۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۳۳۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۷-۰۷-۱۳۹۷
کد ۶۳۳۶۲۰
انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۷-۰۷-۱۳۹۷

صادرات غیر نفتی امسال به 60 میلیارد دلار می رسد

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: صادرات کالاهای غیرنفتی در کشور تا پایان سال به 60 میلیارد دلار خواهد رسید.

صادرات غیر نفتی امسال به 60 میلیارد دلار می رسدمدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: هم اکنون میزان صادرات کالاهای غیرنفتی در کشور 45 میلیارد دلار است که این رقم تا پایان سالجاری به 60 میلیارد دلار می رسد.

به گزارش عصرایران به نقل از ایرنا، سید کمال سید علی روز شنبه در کارگاه آموزشی صندوق ضمانت صادرات ایران در بندرعباس افزود: تنها نمی توان به نفت کشورمان اتکا کرد بلکه می توان با مدیریت صحیح و کارآمد در عرصه صادرات غیرنفتی کشور را از درآمدهای نفتی بی نیاز کند.

وی بیان داشت: کارمزد صندوق ضمانت صادرات ایران زیر یک درصد است و این صندوق تاکنون اقدام های قابل توجهی در زمینه ضمانت صادرات از جمله شناسایی خریداران انجام داده است.

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران ادامه داد: ما می توانیم سقف اعتبارات مشتری ها را در کشورهای دنیا ارزیابی کنیم که فعالان اقتصادی بتوانند به راحتی مراودات داشته باشند.

سید علی با بیان این که ریسک صادر کنندگان را متقبل می شویم، اضافه کرد: ما حتی می توانیم صادر کنندگان را برای خرید از کارخانه ها تضمین نماییم تا صادرکننده بتواند با خیال راحت کالای مورد نیاز خود را از این کارخانه ها فراهم کند.

وی یاد آورشد: بزرگترین بیمه گرهای دنیا ریسک صندوق ضمانت صادرات ایران را به عهده گرفته اند و باید فعالان اقتصادی بکوشند تا از تمام ظرفیت های این صندوق استفاده کنند.

سید علی، از راه اندازی شعبه کارگزاری صندوق ضمانت صادرات ایران در استان هرمزگان خبر داد و گفت: هیچ معامله ای در دنیا بدون بیمه ضمانت امکان پذیر نیست.

**صندوق ضمانت صادرات می تواند نوسانات اقتصادی را کنترل کند

رییس اتاق بازرگانی بندرعباس نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت صندوق ضمانت صادرات گفت: در شرایطی که بخشنامه ها گاهی فعالان اقتصادی را با تنگنا مواجه ساخته است، این صندوق می تواند نوسانات اقتصادی را کنترل کند.

محمد امین صباغی زاده اضافه کرد: اتاق بازرگانی بندرعباس تلاش دارد با برگزاری چنین کارگاه هایی (کارگاه آموزشی صندوق ضمانت صادرات ایران)، فعالان اقتصادی را از آخرین اقدام های انجام شده در حوزه صادرات مطلع کند.

وی اظهار داشت: مهم ترین عامل نگرانی صادر کنندگان را وجود ریسک های سیاسی و تجاری در روند صادرات است، چرا که تحقق هر یک از این ریسک ها موجب وصول نشدن وجه کالا و خدمات صادره از سوی آن ها می شود.

وی ادامه داد: استان هرمزگان بیش از 50 درصد از حوزه تجاری کشور را به خود اختصاص داده و در این حوزه نباید صادر کنندگان دغدغه بازگشت سرمایه را داشته باشند.

وی یاد آور شد: دولت ها به منظور تشویق صادر کنندگان به توسعه فعالیت های صادراتی خود و کاهش نگرانی آن ها در این زمینه و ارایه پوشش های لازم به آن ها در مقابل ریسک های سیاسی و تجاری، اقدام به ایجاد شرکت های بیمه اعتبار صادراتی می کنند.

ارسال به دوستان