۰۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۰۵۷۴۰
تعداد نظرات: ۲۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۴-۰۲-۱۳۹۷
کد ۶۰۵۷۴۰
انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۴-۰۲-۱۳۹۷

"تیزهوشان" ؛ مدارس غیر علمی، گزینش غیر علمی، آموزش غیر علمی / در دنیای جدید با "هوش دانش آموزان" چه می کنند؟!

هوش های بدنی،کلامی،بین فردی، درون فردی و...در کجای این فرایند قرار دارند؟/این مدارس،محصول جلسات اداری اند و پشتوانه علمی ندارند.

عصر ایران؛ جعفر محمدی - با انتشار سخنان عزت الله ضرغامی، عضور شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مدارس تیزهوشان و مواضع دوگانه وی که اعتراض وزیر آموزش و پرورش را نیز در پی داشت، بار دیگر بحث مدارس تیزهوشان در محافل آموزشی و خانواده ها گرم شده است و نظرات مختلفی در این باره عرضه می شود.

عده ای می گویند این مدارس حجم سنگینی از درس ها را بر دانش آموزان تحمیل می کنند، آنها را از روند زندگی عادی و اجتماعی شدن دور نگه می دارند و شادی را از از ایشان می گیرند. این دسته با اشاره به تجربه کشورهای پیشرو در تعلیم و تربیت، تفکیک دانش آموزان به تیزهوش و غیرتیزهوش را امری منسوخ و متعلق به قرن گذشته میلادی می دانند.

در مقابل، عده ای بر لزوم توجه خاص به دانش آموزانی که از هوش بالاتری برخوردار هستند تاکید می کنند و معتقدند که مدارس تیزهوشان نه تنها نباید تعطیل شوند بلکه باید تقویت هم بشوند.

این که کدام گروه منطبق بر واقعیت های روان شناسی رشد و آموزش سخن می گویند، امری است که قبلاً درباره اش نوشته ایم و برآنیم که نکات منفی این مدارس بر مثبتات آن می چربد، هر چند که موسسات تست و آزمون، این مدارس را می ستایند چرا که یکی از منابع درآمدی اصلی آنها آزمون های ورودی همین مدارس است.

اما به فرض که به این جمع بندی برسند که ادامه فعالیت مدارس تیزهوشان به نفع دانش آموزان و نظام آموزشی کشور است و همه کشورهای پیشرفته که این مدارس را سال هاست برچیده اند، اشتباه کرده اند. در این صورت، سوالی که مطرح می شود این است که آیا فرایند انتخاب دانش آموزان تیزهوش برای تحصیل در این مدارس به صورت علمی صورت می گیرد؟!

در این باره اولاً باید گفت که تیزهوش به معنای مصطلحی که هم اکنون به کار می رود، مفهومی غلط است. در باور عامه که متأسفانه به لایه های تصمیم ساز وزارت آموزش و پرورش نیز نفوذ کرده است، دانش آموزی که بتواند در درس هایش نمرات بالا بیاورد و محاسبات ریاضی را سریع تر انجام دهد، تیزهوش است.
همین دیدگاه غلط نیز مبنای گزینش دانش آموزان در مدارس تیزهوشان شده است و بر این اساس، آزمون هایی برگزار می کنند و از درس هایی که خوانده شده، تست می گیرند و هر که تست های بیشتری را درست پاسخ دهد، تیزهوش محسوب می شود!
می دانیم که تست زنی، خود یک مهارت است که با تمرین، تقویت می شود. اینجاست که موسسات تست و آزمون وارد کار می شوند و با دریافت هزینه های فراوان از خانواده ها، به دانش آموزان می گویند کدام بخش های درسی مهم است و از فلان مبحث، چه نوع تست هایی می آید و هر تست را چگونه و با کدام ترفندها باید پاسخ داد.

