۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۲۵۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۳-۱۲-۱۳۹۵
کد ۵۲۵۲۲۲
انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۳-۱۲-۱۳۹۵

اکران فیلم آنجلینا جولی در کامبوج

فیلم "اول پدرم را کشتند" زندگی‌نامه‌ای‌ست بر اساس کتاب خاطرات کودکی لونگ آونگ، نویسنده و فعال حقوق بشر اهل کامبوج. او پنج ساله بود که رژیم مائوئیستی به رهبری پل پوت، طی کودتایی علیه سینگهام پادشاه این کشور بر کامبوج مسلط شد.
آنجلینا جولی، هنرپیشه و کارگردان آمریکایی، یک سال پس از شروع فیلمبرداری فیلم "اول پدرم را کشتند" در مراسم اکران این فیلم در کامبوج شرکت کرد. این فیلم داستان یک کودک سرباز را در کامبوج به تصویر می‌کشد.

به گزارش عصر ایران به نقل از دویچه وله، آنجلینا جولی، کارگردان فیلم "اول پدرم را کشتند" در اکران این فیلم در کامبوج شرکت کرد. این فیلم داستان یک کودک سرباز را در دوران سلطه خمرهای سرخ  در دهه ۱۹۷۰ میلادی در کامبوج نمایش می‌دهد.

نمایش این فیلم با مراسمی در معبد بزرگ و قدیمی "آنگکور وات"، که بزرگ‌ترین بنای مذهبی جهان به حساب می‌آید، برگزار شد. در این مراسم نوردوم سیهامونی، پادشاه کامبوج و بسیاری از بازماندگان قتل عام دوران خمرهای سرخ در کامبوج حضور داشتند.

اکران فیلم آنجلینا جولی در کامبوج
فیلم "اول پدرم را کشتند" زندگی‌نامه‌ای‌ست بر اساس کتاب خاطرات کودکی لونگ آونگ، نویسنده و فعال حقوق بشر اهل کامبوج. او پنج ساله بود که رژیم مائوئیستی به رهبری پل پوت، طی کودتایی علیه سینگهام پادشاه این کشور بر کامبوج مسلط شد.

لونگ آونگ بعدها به عنوان کودک سرباز برای رژیم خمرهای سرخ پل پوت ‌جنگید، اما سپس موفق به فرار به آمریکا شد.

خمرهای سرخ به رهبری پل پوت در سال‌های ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۹ میلادی چهارسال بر کامبوج حکمفرمایی کردند. آنها می‌خواستند در این کشور "جامعه نمونه کمونیستی" و حکومتی دهقانی بنا کنند. در این سال‌ها حدود دومیلیون نفر از جمعیت هشت میلیون نفری کامبوج در پی گرسنگی، شکنجه و اعدام کشته شدند.

بسیاری از این انسان‌های بی‌گناه را در کشتزارهای مرگ در گودال‌هایی که در زمین حفر کرده بودند، به رگبار بستند و کشتند.

آنجلینا جولی می‌گوید در جریان کارگردانی این فیلم خود را به سرزمین فرزندخوانده‌اش نزدیک‌تر احساس می‌کند. او در این باره می‌گوید: «می‌خواستم بدانم والدین بیولوژیک پسرم چه رویدادهایی را تجربه کرده‌اند.»

او که تاکنون سه بار برنده جایزه گلدن گلوب، دوبار برنده جایزه اتحادیه بازیگران سینما و یک بار برنده جایزه اسکار شده، در باره این فیلم می‌گوید داستان فیلم بسیار گیراست، زیرا از زبان دختری جوان تعریف می‌شود.

آنجلینا جولی امیدوار است که این فیلم بتواند اطلاعات ویژه‌ای در باره رژیم خمرهای سرخ در کامبوج به بیننده بدهد و جوانان کامبوجی را نسبت به تاریخ شان آگاه‌تر سازد.
ارسال به دوستان
تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب!