۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۸۱۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۳۱-۰۴-۱۳۹۵
کد ۴۸۱۳۰۱
انتشار: ۱۳:۳۶ - ۳۱-۰۴-۱۳۹۵
درس هایی که از یورو 2016 آموختیم- 6

اپلیکیشن نجات از بمب‌گذاری برای تماشاگران فوتبال

فرانسوی ها با ساخت اپلیکیشنی مخصوص امکان اعلام هشدارهای امنیتی به هواداران حاضر در ورزشگاه ها و پیرامون آن را نیز فراهم آورده بودند تا برای پیشگیری از کاهش حوادث ناشی از بمب گذاری کمک کند.
عصرایران؛ احسان محمدی - چند روز بیشتر تا آغاز مسابقات لیگ برتر فوتبال باقی نمانده است. در این میان تیم های فوتبال با جذب بازیکنان مورد نظرشان، برگزاری اردو، تمرینات بدن‌سازی فشرده و استفاده از ابزارهای تشویقی و روانی می‌کوشند در این مسابقات نتایج خوبی کسب کنند.
 
شرکت های تبلیغاتی که اصرار دارند هواداران با ارسال عددهای 6 و 4 به تیم های محبوب شان کمک! کنند هم حتماً طرح های تازه ای در سر دارند اما هواداران چطور؟ کسی برای رفاه حال تماشاگران فوتبال برنامه ای دارد؟

مسابقات یورو2016 یک بار دیگر نشان داد که سرنوشت یک مسابقه فوتبال را تنها 22 بازیکن داخل زمین و چند داور رقم نمی زنند بلکه تماشاگران فوتبال هم به بخشی تاثیرگذار در رقابت ها تبدیل شده اند.

آنها دیگر سیاهی لشکرهایی نیستند که باید بلیت بخرند و به ورزشگاه بیایند و با سوت و کف ها و شعارهایشان بازیکنان را تهییج کنند که بهتر بازی کنند.

در رقابت های یورو تدارک دهندگان مسابقات به روال چند سال اخیر با تدارک فن زون های مخصوص در مکان های مختلف برای علاقمندان به مسابقات که به دلیل پرشدن ظرفیت ورزشگاه ها یا حتی فقدان امکان مالی برای خرید بلیط قادر به حضور در استادیوم ها نبودند امکان دیدن بازی ها را فراهم کردند.

ممکن است کسی بگوید آنها می توانستند در خانه و از طریق گیرنده های تلویزیون بازی ها را ببینند اما لذت دیدن دورهمی مسابقه فوتبال را فقط علاقمندان به این مسابقات درک می کنند.

در خلال برگزاری جام جهانی 2010 چند سینما در ایران مسابقات را نشان داد اما فشارهای برخی مقامات مانع از ادامه این کار شد!

نگارنده فروردین امسال با آنکه از مدتها پیش بلیت اینترنتی داربی را خریداری کرده بود، چند ساعت قبل از آغاز بازی به دلایلی که هیچگاه مشخص نشد اعلام کردند که ظرفیت ورزشگاه تکمیل شده و نه تنها مانع از ورود هزاران تماشاگر در ورزشگاه شدند بلکه بعضا با باتوم از ما استقبال گرمی! کردند!

 تماشاگرانی که از بندرعباس و یاسوج و مریوان و ارومیه آمده بودند حتی شانس دیدن مسابقه را از طریق تلویزیون از دست دادند. امکان پخش مسابقات فوتبال در پارک ها یا حوالی استادیوم ها با اختصاص فن زون یا جایگاه هواداران – دستکم برای بازی های حساس ملی- کار دشواری است که مسئولین از آن روی برمی گردانند؟

در ورزشگاه های مدرن تماشاگر فوتبال نه تنها می تواند بلیت بازی و جای پارک مشخص شده برای خوردو را بخرد بلکه با اعلام اینکه دچار بیماری های قلبی یا خاص است از این امکان برخوردار می شود که اکیپ های امدادی نزدیک او مستقر شوند. این موضوع را مقایسه کنید با سکته های قلبی هواداران فوتبال در ورزشگاه ها و فقدان کمک های امدادی به آنها و مرگ های دردناک ...

در مسابقات یورو فرانسوی ها با ساخت اپلیکیشنی مخصوص امکان اعلام هشدارهای امنیتی به هواداران حاضر در ورزشگاه ها و پیرامون آن را نیز فراهم آورده بودند که می توانست به آنها برای پیشگیری از کاهش حوادث ناشی از بمب گذاری کمک کند.

بعد از درگیری تماشاگران روسیه و انگلیس و دستگیری جمعی از آنها، دادستان مارسی از اوباش روس با عنوان «آموزش دیده برای درگیری» استفاده کرد.

 آنها تصویری زشت، گستاخ و مهوع از مردم کشورشان ارائه کردند اما در کنار این اوباشگری ها، تماشاگران ایرلندی با شادی های محترمانه، جمع آوری زباله، کمک کردن به تماشاگران مصدوم دیگر کشورها و آوازخوانی های شادمانه فرهنگ متفاوت شان را به رخ کشیدند و تحسین شدند.

 نوع شادی ایسلندی ها و استقبال آنها از کاروان تیم ملی از تصاویر ماندگار یورو 2016 شد و ...

تماشاگران بخش بزرگی از مسابقات فوتبال هستند. اگر تصمیم گیران آنها را یک توده بی شکل که فقط قرار است «بلیت» بخرند و سکوها را پرکنند نبینند حتماً می توانند بیش از این موثر باشند.
برچسب ها: یورو 2016
ارسال به دوستان