۲۱ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۵۰۳۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۱-۰۵-۱۳۹۶
کد ۵۵۰۳۹۳
انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۱-۰۵-۱۳۹۶

حکیم، از "مجلس اعلای اسلامی عراق" می رود

در صورتی که این خبر واقعیت داشته باشد به معنی زلزله سیاسی در اردوگاه شیعیان و احزاب شیعه حامی ایران در عراق خواهد بود/ حکیم قصد دارد بعد از ترک مجلس اعلی، خود به همراه حامیانش، حزب جدیدی را راه اندازی کند.
عمار الحکیم قصد دارد ریاست حزب مجلس اعلای اسلامی عراق را ترک کند.

به گزارش عصرایران، او هم اکنون در ریاست این حزب شیعی عراقی قرار دارد.

این خبر هم اکنون از سوی برخی رسانه های عراقی اعلام شده اما همچنان هیچ منبع رسمی آن را تایید نکرده است.

در صورتی که این خبر واقعیت داشته باشد به معنی زلزله سیاسی در اردوگاه شیعیان و احزاب شیعه حامی ایران در عراق خواهد بود.

براساس این خبر، حکیم قصد دارد بعد از ترک مجلس اعلی، خود به همراه حامیانش، حزب جدیدی را راه اندازی کند.

رسانه ها می گویند اعضای ارشد حزب مجلس اعلای اسلامی عراق یعنی از جمله جلال الدين الصغير، باقر الزبيدي و، الخضری به تازگی به تهران آمده اندو در دیدار با مقامات ارشد ایرانی علیه حکیم شکایت کرده اند.

 آنها حکیم (46 ساله) را به تک روی و انفراد در تصمیم گیری ها متهم کرده اند.

عادل عبد المهدی (معاون سابق رئیس جمهوری - وزیر نفت سابق) از اعضای ارشد مجلس اعلی نیز از حکیم ناراضی است.

برخی تحلیلگران نیز می گویند حکیم در ماه های اخیر با فاصله برابر از ایران و عربستان سعودی، در باره دو کشور اظهار نظر کرده است و این موضوع نارضایتی هایی را در حزب مجلس اعلی به وجود آورده است.

بعضی دیگر هم می گویند این اتفاق نتیجه رقابت و رویارویی نسل قدیمی و نسل جدید یعنی حامیان حکیم در مجلس اعلی است. منظور از نسل جدید افرادی هستند که تا قبل از سال 2003 ( حمله امریکا به عراق و سرنگونی حکومت صدام) فعالیتی نداشته اند.

به نوشته برخی رسانه ها، حکیم و سران حزب بر سر برخی مسائل داخلی عراق اختلاف نظر اساسی دارند.

مجلس اعلای اسلامی عراق نزدیک ترین حزب سیاسی به ایران به شمار می آید که در سال 1982 توسط محمدباقر حکیم در ایران تاسیس شد.

 محمدباقر حکیم به همراه شماری از فعالان سیاسی شیعه به دلیل مخالفت با حکومت وقت عراق، به ایران فرار کرده بودند حزب مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق را ایجاد کردند.

بعد از محمد باقر، عبدالعزیز حکیم ریاست این حزب را برعهده گرفت. محمد باقر و عبدالعزیز، عمو و پدر عمار حکیم بودند.
برچسب ها: حکیم
ارسال به دوستان
داستان واقعی یک زندانی کر و لال و بی ملاقاتی که حتی اسم نداشت (فیلم) آتش سوزی لس آنجلس ، رای‌گیری اسکار را به تعویق انداخت مصباح یزدی: بعد از معصومین، کسی را به جامعیت آیت الله خامنه‌ای ندیده ام (فیلم) اتحادیه اروپا : تدریجاً تحریم های سوریه را کاهش می‌دهیم همه چیز درباره ویروس جدیدی که در چین فراگیر شده: آیا پاندمی بر می گردد و خطر مرگ جدی است؟! غول فناوری لنوو در عربستان کارخانه می‌سازد لحظه سقوط و انفجار یک هواپیما سبک در ایالت سائوپائولو برزیل (فیلم) فراز‌هایی از قرائت‌های زیبای محمود شحات انور (فیلم) فرمانده کل سپاه : از خاک ایران، پایگاه نظامی آمریکا را هدف قرار دادیم/ جا برای نگهداری موشک‌ها نداریم مکمل‌های دارویی و خطر نوروپاتی محیطی / مصرف بیش از حد مکمل‌های غذایی و تبلیغات اغراق‌آمیز (فیلم) ژان پل سارتر؛ فیلسوفی که فلسفه اش را زیست (فیلم) رئیس دفتر رئیس‌جمهور: نقشه جامع توسعه مکران نهایی می‌شود رئیس جمهور جدید لبنان و خانواده اش (عکس) اقتصاد مالزی اوج گرفت نوشته: دنیا باید این شکلی باشه (فیلم)
نظرسنجی
با انتقال پایتخت از تهران به جایی دیگر موافقید؟