مبتكر پيتزاي ايراني گفت: قصد دارم پيتزاي ايراني را جهاني و با اين غذا فرهنگ ايراني را به مردم جهان معرفي كنم.
حسن اربابي در گفتوگو با فارس گفت: نخستين پيتزاي ايراني كه درست كردم پيتزاي قورمهسبزي بود كه سال گذشته در نمايشگاه پيتزاي ايتاليا آن را معرفي كردم و در اين مسابقات موفق به كسب دو ديپلم افتخار شدم.
وي ادامه داد: تاكنون 10 نوع پيتزاي ايراني را از جمله پيتزاي قيمه، ميرزا قاسمي، زعفران با زرشك و كله پاچه را ازمايش كردم و پيتزاي زعفران در بهار سال جاري در نمايشگاه پيتزاي آمريكا معرفي كردم كه مورد استقبال افراد مختلف قرار گرفت.
اربابي اظهار داشت: در نمايشگاه بعدي كه در ايتاليا برگزار ميشود پيتزاي ميرزاقاسمي را معرفي خواهم كرد و در نمايشگاه پيتزاي مسكو و فرانسه نيز دو پيتزاي ايراني ديگر را معرفي ميكنم.
وي افزود: نام اين پيتزا را برك (Borak) گذاشتهام و اين نام از نام يك نان محلي استان سيستان و بلوچستان گرفته شده است.
مبتكر پيتزاي ايراني خاطرنشان كرد: هدف از پخت پيتزاي ايراني، مخلوط كردن دو فرهنگ و دو سنت بوده است و زماني كه در نمايشگاههاي مختلف با نام ايران شركت ميكنم احساس غرور ميكنم.
وي افزود: قصد دارم اين نوع پيتزا را جهاني كنم وبا اين كار فرهنگ ايراني را به مردم جهان معرفي خواهم كرد.