۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۰۶۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۹-۰۲-۱۳۹۷
کد ۶۰۶۶۵۸
انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۹-۰۲-۱۳۹۷

خبرگزاری‌ها و کانال های خبری برای انتشار صوت و تصویر نیازی به مجوز صدا و سیما ندارند

خبرگزاری‌ها در این مورد اعتراض کردند که اگر انتشار صوت و تصویر فراگیر در انحصار صدا و سیما باشد برای کار خبری آنها مشکل ایجاد می‌شود و فعالیت خبررسانی را دچار اخلال می‌کند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ماده 4 قانون صدا و سیما تنها انتشار صوت و تصویر فراگیر را مدنظر دارد، گفت: این قانون شامل خبرگزاری‌ها و کانال‌های خبری نمی‌شود.

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه در گفت‌و‌گو با فارس در همدان اظهار کرد: در ماده 4 قانون نظارت، اداره و خط‌مشی صدا و سیما بیان شده مرجع صدور مجوز انتشار صوت و تصویر در فضای مجازی در انحصار صدا و سیماست.

وی افزود: اسناد بالادستی در دست نیز همین مسئله را تاکید می‌کند و کمیسیون فرهنگی هم نظرش بر این امر است و این مسئله در کمیسیون رأی آورد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خبرگزاری‌ها در این مورد اعتراض کردند که اگر انتشار صوت و تصویر فراگیر در انحصار صدا و سیما باشد برای کار خبری آنها مشکل ایجاد می‌شود و فعالیت خبررسانی را دچار اخلال می‌کند.

وی عنوان کرد: ما جواب دادیم که مراد صوت و تصویر فراگیر است و این قانون مشمول سایت‌های خبر‌رسانی نمی‌شود، بلکه صوت و تصویری که در این قانون آمده سایت‌هایی را مدنظر دارد که صرفا در حوزه صوت و تصویر فعالیت می‌کنند اما کار اصلی خبرگزاری‌ها خبر‌رسانی است و برای تکمیل کار خبری خود، صوت و تصویر هم تولید می‌کنند.

آزادیخواه تذکر شد: در پیام‌رسان‌ها هم تولید صوت و تصویر انجام می‌شود که ایجاد زیرساخت آن تاکنون بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری بوده و از این به بعد هم به عهده وزارت ارتباطات خواهد بود اما صدا و سیما مجوز صادر می‌کند که فلان مرکز بتواند صوت و تصویر را انتشار دهد.

وی عنوان کرد: کانال‌های تلگرامی هم مرجع صوت و تصویر فراگیر تلقی نمی‌شوند و از این نظر شبیه به خبرگزاری‌ها هستند که کار اصلی آنها انتشار صوت و تصویر فراگیر نیست بنابراین ذیل این قانون نمی‌آیند.

وی بیان داشت: اگر سایتی مانند آپارات صرفا در حوزه مدیا کار می‌کند باید از صدا و سیما کسب مجوز کند و با این وصف کسب مجوز انتشار صوت و تصویر فقط برای رادیو و تصویرهای فراگیر است که در اصطلاح تخصصی «برودکست» (فرستنده برای همه) باشند.

آزادیخواه عنوان کرد: این قانون در کمیسیون تصویب شد اما برخی همکاران در کمیسیون حضور ناقص داشتند و به سبب عدم اطلاع، قضاوت‌هایی کردند که نادرست بوده است؛ در آن روز از 12 نفر اعضای کمیسیون 9 نفر به آن رای مثبت دادند، بنابراین این قانون پس از کمیسیون در صحن مطرح خواهد شد.

ارسال به دوستان
اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان کشف بقایای اعضای بدن انسان در باغ‌های پسته کرمان؛ مدیر شبکه بهداشت توضیح می‌دهد انتقاد پزشکیان از مدیریت بد انرژی (فیلم) ادعای «تهدید مشترک ایران»؛ هم‌صدایی رژیم اسرائیل و اوکراین