۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۱۹۴۹۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۵-۱۱-۱۳۹۵
کد ۵۱۹۴۹۵
انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۵-۱۱-۱۳۹۵

حادثه پلاسکو؛ هشداری برای نگهداری اطلاعات به روش سنتی

اکنون وضعیت کسبه‌ای که اسناد خود را به صورت فیزیکی در واحدهای این ساختمان نگهداری می کردند با افرادی که اطلاعات خود را غیر از کامپیوترهای مستقر در ساختمان پلاسکو در جای دیگری ذخیره نکرده اند یکسان است.

یک کارشناش امنیت اطلاعات گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، نخستین خسارت مالی فرو ریختن پلاسکو، بیکار شدن 4 هزار کارگر صنعت پوشاک کشور و خسارت 1500 میلیارد تومانی است که با مساعدت ارگان‌های مسوول تا حدی قابل جبران است، اما موضوع مهم از بین رفتن اطلاعات و اسناد تعهدآور واحدهای تولیدی فعال در پلاسکو بود که متأسفانه بسیاری از آنها مانند چک ها، سفته ها، مدارک مرتبط با خرید، فروش، سفارشات و اطلاعاتی از این قبیل از بین رفته و قابل برگشت نیست.

فرهاد رحیمی در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به از بین رفتن اسناد کسبه در حادثه پلاسکو، اظهار داشت: شاید برخی اطلاعات مفقود شده، به واسطه مشتریان و افراد ذینفع یا طرف حساب ها جمع آوری شود اما بدون شک این اطلاعات کامل نخواهند بود.

وی با بیان این‌که این حادثه علاوه بر زیان‌‌ مالی آشکار زنگ خطر نگهداری اسناد را برای صنوف و سازمان‌ها به صدا درآورد، افزود: علت نگرانی و مراجعه مجدد بسیاری از کسبه پلاسکو به محل حادثه نیز حفظ اسناد حسابداری و کامپیوترها بود، در حالی که در صورت ذخیره‌سازی اطلاعات روی سامانه‌های الکترونیک و همچنین استفاده صحیح از نظام بانکداری الکترونیک و وجود اسناد تضمینی این نگرانی وجود نداشت.

این کارشناس امنیت اطلاعات حادثه ساختمان پلاسکو را زنگ خطری برای تمامی صنوف و سازمان‌هایی دانست که به صورت سنتی از اطلاعات و اسناد خود نگهداری می‌کنند یا علیرغم استفاده از ابزارهای الکترونیکی ذخیره‌سازی اطلاعات، برنامه ریزی مناسبی برای پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات هنگام بروز حوادث غیرمترقبه ندارند.

وی اظهار داشت: اکنون وضعیت کسبه‌ای که اسناد خود را به صورت فیزیکی در واحدهای این ساختمان نگهداری می کردند با افرادی که اطلاعات خود را غیر از کامپیوترهای مستقر در ساختمان پلاسکو در جای دیگری ذخیره نکرده اند یکسان است.

رحیمی با اشاره به افزایش روز افزون حجم اطلاعات در کسب وکارها و سازمان‌ها بر ضرورت نگهداری الکترونیکی اطلاعات و پشتیبان گیری از آنها در مکان های فیزیکی مختلف، تاکید کرد و گفت: برای بیمه شدن اطلاعات لازم است Backupها نیز حتما کاملاً به روز باشند.

وی در پایان گفت: امروزه نیاز به فضایی امن برای مدیریت اطلاعات شامل ذخیره سازی، طبقه بندی، بازیابی و توزیع اطلاعات ضروری شده که دیتاسنترهای فیزیکی، ماژولار و فضاهای ذخیره ابری با رعایت اصول پدافند غیرعامل، گزینه‌های مناسبی برای نگهداری امن اطلاعات در حوادث غیر قابل پیش بینی هستند. همچنان که این بار نیز اگر اسناد کسب‌وکارهای پلاسکو در دیتاسنترهایی با Backup مطمئن نگهداری می شد، در صورت از بین رفتن اسناد فیزیکی یا اطلاعات الکترونیکی دیتاسنتر اول، دسترسی به فایل های الکترونیکی که در محل امن دیگری نگهداری می شد میسر بود.

ارسال به دوستان
تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد