۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۸۶۶۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۲۵-۰۵-۱۳۹۵
کد ۴۸۶۶۹۳
انتشار: ۰۸:۱۵ - ۲۵-۰۵-۱۳۹۵

شستن ظرفها در ۱۰ دقیقه با ماشین ظرفشویی ایرانی

در این ظرفشویی طراحی شده، مصرف برق از ۳ کیلووات ساعت به نیم کیلو یا ۵ صدم کیلو وات ساعت می رسد؛ می توان گفت تقریبا ۸۰ درصد در مصرف برق صرفه جویی می شود.

یک مخترع ایرانی موفق به طراحی ظرفشویی ایرانی شد که انرژی کمتری مصرف می کند. این طرح تا دوسال دیگر وارد بازار خواهد شد.

شستن ظرفها در ۱۰ دقیقه با ماشین ظرفشویی ایرانی

علی اصغر کمالی سروستانی در خصوص طرح خود با عنوان « ساخت دستگاه ظرفشویی با سیستم AIR JET» اظهار داشت: با توجه به اینکه ماشین های ظرفشویی کنونی مصرف بالایی دارند و در مدت زمان زیادی ظرفها را می شوید؛ از این رو درصدد آمدیم تا دستگاهی را بسازیم که نسبت به نمونه های موجود در بازار انرژی مصرفی پایین تری داشته باشند.

وی با بیان اینکه مصرف بیش از اندازه برق و آب این ماشین های ظرفشویی بزرگترین عیب آنها به شمار می رود، خاطر نشان کرد: ظرفشویی هایی کنونی حداقل در عرض ۴۵ دقیقه ظرف می شویند ولی این ظرفشویی که طراحی کرده ایم می تواند در مدت زمان ۱۰ دقیقه ظرف ها را بشوید.

این مخترع در خصوص مزایای این سیستم گفت: در این ظرفشویی طراحی شده، مصرف برق از ۳ کیلووات ساعت به نیم کیلو یا ۵ صدم کیلو وات ساعت می رسد؛ می توان گفت تقریبا ۸۰ درصد در مصرف برق صرفه جویی می شود.

وی ادامه داد: حرارت این ظرفشویی طراحی شده از آب گرم کن منزل تامین می شود و نیازی به برق یا گاز نیست.

کمالی با بیان اینکه با استفاده از این ظرفشویی، هزینه مصرف برق و گاز کاهش می یابد، افزود: کل زمان شستشو ۳ دقیقه است و آب کشی در ۷ دقیقه انجام می گیرد؛ از این رو مصرف آب هم نسبت به نمونه های خارجی و داخلی دیگر کمتر است. در واقع با این دستگاه، ۳۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود.

وی بیان کرد: این طرح به یک شرکت ایرانی تولید کننده لوازم خانگی واگذار شده و تا تحقیقات اولیه انجام گیرد تقریبا ۲ سال دیگر وارد بازار خواهد شد.

کمالی با بیان اینکه این ایده روی هیچ سیستم خارجی پیاده سازی نشده است، تاکید داشت: در ساخت این ظرفشویی از پلی اتیلن به جای استیل استفاده شده به همین دلیل قیمت دستگاه کاهش یافته می یابد. همچنین هزینه تعمیر و نگهداری این دستگاه نیز کاهش پیدا کرده که همین موضوع روی قیمت دستگاه تاثیر گذار خواهد بود.

این طرح ثبت اختراع شده و در بازار دارایی فکری پارک فناوری پردیس مورد معامله قرار گرفت.

منبع: مهر

ارسال به دوستان