۱۱ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۵۷۹۸۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۲-۰۶-۱۳۹۶
کد ۵۵۷۹۸۵
انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۲-۰۶-۱۳۹۶

پای درد دل نماینده ساری؛ از نگرانی برنج کار مازندارانی در فصل برداشت تا سدی که هنوز آب به خود ندیده است

پای درد دل نماینده ساری؛ از نگرانی برنج کار مازندارانی در فصل برداشت تا سدی که هنوز آب به خود ندیده است

به گزارش ایسکا نیوز، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی به چالش های استان مازندران پرداخت و آنها را تشریح کرد.

محمد دامادی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که از مهمترین چالش های استان مازندران محور جاده مرگبار ساری به تکاب است، در گفت وگو با خبرنگار ایسکانیوز، اظهار داشت: جاده ای که به استان های سمنان، دامغان، شاهرود و مشهد وصل می شود تصادفات بسیاری زیادی در آن رخ داده است.

وی افزود: جاده ساری – تکاب جاده خطرناکی است و جان بسیاری از همشهریان غیربومی نا آشنا با این منطقه را می گیرد.

دامادی تصریح کرد: نامه ای به ریاست جمهوری و معاون اول هم در رابطه با رسیدگی به این جاده نوشتیم اما متاسفانه هیچ اقدامی برای رفع خطر در جاده تا به کنون صورت نگرفته است.

سد «فریم» خشک است/ مازندران با کمبود آب شدید روبرو است

نماینده مردم ساری با اشاره به خشک بودن "سد فریم" ادامه داد: یک سال از افتتاح سد فریم گذشته است اما آبی تا کنون در سد وجود نداشته و تا هنگامی که اعتباری نداده اند فعالیت بر روی این سد شروع نخواهد شد.

وی تصریح کرد: گازرسانی به شهرها و روستاهای استان مازندران از مهمترین اتفاقات این استان بوده است.

دامادی با بیان این که برخلاف ظاهر استان مازندران، اما کم آبی در این استان به چشم می خورد، اظهار داشت: متاسفانه مازندران با کمبود آب شدید روبرو شده است.

همچنین نماینده مردم ساری در ادامه گفت: روستاهای استان به دلیل قدمت 100 ساله به عنوان منابع ملی اعلام شده اند، با این حال افرادی در این روستاها ویلا می سازند و به فعالیت خود ادامه می دهند اما اگر مردم عادی قصد ساخت حتی خانه خود را داشته باشند با سد منابع طبیعی مواجه خواهند شد.

دولت به مازندران به عنوان یک استان نگاه کند

دامادی با اشاره به موضوع واردات برنج به ایران گفت: انتظار مردم از دولت این است که تا هنگامی که فصل برنج کاری شروع می شود مخصوصا در زمانی که کشاورز قصد برداشت محصولش را دارد، باید خیال کشاورز راحت باشد تا این محصولات را بفروشد اما متاسفانه خبر می آید که برنج وارد می شود و عموما این نوع اخبار صحت دارد.

نماینده مردم ساری افزود: در بخش حمایت از تولیدکنندگان داخلی نمی دانم چه توجیهی وجود دارد که میوه ها را از کشورهای خارج وارد ایران می کنند، چه ضرورتی دارد که در کشور ما میوه را از کشورهای دیگر وارد کنیم؟ جلوگیری از واردات میوه از مسایل حداقلی است که دولت باید رعایت کند زیرا این گونه موضوعات نیازی به پول ندارد فقط کافی است که جلوی مجوزات این چنینی که تخلفات قانونی در این زمینه اتفاق می افتد را بگیرد. خب تولیدکننده را حمایت کنند چه اشکالی دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم دولت حداقل مازندران را به عنوان یکی از استان های کشور به حساب بیاورد.

سواحل مازندران توان اشتغال زایی را دارد

دامادی با اشاره به این موضوع که از سواحل مازندران برای اشتغال زایی می توان استفاده کرد، گفت: اگر فردی قصد راه اندازی مجتمع تفریحی و یا پارک آبی دارد متاسفانه با سد بزرگ مجوزات عجیب و غریب مواجه می شود.

وی با بیان این که تاکید مسئولین بر یاری موضوع گردشگری است، ادامه داد: چه کسی باید این کار را انجام دهد؟ دولت باید انجام دهد؛ من نماینده مجلس و قانون گذار هستم من که نمی توانم وام بدهم.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به این که در صورت رفع معضلات استان می توان اشتغال زایی کرد، افزود: اگر جاده درست نشود چه اشتغالی ایجاد می شود؟ هنگامی که گردشگری راه اندازی نشود، تولیدکننده حمایت نشود چه اشتغالی ایجاد می شود؟

وی افزود: در حال حاضر بسیاری از زمین های کشاورزی ایران متولی برای کشت ندارد.

کالاهای باری در حال خاک خوردن هستند

دامادی تصریح کرد: پنج سال فریاد زدیم، برای فرودگاه مازندران- ساری تا یک کارگاه به ما دهند برای انتقال محصولاتمان به کشورهای دیگر تا بازارمان در کشورهای دیگر فعالیت داشته باشد اما گوش نمی دهند و در نتیجه کالاهای باری در حال خاک خوردن هستند اما حاضر نیستند به تولید کشور کمک کنند.

وی ادامه داد: مسوولین می گویند به دنبال سرمایه گذار هستیم، چه سرمایه گذاری؟ همین امروز در تماسی با چند بانک برای پیگیری دریافت تسهیلات به منظور سرمایه گذاری بود تا حدودا 500-600 شغل بتوانیم ایجاد کنیم اما چندین بانک پاسخ ندادن و یا جواب منفی دادند؛ پس این صحبتی که "سرمایه گذار بیا" چه است؟

نماینده مردم ساری در پایان گفت: مشکل این موضوع به این دلیل است که نظام اداری ما این گونه سیاست گذاری ها را داراست.
ارسال به دوستان
رژیم غذایی بیماران رادیوتراپی در مراحل مختلف سوراخ شدن آسمان، یک پدیده عجیب (+عکس) رتبه‌بندی ۱۰ شرکت بزرگ جهان از نظر درآمد از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی) بهترین «خانه‌های تعطیلات» جهان در سال ۲۰۲۴ (+عکس) روش های نوین مشتری‌یابی در فروش نقدی بر پویش "2 درجه کمتر" از منظر علم ارتباطات جدایی انسان از توسعه ایران! وزارت خزانه داری آمریکا هک شد هزاران نفر از مردم کره جنوبی به دنبال سانحه هواپیمایی رزرو پرواز خود را لغو کردند نماینده کارگران: قدرت خرید حداقل مزد کارگران یک چهارم شد رئیس سازمان انرژی اتمی: مشکل غرب با شخص اسد نبود، به‌خاطر همراهی او با انقلاب اسلامی بود خسارات ۲۸.۳ میلیون دلاری سازمان فرودگاه‌ های اسرائیل نحوه نگهداری از چمن ورزشگاه آزادی، پس از دیدار منتخب سرخابی‌ها و منتخب ستارگان ۹۸ (فیلم) نماینده مجلس: متوسط قیمت مسکن در تهران ۹۰ میلیون تومان و هزینه ساخت ۱۵ میلیون تومان است (فیلم) جزئیات جلسه پزشکیان با مقام معظم رهبری