۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۱۴۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۸-۰۶-۱۳۹۴
کد ۴۱۴۴۳۴
انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۸-۰۶-۱۳۹۴

چطور از Google Maps به صورت آفلاین استفاده کنیم

به کمک نقشه های آفلاین گوگل می تواند مساحتی به اندازه یک شهر بزرگ را در دستگاهتان ذخیره کنید.

فرقی نمی کند کاربر کدام سیستم عامل باشید. iOS روی دستگاه های اپل، ویندوزفون مایکروسافت یا اندروید. با وجود برنامه های بسیار گوناگون در زمینه نقشه و مسیریابی باز هم می توان به جرات گفت Google Maps یکی از کامل ترین نمونه های ممکن است.


اما برای کاربران داخلی شاید صحبت کردن از برنامه های مسیریابی یادآور تجربیاتی مانند نداشتن اینترنت پایدار، دسترسی نداشتن به GPS و مواردی شبیه به این باشد. البته برنامه هایی هم هستند که می توانید نقشه های آنها را به صورت آفلاین دریافت کنید ولی اگر منصفانه نگاه کنیم هیچ کدامشان به پای google maps نمی رسند. حالا شاید با این توصیفات بگویید پس باید بیخیال نقشه های گوگل شویم و به همان روش سنتی نقشه های کاغذی برای مسافرت برگردیم. اما این طور نیست. گوگل برای همه سوالات پاسخی دارد و برای مشکل افرادی مثل ما هم راه حلی ارائه داده است. در ادامه با ما همراه باشید.

البته ممکن است خیلی ها از این قابلیت گوگل استفاده کنند ولی به هر حال همیشه کاربرانی هم هستند که به تازگی به جمع اندرویدی ها اضافه شده اند. پس فقط برای یادآوری باید بگوییم که برای استفاده از نقشه های آفلاین گوگل، آخرین نسخه از Google Maps را دانلود و نصب کنید. به کمک نقشه های آفلاین گوگل می تواند مساحتی به اندازه یک شهر بزرگ را در دستگاهتان ذخیره کنید. همچنین این نکته را هم باید یادآوری کنیم که در حال حاضر تنها می توانید نقشه 6 منطقه مختلف را به صورت آفلاین ذخیره کنید (هرچند دلیل چنین تصمیمی از سوی گوگل بر ما هم پوشیده است). با وجود همه محدودیت ها اما باز هم می توان پیش از یک سفر تفریحی، نقشه شهر مورد نظر را ذخیره کرد و پس از پایان آن نیز نقشه را پاک کرد تا جا برای شهرهای جدید باز شوند. اما اجازه بدهید از این مقدمه طولانی بگذریم و به اصل مطلب بپردازیم.

پیش از هر چیزی مطئن شوید فضای کافی روی دستگاهتان وجود دارد و به یک خط پایدار اینترنت هم دسترسی دارید (البته این مورد آخر در حال حاضر چیزی شبیه به کیمیاست) چون برای هر نقشه بسته به جزئیات منطقه ممکن است تا 80 مگابایت هم اطلاعات ذخیره شود. حالا برنامه Maps را روی تبلت یا گوشی باز کنید و منطقه مورد نظرتان را روی نقشه پیدا کنید. سپس در کادر جست و جو در بالای صفحه تپ کنید و به انتهای لیستی که باز می شود بروید تا save for offline use را پیدا کنید. البته یک راه ساده تر هم وجود دارد و آن تایپ کردن عبارت ok maps در کادر جست و جو و سپس تائید کردن آن به وسیله enter است. حالا باید با زوم کردن، منطقه ای را که به آن نیاز دارید کاملا مشخص کنید. در طول این کار شاید چندین بار با یک خطا از سوی برنامه مواجه شوید که اعلام می کند منطقه انتخاب شده بیش از حد وسیع است. برای حل این مشکل تنها کافی است بیشتر روی منطقه زوم کنید و در نهایت download را تپ کنید. پس از پایان مراحل دانلود، یک اسم برای نقشه ای که ذخیره کرده اید انتخاب کنید تا بتوانید بعدا آن را راحت تر پیدا کنید. فرایند کار به همین سادگی است! یک نکته دیگر را هم در نظر داشته باشید که این نقشه ها تنها 30 روز اعتبار دارند و بعد از آن باید مجددا اطلاعات جدید را از سرور گوگل دریافت کنید. برای این کار به قسمت your places بروید و در لیست موجود نقشه های تاریخ گذشته ای که به آنها نیاز دارید را انتخاب کنید.

منبع: سخت افزار
ارسال به دوستان