشکل‌ها داشته باشیم تا با فرصت کافی مشکلات و ضرورت‌های آن‌ها را شناسایی کرده و بتوانیم به آن‌ها رسیدگی کنیم.

جلال‌پور اعلام کرد:  تمام مسائل تشکلی در جلسه اخیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مطرح شد و جمع‌بندی و نتیجه‌گیری بسیار خوبی در زمینه تولید و صنعت به دست آمد.

وی ادامه داد:  ما مشکلات تولید و صنعت را به خوبی درک کرده‌ایم و دغدغه جدی داریم تا از فرصت پیش آمده امروز بتوانیم به خوبی استفاده کنیم.

رئیس اتاق ایران در مورد یک در هزار فروش نیز بیان کرد:  از ابتدای سال 1395یک در هزار فروش تبدیل به چهار در هزار سود خواهد شد که به طور تقریبی 25 درصد مبلغ یک در هزار می‌شود، ضمن این‌که وقتی توانستیم عضویت فراگیر را ایجاد کنیم این موضوع را حذف خواهیم کرد، اما اکنون دریافت این مبلغ تنها منبع درآمدی اتاق است.

وی یادآور شد:  پیشنهاد ما این بود که تمامی تشکل‌ها و هیأت نمایندگان اتاق‌ها در دیدارها و جلسات با مقامات دولتی حضور داشته باشند.

جلال‌پور عنوان کرد:  در صورت اجرای ماده 29 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، موضوع هیأت منصفه اقتصادی رفع خواهد شد و همه باید کمک کنیم تا این اتفاقات بیفتد و باید در هر دو هفته یک بار 5 تشکل همگن در اتاق جمع شوند و جلسات مشترک برگزار کنیم.

باید جهانی فکر و نگاه کنیم

احمد فیاض‌بخش دبیرکل اتاق ایران گفت: در شرایط جدید باید فکر کنیم در کشوری 300 میلیون نفری زندگی می‌کنیم و با این دید به نیازهای کشور و امکان تعامل با همسایگان و جامعه جهانی فکر کنیم.

وی افزود:  به این وسیله می‌توان قدرت سیاسی کشور افزایش داد و این کار باید دوراندیشی و برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید متوجه بود که این توقع را نمی‌توان از شرکت‌های دولتی داشت.

فیاض‌بخش عنوان کرد:  این اقدامات در بخش خصوصی امکان‌پذیر است و از میان صنایع، گروه صنایع غذایی اصلی‌ترین گروهی است که می‌تواند در این مسیر گام بردارد و نگاه صادرات‌گرا و تولید منطقه‌ای داشته باشد.

این دوره اتاق، دوره بالندگی، درخشندگی و شکوفایی صنعت غذایی کشور خواهد بود
 مرتضوی رئیس کانون صنایع غذایی ایران گفت:  خانواده‌های مقدس و ایثارگری در کشور وجود دارند که نام‌های ماندگاری در تاریخ ایران دارند و اکنون به کمک تولید کشور آمده‌اند و حضورشان مایه افتخار است.

وی افزود:  شرکت نان‌آوران از مجموعه‌هایی است که صنعت نان کشور را متحول کرد و هنوز راه زیادی پیش رو دارد و قرار است میزان تولید آن در آینده بلند مدت به 11 میلیون تن برسد.
مرتضوی عنوان کرد:  این دوره اتاق، دوره بالندگی، درخشندگی و شکوفایی صنعت غذایی کشور خواهد بود و نقش اتاق در ایجاد تعامل با جامعه جهانی بسیار پررنگ است.

تشکل‌های صنایع غذایی منسجم و مطالبه‌گر هستند

کاوه زرگران، دبیرکل انجمن صنایع غذایی ایران، با بیان اینکه تشکل های صنایع غذایی در رسیدگی به امور خود منسجم هستند، گفت: در انجمن صنایع غذایی ایران بیش از 40 تشکل وجود دارد که مطالبه گری های خود را داشته و به این بلوغ رسیده اند که زیر یک چتر قرار بگیرند و صدای مشترک خود را کانون انجمن های صنایع غذایی قرار داده اند.

وی افزود: امیدواریم از آن جایی که این کانون نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی و بخش کشاورزی دارد و 10 درصد هیأت نمایندگان اتاق ایران را تشکیل می‌دهد، بتوانیم ضمن برگزاری جلسات دوره‌ای متوالی با هیات رئیسه اتاق ایران، برای انعکاس به موقع مسائل و مشکلات موجود، اقدام کنیم.

گفتنی است در ادامه این جلسه اعضای این کانون به معرفی و بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند و لزوم برنامه‌ریزی برای صنایع غذایی، با توجه ویژه به اهمیت صنایع غذایی در کشور، توجه به نقش صنایع غذایی در صادرات غیرنفتی کشور، بالا بردن توان رقابتی کشور، ایجاد هیات منصفه جرایم اقتصادی مورد توجه قرار گرفت.

علی شریعتی، دبیر انجمن چیپش و اسنک تاکید کرد: بخش عمده ای از رکود فعلی ناشی از سوء مدیریت است نه تحریم و لذا لزوم انسجام کمک به بهبود زیرساخت فضای اقتصادی و مبارزه با فساد از محورهای اصلی مورد درخواست بخش خصوصی از اتاق است.

سید مهدی میرسلیمی، عضو هیات مدیره انجمن روغن نباتی، خاطر نشان کرد:  اتاق باید برای ایجاد هیأت منصفه جرایم اقتصادی تلاش کند، زیرا قضات آشنایی خوبی با مسائل اقتصادی ندارند و ایجاد چنین هیئت منصفه ای به امنیت سرمایه‌گذاری کمک خواهد کرد.

کریمی، دیگر عضو کانون اعلام کرد: مجموعه صنایع غذایی به مدیریت جدید امید زیادی بسته اند و امیدواریم اهداف مشخص شده برای این صنایع محقق شود و شاهد رشد و شکوفایی هر روزه آن ها باشیم.

حسین یزدجردی، قائم‌مقام هیات مدیره کانون صنایع آرد ایران، بیان کرد: بزرگانی که در این جمع حضور دارند جدا از پرداختن به کسب و کار و تولید، مسئولیت سلامت مردم جامعه را هم برعهده دارند و همه به این مهم متعهد هستند. پرداختن به این موضوع هم امکان رقابت و هم امکان صادرات را فراهم می کند. امیدوارم این نگاه با همراهی اتاق ایران با جدیت بیشتری دنبال شود.

محمدرضا هاتفی مینایی، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان روغن زیتون و زیتون شور ایران گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی های انجام شده هر روز شاهد اعتلای جایگاه صنعت غذا در کشور باشیم، زیرا اکنون با تغییرات صورت گرفته آینده روشنی برای صنعت غذا قابل تصور است.

رضا باکری، دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده ای لبنی ایران، تصریح کرد: امیدوار هستیم این مجموعه قوی منشاء تحولات بسیار خوبی برای صنعت و تجارت کشور شود و باید متوجه بود که اتاق مسوولیت ویژه ای در صنعت غذایی کشور دارد.

ولی الله داوودآبادی، دبیر انجمن صنفی صنایع کنسانتره و آبمیوه ایران، رسالت اتاق ایران را با حضور مردانی بزرگ، فراتر از گذشته دانست و تاکید کرد: همان طور که اتاق، پارلمان بخش خصوصی است باید به معنی واقعی کلمه به آن نزدیک شود و با دولت همکاری کند.

وی ادامه داد: صنعت غذا می تواند در صادرات کشور نقش مهمی داشته باشد. امیدواریم سابقه بدی که در برخی مواقع در صادرات کشورمان به وجود آمده با درایت اعضای اتاق ایران حل و بهبود یابد.

محمد مدرس نیا از اعضای کانون انجمن های صنایع غذایی کشور با اشاره به اینکه در سالهای گذشته به صنعت پخش توجه نشده، گفت: اگر توزیع کالا به نحو احسن انجام نگیرد، تولیدکننده به هدف اصلی خود نمی رسد. این موضوع باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد. یادمان نرود که کار تولیدید در کشور یک زنجیره است که همه حلقه های آن به یکدیگر متصلند.

وی ادامه داد: اتاق های بازرگانی یک در هزار فروش کالا و خدمات را برای عضویت اخذ می کنند. شرکت های پخش هم این مبلغ را می پردازند که این موضوع فشار مضاعفی را به آنها وارد می کند که باید برای حل آن تدبیری اندیشید.

ارسال به دوستان
تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب!