۱۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۹۱۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۴-۰۶-۱۳۹۵
کد ۴۹۱۶۹۱
انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۴-۰۶-۱۳۹۵

فروش اموال گروه امیرمنصور آریا ادامه دارد

دلیری در خصوص اموال گروه امیر منصور آریا گفت: 40 پلاک ثبتی از این اموال در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته که از این میزان 23 پلاک به ارزش 1،254 میلیارد ریال بفروش رفته و 17 پلاک باقی مانده که ارزش کارشناسی آن یک هزار میلیارد ریال است در دستور فروش قرار دارد.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اعلام فروش 10،835 میلیارد ریال در سه ساله گذشته از افزایش 141 درصدی فروش اموال منقول و غیر منقول این سازمان نسبت به دوره سه ساله قبل از آن خبر داد و افزود: کل اموال تعیین تکلیف شده در سازمان از قبیل فروش، انهدام، استرداد و اعاده اظهارنامه طی سال گذشته 37،359 میلیارد ریال بوده است که از آن میان مبلغ 4،585 میلیارد ریال فروش، 265 میلیارد ریال آن انهدام، 2،285 میلیارد ریال استرداد و 30،224 میلیارد ریال آن اعاده اظهارنامه شده است.

به گزارش عصرایران، امین دلیری امروز در یک نشست خبری اظهار داشت: در 5 ماهه نخست سال جاری کل فروش اموال منقول و غیر منقول سازمان 1،067 میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته 140 درصد رشد داشته است. وی در تشریح این آمار گفت: طی همین مدت 305 میلیارد ریال انهدام با 187 درصد رشد، 989 میلیارد ریال استرداد با 358 درصد رشد و بیش از 2،840 میلیارد ریال اعاده با رشد 23 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته ایم.

اموال گروه امیر منصور آریا

وی در خصوص اموال گروه امیر منصور آریا گفت: 40 پلاک ثبتی از این اموال در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته که از این میزان 23 پلاک به ارزش 1،254 میلیارد ریال بفروش رفته و 17 پلاک باقی مانده که ارزش کارشناسی آن یک هزار میلیارد ریال است در دستور فروش قرار دارد.

این مقام مسئول افزود: علاوه بر آن ارزش سهام گروه صنعتی ملی فولاد ایران که 11.27 درصد از سهام مذکور را شامل می شود برای تعیین و تکلیف به سازمان واگذار شده و ارزش تقریبی آن 4،320 میلیارد ریال است  که در آینده نزدیک با هماهنگی دادستانی و بانک ملی ایران تعیین و تکلیف خواهد شد.

بیشترین اقلام منهدم شده

بیشترین اقلام منهدم شده توسط سازمان اموال تملیکی را به ترتیب کالاهای سریع الفساد مانند حبوبات، غلات و مواد غذایی، انواع نوشیدنی، میوه و کالاهای خاص شامل لوازم آرایشی و بهداشتی فاقد مجوزهای مصرف، انواع دارو، مواد معدنی، شیمیایی، فلزی، انواع منسوجات، پوشاک و البسه مستعمل عنوان کرد که در راستای صیانت از سلامت جامعه و کمک به تولید داخلی توسط این سازمان امحا می شود.

محدودیت‌های انبار


وی با اشاره به محدودیت های سازمان جهت نگهداری مطلوب کالاهای در اختیار افزود: انبارهای موجود سازمان اموال تملیکی اعم از ملکی، امانی و استیجاری 147،000 متر مربع می باشد که در سال جاری نیز 13،000 متر مربع انبار جدید ملکی به آن اضافه شده است و با توجه به نیاز روزافزون سازمان، توسعه و تجهیز انبارها از اولویت های سازمان در سال جاری است.

حضور در بورس کالا


دلیری در مورد حضور سازماان اموال تملیکی در بورس کالا اظهار داشت: فرآیندهای حضور سازمان در بورس کالا انجام شده و 5 مرحله کالای قابل ارائه در بورس عرضه شده ولی به لحاظ اعاده اظهارنامه از سوی گمرک توسط صاحبان کالا عملاً فرآیند فروش به اتمام نرسیده است و سازمان در صدد آن است که این نوع موانع را نیز مرتفع کند و با حضور فعال تر در بورس کالا، به لحاظ شفافیت و ایجاد رقابت بیشتر، کالاهای متروکه را در این نوع بازارها نیز عرضه کند.

سامانه یکپارچه تبادل اطلاعات

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در پایان از ایجاد سامانه یکپارچه تبادل اطلاعات میان این سازمان با گمرک ج.ا.ا، سازمان تعزیرات و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد و افزود: انتظار می رود با اعلام آمادگی که دستگاه های ذیربط در رابطه با یکپارچه سازی تبادل اطلاعات نشان داده اند تا یکماه آینده این امر محقق شود. ضمناٌ سازمان اموال تملیکی سامانه مانیتورینگ (نظارت و کنترل مرکزی انبارها)، سامانه ایران اموال برای نمایش کالاها، پلمپ الکترونیک، واترمارک، صدور اسناد حسابداری برخط و سامانه صدور کاردکس الکترونیکی را اجرایی کرده است.

ارسال به دوستان