۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۶۵۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۲-۰۲-۱۳۹۵
کد ۴۶۵۲۹۰
انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۲-۰۲-۱۳۹۵

نقاط ضعف اندروید در مقابل ویژگی های iOS

سیستم عامل موجود بر روی گوشی های آیفون با نام iOS شناخته شده و توسط اپل توسعه داده می شود. این سیستم عامل در کنار سخت افزار بی نظیر و تمام عیاری که شاهد بکار گیری آن در آیفون های اپل هستیم همیشه رقیبی سرسخت برای اندروید از گوگل بوده است.

اندروید یک سیستم عامل حرفه ای است و اکنون پر مخاطب ترین سیستم عامل در میان کاربران سطح دنیا به حساب می آید، باید گفت بدون شک سطح توقع از چنین سیستم عاملی با این سطح پوشش مخاظب بسیار بالاست و در مقابل بدون شک این سیستم عامل حتما نقاط کلیدی و مثبتی داشته که توانسته نظر این حجم از مخاطبین را به خود جلب کند.

نقاط ضعف اندروید در مقابل ویژگی های iOS

سیستم عامل موجود بر روی گوشی های آیفون با نام iOS شناخته شده و توسط اپل توسعه داده می شود. این سیستم عامل در کنار سخت افزار بی نظیر و تمام عیاری که شاهد بکار گیری آن در آیفون های اپل هستیم همیشه رقیبی سرسخت برای اندروید از گوگل بوده است. iOS علی رغم تمامی محدودیت ها و قوانین و روش های دست و پا گیر از ویژگی های قابل توجهی نیز بهره می برد که می توان انها را از نقاط قوت این سیستم عامل در مقابل اندروید دانست.

با شما به بررسی ویژگی های خاص و مهم iOS می پردازیم که گوگل در اندروید از آنها غافل بوده است.

کیفیت بدون چون و چرای اپلیکیشن ها

اگر در اپ استور اپل چرخی زده باشید و به تست و نصب برنامه های پیشنهادی پرداخته باشید حتما خوب میدانید که کیفیت و طراحی برنامه های اختصاصی و موجود در فروشگاه برنامه های اپل همگی در بالاترین سطح کیفیت قرار دارد.

از نکات مهمی که باعث این جریان شده است و اپل توانسته با تمام قوا خودش به کنترل اپلیکیشن های طراحی شده برای گوشی هایش بپردازد انحصاری بودن اپ استور برای آیفون دار هاست، کاربران iOS تنها می توانند از App Store برای خودشان به صورت قانونی برنامه بخرند و داده هایشان را کنترل و مدیریت کنند. این فروشگاه در سال ۲۰۰۸ توسط اپل معرفی شده و یک مسیر لوکس و بی نقص را برای طراحی اپلیکیشن ها در مقابل برنامه نویس ها قرار داده است تا هم توانایی کنترل انها را داشته باشد و هم بازده مالی را برای آنها به ارمغان اورد. اپل در این راه قوانین دقیق و دست و پاگیری هم وضع کرده که تمامی انها تا کنون به نفع کاربر های آیفون بوده است.

یکی از آنها اینکه هیچگونه آلودگی بصری در اپ های اپلی مشاهده نمی شود ولی در مقابل در بسیاری از موارد در اپ های اندرویدی متاسفانه شاهد طراحی های سطح پایین و نامطلوب هستیم. متاسفانه تجربه کاربری با فروشگاه اپ گوگل یا همان پلی استور نیز چندان کاربردی نیست و جستجو اپ ها ویا پیشنهاد های اصولی مانند اپ استور برای کاربر های مراجعه کننده قابل مشاهده نیست.

گوگل برای بهبود ارتباط موثر با کاربر های نه چندان کم اندرویدی هر چه سریع تر دستی به سر و گوش فروشگاهش و برنامه های مورد تاییدش بکشد.

امنیت بالای اپ های اپلی در کنار بروز رسانی یکپارچه

با توجه به محدود بودن محصولات اپل و متعدد نبودن زیاد آیفون ها شاهد امنیت بالای اپلیکیشن های قابل نصب بر روی این سیستم عامل هستیم، حتی شاهد بروز رسانی های امنیتی برای دستگاه هایی هستیم که بیش از ۵ سال از تولید و ورود به بازار آنها می گذرد. اما در مقابل گوگل تنها ۳ سال برای گوشی های موبایل تولید شده خدمات بروز رسانی ارائه میدهد. خوب هم می دانیم که بروز رسانی های گوگل بسیار محدود و نادیدنی است!

البته نباید بی انصاف باشیم، بروز کردن گوشی های کنونی اندرویدی بازار کاری بسیار بعید است، حج بالای گوشی های موبایل کنونی و نبود بستر کافی و شرکت های تولید کننده ای که هیچ مسئولیتی را پذیرا نیستند همگی دست به دست هم داده اند تا مشکل بروز رسانی های ضعیف در گوشیهای اندرویدی همچنان بدون حل بماند!

نکته قابل توجه اینکه بسیاری از شرکت های تولید کننده گوشی های اندرویدی با ایجاد رابط های کاربری اختصاصی و بروز رسانی های خاص و بومی خود آن هم به تعداد بسیار محدود سعی در بهبود این روند و امنیت بیشتر کاربر ها داشته اند که این اتفاق می تواند زمینه ساز اتفاقات بسیار خوب در زمینه امنیت کاربر ها باشد. اما گوگل باید مسیر بسیار دشواری را طی کند تا بتواند به شرایط کنونی اپل در بروز رسانی های یکپارچه دست یابد.

پشتیبان گیری کامل

اگر اهل با iCloud از اپل کار کرده باشید حتما می دانید که انتقال دادن اطلاعات از یک آیفون به دیگری، تقریبا کمتر از ۱۰ دقیقه وقت می گیرد، تنها کافی است تمامی برنامه ها، مخاظبین، پیامک ها و … را در فضای ابری iCloud نگهداری کنید، برای انتقال آنها به یک آیقون دیگر تنها چند دقیقه وقت شما را خواهد گرفت.

انجام چنین کاری در گوشی های اندرویدی غیر ممکن نیست و می توان ان را انجام داد، اما سوال این است، یک فرد مبتدی هم توانایی روت کردن و باز گرداندن تمامی اظلاعات شخصی روی گوشی دیگر را دارد یا خیر. اپل به خوبی این فرایند را تحت پوشش قرار داده و خیال کاربرانش را بابت پشتیبان گیری از محتواهای شخصی آسوده کرده، اما در مقابل در اندروید گوگل هنوز تدبیری یکپارچه و سازمان یافته برای این مورد در نظر نگرفته است.

کلام آخر

اندروید یک سیستم عامل حرفه ای است و اکنون پر مخاطب ترین سیستم عامل در میان کاربران سطح دنیا به حساب می آید، باید گفت بدون شک سطح توقع از چنین سیستم عاملی با این سطح پوشش مخاظب بسیار بالاست و در مقابل بدون شک این سیستم عامل حتما نقاط کلیدی و مثبتی داشته که توانسته نظر این حجم از مخاطبین را به خود جلب کند.

منبع: نت نوشت

ارسال به دوستان
بحران سیاسی کره جنوبی ؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید حضور صدها بابانوئل در مترو مسکو (فیلم) فرمانده سپاه بوشهر : دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی، زنان را هدف قرار داده است دستور پخت یک شام اسپانیایی خوشمزه با 6 عدد ران مرغ (فیلم) ورود بانوان به ورزشگاه دوباره ممنوع شد! کاهش دوباره نرخ بهره در بانک های ترکیه یادداشت عراقچی در روزنامه چینی: فصل جدیدی از همکاری راهبردی بین ایران و چین آغاز می‌شود لحظه وقوع تصادف عجیب؛ خودروی سواری از کنترل خارج شد (فیلم) انفجار خانه‌ در یزد با سه کشته و ۶ مجروح ترامپ: ترور من ایمان مذهبی خانواده‌ام را تقویت کرد/ در 48 ساعت اول چه خواهم کرد حمله موشکی یمن به تل‌آویو در نیمه شب گذشته (فیلم) عراقچی: بارها به بشار اسد توصیه کردم که با ترکیه وارد مذاکره شود؛ او موافق نبود/ مسائل بین ما و آمریکا قابل حل نیست ولی قابل مدیریت است 2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس)