۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۹۷۴۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۱ - ۱۷-۱۲-۱۳۹۶
کد ۵۹۷۴۷۱
انتشار: ۰۷:۵۱ - ۱۷-۱۲-۱۳۹۶
تامین مالی شیراز بوشهر به سرمایه‌گذار خارجی سپرده شد

چینی‌ها به میدان ریلی آمدند

فاینانسور چینی درباره امضای این قرار داد گفت: بعد از یک سال مذاکره،بالاخره با ایران به تفاهم رسیده و از این تفاهم خرسندیم.چین و ایران هزاران سال است که با یکدیگر مبادلات تجاری دارند و امروز صفحه جدیدی در دفتر تجارت ایران چین باز شده است.

صبح دیروز بالاخره راه آهن شیراز بوشهر به سرمایه‌گذار خارجی سپرده شد. در حالی که بیش از 10 سال است که قرارشده شیراز با یک شبکه ریلی به بوشهر وصل شود، همواره کمبود همیشگی اعتبارات مانع پیشرفت فیزیکی این پروژه شده است. 

صبح دیروز در مراسمی قرارداد بین شرکت چینی ساینا کاست و ایران برای ساخت راه‌آهن شیراز ـ بوشهر امضا شد. در این مراسم که با حضور وزیر راه و شهرسازی، قائم‌مقام وزیر راه در امور بین‌الملل، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل و نمایندگان شرکت چینی برگزار شد، نمایندگان ایران توسعه شبکه ریلی را از اولویت‌های دولت دانسته و نمایندگان چینی از این مشارکت 85 درصدی اظهار خوشحالی کردند. مشارکتی که ایران پیش از این از تامین 15 درصدی آن هم عاجز بود و امروز با مصوبه تازه نمایندگان مجلس می‌تواند گره داخلی کار را باز کند. چرا که بهارستان نشین‌ها تصویب کردند که وزارت راه از محل صندوق توسعه ملی 15 درصد سهم خود را تامین کند. 

یانگ چو آن لیانگ فاینانسور چینی در باره امضای این قرار داد گفت: بعد از یک سال مذاکره، بالاخره با ایران به تفاهم رسیده و از این تفاهم خرسندیم. چین و ایران هزاران سال است که با یکدیگر مبادلات تجاری دارند و امروز صفحه جدیدی در دفتر تجارت ایران چین باز شده است. 
خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی میزان اعتبار لازم برای اتمام این پروژه را 700 میلیون دلار دانست و گفت: این پروژه زیر مجموعه یکی از هفت پروژه‌‌ای است که شرکت ما در دست دارد و ارزش این هفت پروژه را 3 میلیارد دلار خواند. 

خادمی زمان اتمام این پروژه را شش سال بعد پیش‌بینی کرد و درباره علل تعلل برای جذب سرمایه‌گذار به گفت: امضای قرارداد و رسیدن به تفاهم امری زمان‌بر است. پروژه‌هایی مثل راه‌آهن شیراز بوشهر نیاز به مطالعات، برآورد دقیق زمان و هزینه دارد. 
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی هم در جمع خبرنگاران گفت: با امضای قرارداد ساخت راه آهن شیراز–بوشهر این بندر نیز به شبکه ریلی متصل می شود ترانزیت توسعه یافته و تعداد تلفات جاده ای سالیانه کاهش پیدا می‌کند. همچنین در مصرف سوخت صرفه جویی و از محیط زیست حفاظت می‌شود.  
گفتنی است شیراز و بوشهر هر دو استان‌هایی هستند که توسعه هر کدام به نوعی به این پروژه متصل است. بوشهر به عنوان مرکز انرژی ایران است و بهره‌برداری از این مسیر، اهداف دیگری همچون تسهیل در صادرات و واردات، رونق اقتصادی برای مناطق مجاور طرح، تکمیل کریدور ریلی شمال به جنوب و کاهش هزینه انتقال کالا و سوخت و کاهش تصادفات جاده‌ای را دنبال می‌کند. 

برچسب ها: ریلی
ارسال به دوستان
ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب! یمن : فرودگاه تل آویو را با موشک مافوق صوت هدف گرفتیم اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب» نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد ثبت لحظه حضور پلنگ ایرانی با توله‌اش در جنگل‌های گیلان (فیلم) مدودف : جنگ بین روسیه و آمریکا، اتمی خواهد بود عراقچی وارد پکن شد شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به ۵۰ تن رسید