اگر بخواهیم از نگاه های سنتی و قدیمی فاصله بگیریم و به صورت علمی موضوع را بررسی کنیم، باید بگوییم در هیچ کدام از مکتب های روانشناسی، تیزهوشی را به این شکل تشخیص نمی دهند، بلکه تشخیص میزان هوش افراد با آزمون های خاصی که بدین منظور طراحی شده اند و با حضور متخصصانی که آموزش های پیچیده آکادمیک را در این باره دیده اند، میسر است.
اما در ایران، چند تست درسی را پیش روی دانش آموز می گذارند و بر اساس آن، بچه های مردم را به تیزهوش و غیرتیزهوش تقسیم می کنند و بی هیچ مبنای علمی، به آنها برچسب می زنند! واقعاً کدام روان شناس و متخصص علوم تعلیم و تربیت تأیید می کند که می توان با این روش، بچه ها را به تیزهوش و غیرتیزهوش تقسیم کرد؟! هیچ متخصصی تأیید نمی کند و این مدارس، محصول جلسات و تصمیم گیری های اداری اند و هیچ پشتوانه علمی ندارند.

وانگهی، طبق یافته های جدید علمی، تیزهوشی صرفاً کسب نمرات بالا در تست و آزمون نیست بلکه امروزه از هوش های چندگانه سخن گفته می شود، مانند هوش بدنی-جنبشی، هوش کلامی-زبانی، هوش بین فردی، هوش درون فردی، هوش منطقی-ریاضی، هوش فضایی و هوش موسیقیایی؛ به علاوه در سال های اخیر از هوش هیجانی به عنوان عاملی بسیار مهم در زندگی انسان یاد می شود.
حال انصاف دهید آزمون هایی که با مداخله گری موسسات تجاری تست و کنکور برگزار می شوند، آیا می توانند انواع این هوش ها و میزان آن در هر دانش آموز شرکت کننده در جلسه تست زنی را تعیین کنند؟!

بر اساس اصل هوش های چندگانه، هر انسانی - به جز معدودی افراد ناتوان و استثنایی - در یک یا چند هوش، استعداد دارد و بر حسب همین استعدادهاست که باید هر کدام از افراد مسؤولیتی را در جامعه بر عهده بگیرند، یکی باید فیزیکدان شود، آن دیگر در حوزه روابط عمومی کار کند، دیگری در کارهایی که مدیریت تحرک بدنی لازمه شان است، فعالیت کند، یکی کارهای هنری کند و آن دیگری به طراحی صنعتی بپردازد و دوستش بشود وکیل دادگستری یا مدیر یک شرکت خصوصی و فردی هم در عرصه های دیپلماتیک از منافع کشورش دفاع نماید.

هم اکنون دنیا به این سمت می رود که بدون "جداسازی مدرسه ای" همه دانش آموزان را در یک مدرسه و یک نظام آموزشی قرار می دهند و در یک فرایند علمی، تشخیص می دهند که هر کدام شان در کدام هوش برتری دارد. آنگاه به همه آنها کلمه باهوش اطلاق می شود و هر کدامشان بر اساس هوشی که دارد، مورد آموزش قرار می گیرد، مثلاً کسی که هوش بدنی-جنبشی بالایی دارد، در حد متوسطی ریاضی می خواند ولی در سطحی عالی با او رشته های تخصصی ورزشی کار می شود، چنین دانش آموزی، به این دلیل که نمی تواند با ریاضیات ارتباط برقرار کند، سرخورده نمی شود و خود را کند ذهن نمی پندارد و در عوض به خود می بالد که هوش حرکتی بالایی دارد و آینده اش را در این زمینه روشن است.

در مقابل، دانش آموزی که نمی توان یک ضربه درست به توپ بزند ولی معادلات ریاضی را به خوبی تجزیه و تحلیل می کند، در زمین ورزش به عنوان دست و پا چلفتی تحقیر نمی شود و در عین آموزش های متوسط ورزشی، بیشتر روی علوم ذهنی با او کار می کنند. همین طور است درباره دانش آموزان دیگر و آموزش های دیگر در عرصه های هنری، ادبی، خلاقیت، فنی، مدیریتی و ... .

دانش آموزی که در این سیستم تحصیل می کند، اولاً از تحصیلاتش لذت می برد چون همراستا با استعداد درونی اوست و ثانیاً دچار این توهم که "من تیزهوش هستم و بقیه کندهوش" یا تصور "من یک آدم کندهوش هستم" نمی شود.
در چنین مدرسه ای، همه دانش آموزان، با هوش هستند، به توانمندی های خود واقف اند و به آن افتخار می کنند و تفاوت ها را بدون برتری دادن یکی بر دیگری، به رسمیت می شناسند. آرامش روانی و احساس شخصیت و امید به آینده، بدیهی ترین نتایج این مدارس است.

با این اوصاف، مشخص است که نه تنها اصل پدیده ای به نام مدارس تیزهوشان مبنای علمی ندارد، بلکه تشخیص هوش دانش آموزان نیز به روشی غیر علمی صورت می گیرد و ارائه درس ها نیز در این مدارس، بر مبنای هوش های چندگانه نیست و برای همه دانش آموزان نسخه درسی واحد دارند.
از این رو، برچیدن این مدارس و هدایت سرمایه های مادی و معنوی هزینه شده در این مدارس به سمت رویکرد هوش چندگانه، اقدامی است که باید هر چه سریع تر در دستور کار قرار گیرد.

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۲
خویی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
20
10
خواهر زاده بنده در ارومیه از مدرسه تیز هوشان فارغ شده بدون کوچکترین سواد اجتماعی در هیچ رشته ای از کنکور نتوانست امتیاز بیاورد اینگونه مدارس فقط پول میگیرند نمره میدهند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۵
این روزها طوری صحبت میشه که انگار مدارس عادی و غیر انتفاعی دیگر سواد اجتماعی و سایر هوشهای ذکر شده در مقاله رو آموزش میدهند
بسی جای تاسف است که نظام اموزشی ما در تمام مدارس و دانشگاهها از این نظر در حد صفر هستند و این ایراد و اشکال به تمام سیستم آموزشی ما وارد است. عده ای دانسته یا ندانسته مشکلات سیزده میلیون دانش اموز مملکت رو رها کرده و در پی اصلاح مدارس تیزهوشان هستند آن هم با پاک کردن صورت مسئله . مدارس غیر اتفاعی , و مدارس خاص دیگر هم که اصلا مشکلی ندارند ...
صالحی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
5
16
دکتر رضا نهضت

حذف مدارس سمپاد دوره اول، موجب تضعیف مدارس سمپاد دوره دوم و گردن کلفتی مدارس غیر دولتی برند می شود!
مسولان آموزش و پرورش وعده داده اند با حذف مدارس سمپاد دوره اول، مدارس سمپاد دوره دوم را تقویت خواهند کرد! همین سخن نشان می دهد که تصمیم گیران، حتی اندک آشنایی با مجموعه سمپاد ندارند و متاسفانه بدون هیچ پژوهشی، در این باب سخن می گویند و تصمیم گیری می کنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
2
13
به نظر من که در مدرسه تیزهوشان تحصیل کرده ام رقابت بر سر کسب جایگاهی است که امکانات بهتری به لحاظ کمی و کیفی دارد. وقتی امکانات عادلانه یا نسبتا عادلانه نباشد همواره رقابت برای دستیابی به آن شکل می گیرد. حال با توجه به تعداد داوطلبان و مقدار شکافی که بین سطح مراکز آموزشی وجود دارد این رقابت می تواند مشکل تر شود. در این موضوع هم مانند کنکور سراسری چه راهی عملی تر از برگزاری آزمون ورودی قابل اجراست؟
دهه شصتی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
9
8
به عنوان فردی که چندین سال از عمرم در این مدارس هدر رفت و بعلت داشتن بیماری اختلال یادگیری و بیش فعالی کم توجهی بسیار مشکل داشتم و به زحمت اخراج نشدم. من هیچ وقت سر کلاس درس هیچی یاد نمیگرفتم و یک صفحه جزوه از خودم نداشتم چون همیشه از معلم جا میموندم، همیشه بدترین تحقیرها رو تحمل کردم هرچند که حق انتقام برای من محفوظه
واقعا کسی نبود که بفهمه که مشکل من چی هست و در جو ناسالم اون مدرسه هر روز مثل شکنجه گاه بود و من به تنبلی و خنگی متهم میشدم. الان دارم همچنان با مشکلات روانی پیچیده ای دست و پنجه نرم میکنم .
اگه خودم روزی فرزند دار شدم دلم نمیخواد بچه ام در چنین مدرسه ای درس بخونه و بچه ام رو دوست دارم بفرستم در نظام اموزشی کشوری مثل سوئد یا فنلاند درس بخونه که مشکلات مشابه من رو تجربه نکنه.
مرتضي
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
14
11
خيلي دوست دارم باور كنم كه اين همه سماجت شما در مخالفت با مدارس تيزهوشان با مقاصد كارشناسي ‌است ولي نمي‌دانم چرا نمي‌توانم. برايم كشف مستند نيات شما، مهم‌تر از حذف يا عدم حذف آزمون تيزهوشان شده است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
7
7
چه فایده ای دارد الان یکسری آدم دهن بین و بیسواد میگن نه ما تیز هوش هستیم شما نمیفهمی
مرتضي
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
3
3
ايسنا يكم ارديبهشت 97:
خانم آيت‌اللهي، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مصوبه این شورا اعلام کردك
آزمون سمپاد پایه هفتم امسال هم برگزار می‌شود/ جایگزینی برای آزمون باید تعیین کرد.
ناشناس
Germany
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
8
6
مدرسه تیز هوشان قاتل خلاقیت ، قاتل تفکر ، قاتل عمر یک انسان به طول 3 تا 6 سال ، قاتل عدالت آموزشی می باشد. با حضور در مدارس تیز هوشان و با مطالعه یک سری کتب سنگین و بدرد نخور و تسلط بر نکات تست زنی احتمالا در یک رشه خوب دانشگاهی مثل پزشکی و یا مهندسی برق قبول خواهید شد..... پی مدیر بیمارستان که این پزشکان در آن حضور دارند چه کسی خواهد بود ؟ مدیر عامل کارخانه که این مهندیسن برق در آن کار میکنند چه کسی هستند؟

آیا از همین مهندسین و همین پزشکان ؟ مگر آنها در دوران دبیرستان غیر از تست زدن و مطالعه کتب سنگین چیز دیگری آموزش دیده اند؟؟ مگر آموزش هایی در خصوص مدیریت در گروه ، تعامل در گروه ، نحوه انجام کار گروهی ، نحوه ارتباط با دیگران را یاد گرفته اند؟؟؟
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
7
8
بنده به عنوان کسی که خودش در این مدارس تحصیل کرده به شما میگم که این مدارس مانع بزرگی برای پیشرفت دانش آموزان هستند.
گرچه این صحبت ها فایده ای ندارد.
خانه از پای بست ویران است.
نظام آموزشی ما بازدهی منفی دارد.مشکل بزرگتر از ایناین حرف هاست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
3
10
سلام. بسیار عالی. ولی نکته مهمی که اصولن در تحلیل های نویسندگاه محترم عصر ایران که مخالف مدارس تیز هوشان هستند، نادیده گرفته می شود آن است که آیا در این مدارس موجود چقدر زمینه عملیاتی شدن حرفها و ایده های مطرح شده از جمله توجه به هوش های چندگانه وجود دارد؟مدارس یک نوع هوش را هم پرورش نمی دهند. حالا چند تا تای آن پیش کش. در این شرایط شاید- تاکید می کنم شاید- اهمینکه این مدارس به پرورش بخشی از قابلیت های دانش آموزان توجه ولو نارسا و یکطرفه می کنند خود غنیمت باشد.ایران است اینجا نه فنلاند.
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
4
6
عصر ایرانِ عزیز، شما هر چقدر هم به مشکلات بنیادین کشور بپردازی تاثیری در مسئولین ما نداره.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
1
13
من در مدرسه دولتی درس خوندم. در خانواده ای که کاری نداشت اصلا من آزمون تیزهوشان شرکت میکنم یانه. از نظر امکانات و وضعیت تدریس معلمها مدرسه ضعیف بود و فقط وقی خود دانش آموز جداگانه تلاش میکرد میتونست دانشگاه دولتی قبول بشه. شما بیشتر از اینکه روی ضعف مدارس تیزهوشان کار کنید روی وضعیت اسفبار مدارس دولتی کار کنید که باعث شده بچه های قشر کم در آمد از تحصیل در رشته های پرطرفدار دانشگاههای دولتی بازبداره. بچه هایی که خیلی هاشون باهوشن اما پول رفتن به مدارس غیرانتفاعی خاص رو ندارن.
عموعبداله
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
10
5
حرفت ۱۰۰ درصد حقه عصر ایران
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
3
8
مطالب جناب کارشناس از کدام مراجع دکر شده بود؟ یا از روی معده فرموده بودند. سما کدام زیر ساخت آموزشی را دارید که خودتان را با کسورهای پیشرفته مقایسه می کنید؟ حضرات زیر میزی خوبی از غیر انتفاعی ها گرفته اند که این گونه تصمیم می گیرند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
5
1
نکته اینجاست که آن مدرسه ها برای دانش آموز و اولیای وی مهم نیست ، بلکه می خواهند از مسیر مدارس تیزهوشان به دانشگاههای معتبر دولتی برسند که با برسی آمار قبولی مدارس در کنکور می بینیم ورودی دانشگاههای طراز اول منحصر به این مدارس و مدارس نمونه دولتی است ،
پس باید ریشه این ماجرا یعنی شیوه پذیرش دانشجو را اصلاح کرد
مهران
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
0
6
از ما که گذشت. واقعا روزی میرسد که فرزندان ما به این گونه تحصیل کنند و براساس هوش خود تربیت شوند. در حقیقت مسئله آموزش یکی از مهمترین مسائل و مشکلات الان جامعه ما هست.
ای کاش در زمینه از تجربیات کشورهای موفق دنیا استفاده میکردیم.
عاشق سمپاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
4
13
ایا در مدارس عادی نکات خارج از کتاب والمپیادی به بچه ها درس داده می شه؟؟؟هروقت تونستید کتب تکمیلی وسنگین رو در مدارس عادی تدریس کنید وچندتا نخبه ی مدال اور در سطح جهانی توی مدارس عادی تربیت کنید.اون وقت می شه در مورد حذف سمپاد فکر کرد.تا قبل از اون هرگز .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
2
13
من در مدرسه تیزه.شان درس خوندم و با اینکه از نظر علمی برتری زیادی نمیبینم ولی یکدستی بچه ها و جو سالم و به شدت مثبت و خوبش باعث شد هم در کنکور نتیجه خوبی بگیرم و هم الان همگی کار مناسبی داشته باشیم و مطمئنم هر مدرسه دولتی جز اونجا بودم بشدت از جو درس دور میموندم
چوبین
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
1
3
چرا فکر میکنید ادمایی که تو تیزهوشان درس میخونن ی مشت رباتن که فقط بلدن درس بخونن. وقتی طرف ریاضی اش از بقیه قوی تره خوب ادبیاتش هم بهتر از بقیه است.ورزش هم می تونه بهتر باشه. در اینده مدیر بهتری هم میتونه باشه. اگر انتقادی به تیزهوشان هست باید اصلاحش کرد نه اینکه از بیخ ریشه اش رو قطع کنی. خوب بیایید رو بعدهای اجتماعی و ... هم کار کنید. اینا در هر زمینه ای می تونن از بقیه جامعه بهتر باشن. اینا تو مدارس عادی استعدادهاشون هدر میره.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
2
2
عصر ایران! شما همه مشکلات آموزش و پرورش را حل کردی و حالا فقط می خواهی ما رو مجبور کنیم که بچه هامون رو به زور بفرستیم مدرسه غیرانتفاعی؟ راستی چرا عصر ایران هیچ وقت در خصوص مشکلات مدارس غیرانتفاعی نمی نویسد؟ چرا نمی گید تقسیم دانش آموزان به پولدار و غیرپولدار درست هست یا نه؟
آریا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
2
4
آقای محمدی من از خوانندگان همیشگی سایت شما هستم و در بسیاری موارد نکته ها و تذکرها و مقالات شما و همکارانتان را به عنوان نقدی دوستانه, مشفقانه و نسبتا علمی ( در چارچوب حرفه مطبوعات) میدانم اما به نظرم شما در مورد مدارس سمپاد اطلاع کافی ندارین و بیشتر نوشته های دو سه سال اخیر شما ناشی از عدم ارتباط با مدارس سمپاد است! از شما دعوت می کنم به یکی از مدارس سمپاد شهر تهران دیدن کنید.
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۵
4
2
با سلام
تشکر و قدردانی از مطرح کردن موضوعی به این مهمی توسط عصر ایران و پیگیری مجدانه آن ، بنده هم معتقدم که مدرسه تیزهوشان هیچ تاثیری بجز سرخوردگی عده ای از بچه ها و همچنین دور کردن برخی از خانواده ها از همدیگه نداره و فوق العاده غیر کارشناسی است و علاوه بر اینها شادی و نشاط و هوش اجتماعی رو از بچه ها می گیره و اونا رو تک بعدی می کنه
صالحی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۵
1
1
آقای وزیر محترم آموزش و پرورش ، مصوبه یک شبه که بدون کارشناسی و مطالعه صادر نمودید مبنی برحذف آزمون دانش آموزان مقطع ششم قابلیت اجرایی و وجه قانونی ندارد. مطابق قانون نیازمند تایید شورای انقلاب فرهنگی و امضا ریس جمهور محترم را دارد.

مطابق فصل هشتم چهار چوب نهادی و نظام اجرای تحول بنیادین آموزش و پرورش:
برای تحقق اهداف و برنامه های سند ملی آموزش و پرورش در افق چشم انداز،سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت بر برفرآیند تحول بنیادین در دو سطح به شرح زیر صورت می پذیرد:
بخش اول:سیاست گذاری و تصمیم گیری کلان و نیز ارزیابی و نظارت راهبردی فرآیند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر پایه این سند بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد
سهیل
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۵
1
1
با تشکر از نقطه نظرات شما و مقاله خوبتون . به نظر من بیایم یه سری معلم یا دانشجوی عاشق تدریس رو بطور مستمر با انتخاب اصلح و البته نه توصیه ای یاسلیقه ای بفرستیم کشورهای موفق در زمینه آموزش وپرورش تا دوره های تخصصی ببینن بعدش برگردن و با حمایت دولت و در کنار سایر معلمین ودلسوزان نسل آینده از یکی دوتا مدرسه از سطوح پیش دبستانی شروع کنند و یه نهال شاداب وسالمی رو بکارن که درکنار همین درخت تنومند اما بی ثمر فعلی آموزش وپرورش رشد کنه تا یه درخت سالم و پر ثمری رو با نظارت دولتی قوی وروانشناسان آموزشی مطلع ودل سوز آینده این مردم وآب وخاک
پرورش بدن .با جوانه زدن این گونه مدارس مطمئنا دیگه کسی سراغ مدارسی که تحت نظارت سیستم درخت بی ثمر آموزشی هستند ,نخواهد رفت .با اجازه تاسیس مدارسی با روش های مدرن آموزشی وبا نظارت و حمایت دولت با اتکا به فهم وشعور جمعی از انحصار مدارسی مثل سمپاد ومشابه رهاو مسیر رشد و شکوفایی کشور سهل تر و سریعتر خواهد شد. انشاالله
مردم شهر مصیاف در استان حماء نیز علیه تروریست‌های تحریرالشام به پاخاستند (فیلم) کلاهبرداری 10 میلیارد تومانی از 30 سرمایه‌گذار شکستن حکومت نظامی توسط معترضان در دمشق (فیلم) تروریست‌های الجولانی شهروندان سوری که علوی هستند را اینگونه بعد از دستگیری مورد اهانت قرار میدهند (فیلم) معاون وزیر بهداشت: با آلودگی هوا دچار مشکلات زیادی شده‌ایم پیام مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع) درگیری مسلحانه بین تروریست‌ها و شبه نظامیان مسیحی در المزه دمشق (فیلم) دیدار سفرای چند کشور با عراقچی (+عکس) دانش آموزان «شب امتحان»‌ ۲.۵ میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند! شعار یاعلی یاعلی معترضین علوی سوریه در مقابل فرمانداری طرطوس (فیلم) رییس مرکز ملی فضای مجازی: رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها منوط به رعایت چارجوب‌هاست معاون اجرایی رئیس‌جمهور: سفر استانی بعدی رئیس‌جمهور به خوزستان خواهد بود (فیلم) حملات موشکی و پهپادی یمن به منطقه صنعتی عسقلان در اسرائیل (فیلم) جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد نخست وزیر بشار اسد : سوریه به ایران، 30 میلیارد دلار بدهی دارد / حقوق نخست وزیر 140 دلار و وزیر 70 دلار بود / ایران سالانه یک میلیارد دلار به سوریه می داد