۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۲۳۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۵-۱۱-۱۳۹۵
کد ۵۲۳۶۶۷
انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۵-۱۱-۱۳۹۵

کشف گوشت گراز از بساط یک کبابی در رشت

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رشت از کشف بیش از 15 کیلوگرم گوشت گراز از بساط یک کبابی خبر داد.

به گزارش عصر دوشنبه واحد اطلاع رسانی پلیس گیلان به ایرنا، سرهنگ رحیم شعبانی گفت: ماموران انتظامی بخش لولمان شهرستان رشت در پی دریافت گزارش های مردمی، از فروش و عرضه مستقیم کباب توسط یک کباب فروش سیار مطلع شده و از این محل بازدید کردند.

وی ادامه داد: با حضور ماموران انتظامی 15 کیلو و 500 گرم گوشت گراز از بساط این کبابی سیار کشف شد.

به گفته سرهنگ شعبانی ، متهم 38 ساله اهل و ساکن بخش لولمان که صاحب این کبابی سیار بود، دستگیر و به جرم خود مبنی بر فروش گوشت گراز اعتراف کرد.

وی با اعلام اینکه این مقدار گوشت گراز از داخل محفظه یک یخچال که در کنار مغازه قرار داشت، کشف شد، بیان داشت: متهم روزها یخچال را خالی کرده و شب ها گوشت گراز را در یخچال قرار داده و برای طبخ کباب از آن استفاده می کرد.

لولمان از توابع شهرستان رشت در شرق استان گیلان و در مسیر کوچصفهان - آستانه اشرفیه واقع است.
برچسب ها: گوشت گراز ، کبابی ، رشت
ارسال به دوستان
6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم! سوال عضو دولت رئیسی درباره علت سقوط بالگرد: نارنجک سایبری نبود؟ هواشناسی : منتظر پاییز و زمستان غیرمنتظره باشید کرباسچی : وضعیت اینترنت برای مردم زجردهنده است/ ۲۰ سال پیش، بحران‌های زندگی مردم مثل امروز نبود مرعشی : فائزه هاشمی موضوع نامه را خاتمه یافته می‌داند درباره یکی از کثیف ترین دروغ های سیاسی معاصر ایران: آن 110 میلیون دوز کار چه کسی بود؟ پذیرایی هواپیمایی ترکیه از مسافران خود با «نخستین نان جهان» موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان همدستی دلار و بورس برای شکست سرمایه‌گذاران ایرانی / مسیر طلا از ارز و بازار سرمایه جدا شد وام ازدواج در بن‌بست ! تعریف جدید صنعت پُست در جهان با نگاه لجستیک