۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۵۱۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۴ - ۲۶-۱۱-۱۳۹۴
کد ۴۵۱۱۵۱
انتشار: ۰۷:۲۴ - ۲۶-۱۱-۱۳۹۴

صدور کارت هوشمند ملی 15 روزه شد

مدیرکل نگهداری و مهندسی عملیات سازمان ثبت احوال کشور گفت: یک سری تجهیزات به منظور افزایش سرعت صدور کارت ملی خریداری کرده‌ایم که بزودی نصب می‌شود و با انجام این کار ظرف 15 روز از زمان ثبت درخواست، کارت هوشمند ملی چاپ می‌شود.

حمیدرضا یغمایی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: تجهیزات خریداری شده، کارت‌ها را دسته‌بندی و پاکت‌گذاری می‌کند. با استفاده از آن مراحل چاپ کارت هوشمند از یک ماه و نیم به 15 روز کاهش می‌یابد و بقیه مراحل تحویل کارت در پست انجام می‌شود.

وی درباره علت اعلام زمان سه ماهه از سوی دفاتر پست برای تحویل کارت هوشمند ملی به مردم گفت:‌ ماشین آلات صدور و بسته‌بندی کارت هوشمند ملی 23 ساعت در شبانه‌روز کار می‌کند تا به سرعت کارت‌ها چاپ شود.

یغمایی در پایان با بیان اینکه همه کارت‌های هوشمند ملی در تهران چاپ می‌شود، گفت: سازمان ثبت احوال قصد چاپ کارت هوشمند ملی در شهرهای دیگر را ندارد چراکه مستلزم صرف هزینه بالاست و تامین امنیت آن کاهش می‌یابد. تمرکز در این کار در تامین سرعت، دقت و امنیت به ما کمک می‌کند.
ارسال به دوستان
6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم! سوال عضو دولت رئیسی درباره علت سقوط بالگرد: نارنجک سایبری نبود؟ هواشناسی : منتظر پاییز و زمستان غیرمنتظره باشید کرباسچی : وضعیت اینترنت برای مردم زجردهنده است/ ۲۰ سال پیش، بحران‌های زندگی مردم مثل امروز نبود مرعشی : فائزه هاشمی موضوع نامه را خاتمه یافته می‌داند درباره یکی از کثیف ترین دروغ های سیاسی معاصر ایران: آن 110 میلیون دوز کار چه کسی بود؟ پذیرایی هواپیمایی ترکیه از مسافران خود با «نخستین نان جهان» موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان همدستی دلار و بورس برای شکست سرمایه‌گذاران ایرانی / مسیر طلا از ارز و بازار سرمایه جدا شد وام ازدواج در بن‌بست ! تعریف جدید صنعت پُست در جهان با نگاه لجستیک