۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۵۱۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۷-۱۱-۱۳۹۴
کد ۴۵۱۵۱۲
انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۷-۱۱-۱۳۹۴

اهدای مدال ملی صربستان به «پروفسور سمیعی»

اهدای مدال ملی صربستان به «پروفسور سمیعی»

پروفسور «مجید سمیعی»، متخصص و جراح برجسته مغز و اعصاب مدال ملی صربستان را به نام «نشان طلایی لیاقت» از رییس جمهوری صربستان دریافت کرد.

به گزارش ایسنا، «تومیسلاو نیکولیچ»، رییس جمهوری صربستان همه ساله مدال طلایی لیاقت را در روز ملی این کشور به افرادی که فعالیت‌های آنها در زمینه‌های مختلف از جمله فرهنگی، علمی، فنی و ورزشی برای صربستان ارزشمند است، در مراسم باشکوهی اهدا می‌کند.

در این مراسم مجید فهیم‌پور، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلگراد نیز حضور داشت. نیکولیچ در مراسم اهدای مدال طلا به شخصیت‌های برجسته‌ای که فعالیت یا اقدام‌های بشردوستانه آنها به نحوی برای صربستان مفید بوده است، اهدای این مدال به آنان را از طرف تمامی شهروندان صربستان، افتخاری برای خود دانست.

رییس جمهوری صربستان همچنین خطاب به افرادی که این مدال را دریافت کرده‌اند، به نقل از یک فیلسوف گفت: «هنگامی که برای دیگران کار می‌کنید به گونه‌ای کار کنید، درست مانند اینکه برای خودتان کار می‌کنید».

رییس جمهوری صربستان در هنگام اهدای مدال لیاقت به پروفسور سمیعی، از فعالیت‌های علمی و همکاری درازمدت وی با صربستان قدردانی کرد.

پروفسور سمیعی پس از دریافت مدال در نشستی با نیکولیچ با حضور سفیر کشورمان در بلگراد، درباره همکاری‌های علمی گفت‌وگو کرد.

بر اساس این گزارش، پروفسور سمیعی از بیش از 25 سال پیش با بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی صربستان که در ارتباط با جراحی و مغز و اعصاب فعالیت می‌کنند، از جنبه‌های مشورتی و آموزشی همکاری دارد.

همچنین پزشکان مغز و اعصاب صربستان برای دیدن آموزش‌های لازم در این زمینه، به بیمارستانی در آلمان مراجعه می‌کنند که پروفسور سمیعی در آن فعالیت دارد.

آموزش بیش از یک هزار جراح مغز و اعصاب از سراسر جهان که در کشورهای خود دارای مراتب بالای علمی، اجرایی و آموزشی هستند، از جمله دستاوردهای مهم پروفسور سمیعی به شمار می‌رود.

سمیعی از آغاز فعالیت به عنوان پروفسور جراحی مغز و اعصاب، کوشش و توجه ویژه‌ای به آموزش جراحان مغز و اعصاب در سراسر جهان داشته است.

وی علاوه بر دوره‌های منظمی که در آلمان برگزار کردند، دوره‌های آموزشی مشابه دیگری نیز در سایر کشورها در سراسر جهان جهت ارتقای دانش جراحان مغز و اعصاب پایه گذاری و برگزار کرده است.

وی از سال 1971 دوره‌های منظم سالانه یا دوسالانه آموزش جراحی میکروسکوپی مغز و اعصاب (میکرونوروسرجری) را در دانشگاه ماینتز برگزار می‌کند.

پروفسور سمیعی همچنین در سال 1979 نخستین دوره آموزشی جراحی قاعده جمجمه در جهان را در هانوفر پایه‌گذاری کرد.

ارسال به دوستان
سفر به عصر قاجار؛ از روزهای «سلام» تا وقتی «انقراض» به یک قدمی رسید(عکس) سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم)