۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۷۴۱۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۴-۰۳-۱۳۹۵
کد ۴۷۴۱۷۸
انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۴-۰۳-۱۳۹۵

خودروهای هیبریدی و تمام الکتریک در خط تولید انبوه بنز

مرسدس بنز دیگر هیچ ترسی از این موضوع ندارد که لباس پرواز به تن کند و ویژگی شخصیت‌های اسطوره‌ای یا هیجانی کتاب‌های کمیک را به خود بگیرد. این گروه صنعتی در فکر تولید خودروهایی است که شاید در آینده اسطوره‌ امروز به حساب آیند.

زمانی که در اشتوتگارد صحبت از فناوری‌های روز مرسدس بنز شد، مقامات مطلع این شرکت اعلام کردند که کمپانی مادر "دایلمر" قصد دارد تا نزدیک به 14.5 میلیون یورو را صرف پروژه های "تحقیق و توسعه" کند. حدود نیمی از این بودجه صرف فناوری‌های سبز و حدود 5.4 میلیارد یورو به پروژه‌هایی تحت عنوان "خودروهای تنها" می‌رسد.

به گزارش عصر ایران  اشتارک مدیر بخش استراتژی و محصولات مرسدس بنز در این خصوص گفت: قوانین بازی برای ما تغییر کرده و ما در حال گذر به مرحله تولید گازهای گلخانه‌ای در حد صفر هستیم.

خودروهای پلاگین،هیبریدی و تمام الکتریک در خط تولید انبوه

ثمره این استراتژی و فعالیت، تولید پلت‌فرم خودروهای تمام الکترونیک و مقیاس‌پذیر تا پایان دهه جاری خواهد بود. اما پیش از این نیز مرسدس بنز اعلام کرده بود که از سوخت‌های سلولی هیدروژنی برای خودروهای پلاگین هیبریدی در خط تولید انبوه GLC مدل 2017 استفاده خواهد کرد.

اشتارک در این خصوص می‌گوید: از میان 300 دستگاه خودروی حاضر در جاده‌ها حتی یک مدل الکترونیک نیز دیده نمی شود و 99 درصد مشتریان هنوز به دنبال موتورهای اشتعالی می گردند.

خودروهای پلاگین،هیبریدی و تمام الکتریک در خط تولید انبوه

این برنامه شامل حفظ و توسعه فناوری‌های "سنتی" شامل الکترونیک 48 ولتی، ژنراتورهای شروع‌کننده یکپارچه، کمپرسورهای الکتریکی و هیبریدیزاسیون توسعه‌یافته می‌شود. این طرح ابتدا روی مدل‌های احیاء شده 500e کلاس S در سال آینده آغاز خواهد شد.

خودروسازان متعهد شده‌اند تا متوسط حجم تولید CO2تا سال 2020 را به کمتر از 65 گرم در کیلومتر برسانند و شاید افزایش تولید خودروهای الکتریک، تنها راه حل این موضوع باشد.

ورود نسل سوم خودروهای تمام برقی مرسدس بنز با گزینه‌ها و امکانات متفاوت، اعتباری جدید برای ساخت و توسعه پلت‌فرم‌های هیجان‌انگیز و کاربردی در این زمینه محسوب می‌شود.


خودروهای پلاگین،هیبریدی و تمام الکتریک در خط تولید انبوه

تولید اولین خودروی سوخت سلولی و پلاگین هیبریدی جهان

پیش از هر چیز این سوال مطرح است که مرسدس چگونه می‌خواهد، خودروی سوخت سلولی و پلاگین هیبریدی خود را در ظاهر یک SUV GLC در سال آینده وارد بازار کند.


خودروهای پلاگین،هیبریدی و تمام الکتریک در خط تولید انبوه

فرضیه موجود در این موضوع، این است که اگر نتوانید یک سوخت سلولی مورد نظر را در شرایطی خاص پیدا کنید، حتما می‌توانید در کنار یک شارژ کننده پلاگین توقف کنید. باتری خودرو نیز می‌تواند شما را تا 500 کیلومتر جابه‌جا کند. از طرفی ژاپن نیز متعهد شده تا با کمک آلمان تا سال 2023 بیش از 400 سکوی سوخت هیدروژنی را در نقاط مختلف بسازد.

در مقایسه با سوخت‌های قبلی که روی مدل‌های قبلی کلاس B مورد استفاده قرار می‌گرفت، باتری مورد استفاده 30 درصد کوچک‌تر و 40 درصد قدرتمندتر است. بهره‌وری این باتری‌ها نیز 30 درصد بیشتر بوده و 90 درصد پلاتینیوم کمتری در آن به کار رفته تا در کاهش هزینه‌ها موثر باشد.

تمامی مشخصه باتری و محفظه سوخت، با عملکرد سوخت متناسب است و این امکان را ایجاد می کند که بتوان آن را در مدل‌های دیگر مرسدس به کار گرفت. برای بنز با قابلیت حرکت چرخ‌های عقب، آسان خواهد بود که مخزن T شکل سوخت سلولی را که در مرکز در عقب خودرو قراردهد یا آن راجایگزین مخزن سوخت‌های معمولی کند.

خودروهای پلاگین،هیبریدی و تمام الکتریک در خط تولید انبوه

سلول سوخت GLC به یک موتور الکتریک متصل به چرخ‌های عقب نصب خواهد شد. مرسدس هنوز در خصوص قیمت این خودرو اطلاعاتی نداده است اما شما می‌توانید سفارش خرید خود را به نمایندگی‌های شرکت بدهید، هر چند تا سال 2018 به دستتان نمی‌رسد.

در مدل‌های احیاء شده S500e که در سال آینده به فروش می‌رسد یک باتری هیدروژنی مشابه مجموعه GLC به خودروهای بنز اضافه خواهد شد. این گزینه در همان سال به عنوان یکی از موارد فیس‌لیفت جدید معرفی می‌شود و می‌تواند خودرو را تا 50 کیلومتر جابه‌جا کند. این باتری‌ها به واسطه استفاده از فناوری های ویژه 50 درصد بیشتر از انواع تولید شده در سال 2013 بهره‌وری دارند. از طرفی قدرت شارژ بدون سیم و از راه درو این باتری‌های سوختی نیز وجود دارد. امید است این قابلیت به تشویق مردم برای خرید خودروهای الکتریک بیشتر منجر شود. خودروها در این سیستم در کمتر از 2 ساعت شارژ خواهند شد.

مدل S500 بنز همچنین به یک موتور سه لیتری بنزینی با فیلترهای توسعه یافته برای کمک به محیط زیست نیز مجهز است.

ارسال به دوستان
پارک ژانگ جیاجی باغی آسمانی در چین / جنگلی شگفت‌انگیز از صخره‌های معلق در میان آسمان و زمین (فیلم) فلسفۀ مارتین هایدگر؛ «وجود» چیست و چه تفاوتی با «موجود» دارد؟ ویوو اکس200 پرو؛ قاتل سامسونگ و آیفون/ کیفیت عکس های این چینی را ببینید بازگشت هوندا پرلود (عکس) انتقاد عضو شورای شهر تهران از تغییرات مدیریتی زاکانی (فیلم) آرس اکس-رید؛ مرسدس بنز برای فتح هر مسیری (+عکس) خانه گازرگاه؛ ایرانی، اصیل و دوست داشتنی(+عکس) کنایه عضو شورای شهر: زاکانی به‌جای تغییرات زیاد در شهرداری به فکر خدمت به مردم باشد تصاویری از هواپیمای نظامی وارتاگ؛ گراز زگیل دار آمریکایی حضور مردم شیراز در گرامیداشت حماسه ۹ دی (فیلم) سروش محلاتی: رعایت یک طرفه «حق» از سوی مردم یعنی پذیرش «بردگی»/ از منظر امیرالمومنین حق یک طرفه وجود ندارد، حق «طرفینی» است آتش گرفتن هواپیمای کانادایی هنگام فرود (فیلم) نبرد غول‌های عکاسی پرتره: پیکسل ۹ پرو در برابر گلکسی S24 اولترا کدام بهتر است؟ (عکس) پله نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟/ اصول پله نوردی چیست؟/ پله به چه قسمت‌هایی از بدن بیشتر آسیب می‌زند؟ تهران/ دستگیری سه قاچاقچی و کشف ۲۱ کیلوگرم مواد مخدر روان‌گردان