۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۲۸۰۰۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۰-۰۸-۱۳۹۴
کد ۴۲۸۰۰۵
انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۰-۰۸-۱۳۹۴

ویروس تبخال به جنگ سرطان می‌رود

با وجود پیشرفت های چشمگیری که در علم پزشکی حاصل شده اما سرطان همچنان یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در سرتاسر جهان به شمار می رود. در حال حاضر، درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده اما محققان با آزمایشات و بررسی های مختلف امیدوارند بتوانند راه حلی علیه این بیماری مرگبار کشف کنند.

محققان با تزریق گونه ای از ویروس تبخال به بدن بیماران سرطانی موفق به حمله به سلول های سرطانی شدند.

cancer

با وجود پیشرفت های چشمگیری که در علم پزشکی حاصل شده اما سرطان همچنان یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در سرتاسر جهان به شمار می رود. در حال حاضر، درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده اما محققان با آزمایشات و بررسی های مختلف امیدوارند بتوانند راه حلی علیه این بیماری مرگبار کشف کنند.

سرطان، اصطلاحی برای اطلاق به گروهی از سلول ها است که به صورت غیرطبیعی و بدون کنترل تقسیم شده و می‌ توانند به سایر بافت‌ ها حمله کنند. سلول‌ های سرطانی همچنین می‌ توانند از طریق خون و دستگاه لنفاوی به سایر نقاط بدن گسترش پیدا کنند. سرطان یک بیماری منفرد نیست، بلکه بسیاری از بیماری‌ ها را شامل می شود.

اکنون محققان موفق به کشف روش درمانی جدیدی شده اند تا از رشد غیرطبیعی سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کنند. در این روش، گونه ای از ویروس تبخال به بدن مبتلایان تزریق می شود که از توانایی شناسایی و همینطور حمله به سلول های سرطانی برخوردار است.

سازمان غذا و داروی امریکا US Food and Drug Administration مخفف (FDA) مجوز درمان سرطان با کمک نوعی از ویروس تبخال با نام T-VEC را صادر کرده که می تواند به نجات جان انسان ها بشتابد. این ویروس از نظر ژنتیکی مهندسی شده و به عنوان مبارزی علیه سلول های سرطانی شناخته می شود که با کمک آن می توان به سلول های سرطانی تاخته و برای درمان برخی از سرطان ها مورد استفاده قرار بگیرد.

Stephen Russell از محققان مایوکلینیک در این رابطه می گوید: «ما امیدواریم با کشف چنین روش هایی بتوانیم در مدت زمان کوتاهی به انواع سرطان ها غلبه کرده و راه حلی برای درمان مبتلایان به سرطان بیابیم.»

محققان معتقدند با استفاده از این ویروس می توان ملانوم یا همان سرطان پوست را به طور کامل درمان کرد. از سوی دیگر، T-VECحامل پروتئین GM-CFS است که نقش چشم گیری در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و همینطور رشد و تکثیر گلبول های سفید دارد.

محققان در پایان آورده اند، نباید از این ویروس یا روش درمانی جدید انتظار معجزه داشت زیرا این ویروس تنها قادر به کاهش اندازه تومورها بوده و در حدود ۴.۴ ماه نیز به عمر بیماران می افزاید. محققان امیدوارند با ترکیب این روش درمانی جدید با سایر روش های درمان سرطان بتوانند به دارویی مناسب برای درمان مبتلایان به سرطان بیابند.

منبع: مهر

ارسال به دوستان
کانادا تمامی پروازها به اسرائیل را لغو کرد سانحه برای پرواز تهران- کرمان / مسافران سالم هستند 6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم! سوال عضو دولت رئیسی درباره علت سقوط بالگرد: نارنجک سایبری نبود؟ هواشناسی : منتظر پاییز و زمستان غیرمنتظره باشید کرباسچی : وضعیت اینترنت برای مردم زجردهنده است/ ۲۰ سال پیش، بحران‌های زندگی مردم مثل امروز نبود مرعشی : فائزه هاشمی موضوع نامه را خاتمه یافته می‌داند درباره یکی از کثیف ترین دروغ های سیاسی معاصر ایران: آن 110 میلیون دوز کار چه کسی بود؟ پذیرایی هواپیمایی ترکیه از مسافران خود با «نخستین نان جهان» موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان همدستی دلار و بورس برای شکست سرمایه‌گذاران ایرانی / مسیر طلا از ارز و بازار سرمایه جدا شد