۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۲۲۵۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۰-۱۱-۱۳۹۵
کد ۵۲۲۵۰۶
انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۰-۱۱-۱۳۹۵

سه قاضی که روی فرمان ترامپ حکم خواهند داد (+عکس)

این سه قاضی ارشد آمریکایی هستند که در روزهای آینده درباره اجرایی شدن فرمان ضد مهاجرتی اخیر ترامپ در ممنوعیت ورود اتباع 7 کشور از جمله ایران به آمریکا ، تصمیم خواهند گرفت.
جلسه نخست دادگاه نهم استیناف شهر سانفرانسیسکو آمریکا دیروز به منظور بررسی شکایت دولت آمریکا از لغو موقت فرمان ضد مهاجرتی ترامپ،برگزار شد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این دادگاه که در سابقه فعالیت خود مدافع رویکردهای لیبرال بوده است دیروز در نخستین جلسه خود به استماع نظرات وکلای دولت و مخالفان فرمان اجرایی ترامپ پرداخت.

سه قاضی این دادگاه عبارتند از : قضات ریچارد کلیفتون، ویلیام کَنبی و میشل فرد لند. خانم فرد لند از سوی اوباما به منصب قاضی فدرال ارتقا درجه یافته است و دیدگاه های لیبرالی دارد.

او دیروز در جلسه دادگاه از "آگوست فلنجه" وکیل دولت پرسید ، آیا دولت ترامپ شواهدی به دادگاه ارایه کرده که نشان دهنده ارتباط مهاجران این 7 کشور در آمریکا با تروریسم باشد؟ وکیل دولت در پاسخ گفت شواهد وجود دارد اما فرصت جمع آوری آن به منظور ارایه به دادگاه استیناف نبوده است؛ با این حال این وکیل به ارتباط برخی سومالیایی تبارهای ساکن آمریکا با گروه تروریستی " الشباب" اشاره کرد.

همچنین استناد دیروز وکیل فلنجه در جلسه دادگاه درباره فرمان اجرایی ترامپ بیشتر بر این مبنا بوده که این تصمیم در حوزه اختیارات رییس جمهور و مرتبط با مسایل امنیت ملی است و در صلاحیت رسیدگی از سوی دادگاه نیست. در این هنگام قاضی میشل فردلند از وکیل فلنجه پرسید : پس با این استدلال آیا معتقدید تصمیم رییس جمهور در این زمینه غیر قابل بررسی است؟ وکیل دولت در پاسخ با گفتن "بله" افزود : بدیهی است که محدودیت های قانون اساسی- برای دادگاه- وجود دارد. اما موضوع بحث ما اینجا این محدودیت ها نیست بلکه خطرات امنیتی است که با لغو فرمان رییس جمهور از سوی دادگاه متوجه کشور شده است.

در این هنگام قاضی فدرلند از وکیل فلنجه پرسید منظورش از محدودیت های قانون اساسی برای ورود دستگاه قضایی به بررسی فرمان اجرایی رییس جمهور را بیشتر توضیح دهد ، اما وکیل دولت ترامپ وارد این بحث نشد.

در این جلسه دادستان ایالت واشنگتن نیز - که پیشتر به شکایت او قاضی فدرال این ایالت حکم به لغو فرمان اجرایی ترامپ داده است- حضور داشت. دادستان ایالت واشنگتن در پاسخ به سوال قاضی کلیفتون که از او پرسید چگونه فرمان ترامپ را تبعیض آمیز علیه مسلمانان می داند در حالی که تنها 15 درصد از مسلمانان ساکن آمریکا را شامل می شود، گفت مواضع ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی نشان از نیت تبعیض آمیز او در صدور این فرمان ضد مهاجرتی دارد.

قضات به ترتیب از سمت راست به چپ : میشل فرد لند، ویلیام کَنبی و ریچارد کلیفتون

سه قاضی که روی فرمان ترامپ جکم خواهند داد (+عکس)

این سه قاضی ارشد آمریکایی هستند که در روزهای آینده درباره اجرایی شدن فرمان ضد مهاجرتی اخیر ترامپ در ممنوعیت ورود اتباع 7 کشور از جمله ایران به آمریکا ، تصمیم خواهند گرفت.

 فرمان اجرایی ترامپ هم اینک با حکم قاضی فدرال ایالت واشنگتن به صورت موقت اجرا نمی شود. دولت آمریکا بابت این حکم قاضی فدرال به دادگاه استیناف سانفرانسیسکو شکایت برده است.

با صدور رای دادگاه استیاف له یا علیه فرمان اجرایی ترامپ، آخرین ایستگاه بررسی این مناقشه حقوقی بین دولت ترامپ و مخالفانش ، دادگاه عالی آمریکا خواهد بود و نتیجه رای این دادگاه تکلیف فرمان اجرایی ترامپ را برای همیشه مشخص خواهد کرد.


 

ارسال به دوستان