۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۷۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۳-۰۴-۱۳۹۵
کد ۴۷۹۵۶۳
انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۳-۰۴-۱۳۹۵

ابداع بافت قابل تهیه با چاپگر سه بعدی

محققان می گویند در آینده شاهد عرضه بافت های زنده، ساخت های حیاتی و ... برای رفع نیازهای افراد بیمار و آسیب دیده با استفاده از چاپگرهای سه بعدی هستیم.

پزشکان جراحی پلاستیک می گویند از این به بعد برای بازسازی چهره‌ای آسیب دیده می‌توان به جای ماسک از بافت‌هایی که توسط چاپگرهای سه بعدی تهیه می‌شود، استفاده کرد.

ابداع بافت قابل تهیه با چاپگر سه بعدی

بافت های یاد شده توسط شرکت American Process Inc و با همکاری دانشکده پزشکی دانشگاه Swansea در انگلستان ابداع شده است.

محققان می گویند در آینده شاهد عرضه بافت های زنده، ساخت های حیاتی و ... برای رفع نیازهای افراد بیمار و آسیب دیده با استفاده از چاپگرهای سه بعدی هستیم. به عنوان نمونه می توان بینی یا گوش افرادی را که به علت تومور سرطانی آسیب دیده اند، احیا کرد.

برای این کار تنها کافی است از بافت های یاد شده در بدن انسان استفاده کرد. ویژگی این بافت ها بازسازی و رشد خودکار با استفاده از سلول های خودشان و با استفاده از نانوسلولزهاست.

نانوسلولزها یک نوع bioink محسوب می شود که ماده ای متشکل از سلولهای زنده است و چاپ آنها با استفاده از چاپگرهای سه بعدی معمولی هم ممکن است. Bioink ها از توانایی زیادی برای جذب آب برخوردارند و لذا از ماسک های عادی که بیشتر خاصیت ژلی دارند، متمایز می باشند. استفاده آزمایشی از bioink ها تا حصول نتایج کاملا مطلوب ادامه دارد.

منبع: فارس

ارسال به دوستان