۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۵
در حاشیه
کد خبر ۶۶۳۴۶۳
تعداد نظرات: ۵۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۹-۰۱-۱۳۹۸
کد ۶۶۳۴۶۳
انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۹-۰۱-۱۳۹۸

خانم مدیر! چرا حرف وزیر را زمین می‌اندازید؟/ مدرسه‌ها «امتحان‌خانه» شده!

اشکال کار نه در سطوح مدیریتی وزارتخانه و منطقه است که انصافاً از رییس تا کارشناس دقیق و با حوصله گوش دادند. مدرسه‌های آزمون‌زده دست از ترساندن با امتحان بر نمی‌دارند.

عصر ایران؛ مهرداد خدیر- در تمام این بیست و چند سال که در رسانه‌های مختلف، قلم می‌زنم و به موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می‌پردازم، کوشیده‌ام از نگاه منافع ملی و کلان نگاه کنم و اگر به تجربۀ شخصی اشاره می‌کنم در مقام استناد و ملموس‌سازی باشد نه دغدغه یا خدای ناخواسته انتقام شخصی یا سوءاستفاده از این تریبون.

به دوستان روزنامه‌نگار همکار نیز همواره نیز توصیه می‌کنم «شخصی» نباشد و اگر منفعت عام در میان بود بنویسند چرا که ممکن است از اتفاقی رنجیده باشند ولی در کل به مصلحت بوده باشد. مثل وقتی که افسر راهور شما را به خاطر تخلف رانندگی جریمه می‌کند. از این رو هیچ‌گاه درباره سهمیه طرح ترافیک ننوشته‌ام. چه در اغلب سال‌ها که دریافت کرده‌ام و چه یک نوبت که به من تعلق نگرفت و در واقع از قلم افتاده بود. قرار است دیده‌بانی کنیم نه آن که حدیث نفس بنویسیم و خدای ناخواسته عقده گشایی کنیم.

حکایت این نوشته هم مستثنا نیست و ناگزیرم تجربۀ مواجهۀ خودم را به خاطر مصلحت بزرگ‌تری نقل کنم نه آن که مشکل شخصی در میان باشد.

وقتی دست دختر دبیرستانی‌ام یک کتاب کمک آموزشی را که در مدرسه خریده بود دیدم، پرسیدم حداقل چرا از برندهای مشهور تهیه نکردید؟ پاسخ داد: این کتاب را خانم معلم نوشته که در واقع کتاب نیست و نمونه سوالات امتحانی است و یک ناشر کمک آموزشی منتشر کرده است.

شگفت‌زده شدم و موضوع را با خانم مدیر در میان گذاشتیم و گفتیم: کار معلم تدریس و انتقال مفهوم است نه ارایه نمونه سوالات آن هم به این شکل که در کتاب‌های دیگر هم آمده است که عملا تبلیغ یک ناشر کمک آموزشی است و اگر قرار بر آشنایی با نمونه سؤالات باشد بهترین منبع آزمون های سال های قبل است که در دست رس است. چرا معلم باید وارد این بازی شود و چرا مفاهیم را انتقال ندهد و مدام بر سؤال تأکید ورزد؟ کار معلم پاسخ به سؤال بچه هاست نه نمونه سؤال دادن.

در ضمن یاد‌آور شدیم وقتی آقای وزیر به جنگ مافیای کمک آموزشی رفته آیا درست است که معلم در کلاس درس کتاب کمک آموزشی سوالات امتحانی ولو نوشته خودش را بفروشد و حتی ارایه کند و از چارچوب کتاب درسی خارج شود؟ اگر جزوه بود بحثی نبود. پاسخ خانم مدیر این بود: اجباری که نبوده اگر ناراضی هستید پول را پس بدهیم!

انگار دغدغۀ ما مبلغی به اندازۀ قیمت یک ساندویچ است! یا انگار نه انگار ابتدای سال یک کتاب به اندازۀ یک دایره المعارف از کمک آموزشی ها را بچه ها خریده اند و یکی از دلایلی که کوله پشتی بچه ها این قدر سنگین شده همین کتاب های جوراجور است و بحث بر سر این است که حرف وزیر و دستور رییس منطقه را زمین انداخته بودند.

دیگری کلاس تقویتی می‌گذارد و بهای هر جلسه معادل یک ساعت کلاس خصوصی تمام می‌شود. می‌گوییم آیا بهتر نیست حداقل از معلم دیگری استفاده کنید و چرا معلم همین‌ها را سرکلاس نمی‌گوید تا این شائبه ایجاد نشود که به خاطر پول است؟ یا در مقاطعی که سؤالات پایان سال از منطقه نمی آید این شایبه درگیرد که دانش آموز حاضر در کلاس فوق برنامۀ پولی از سؤالات - حالا نه عینا که در کلیت- آگاه می شود.

پاسخی ندارند اما تلفنی با یکایک اولیا تماس می گیرند و دو گزینه پیش پای شما می گذارند: یا ثبت نام کنید یا «تعهد» بدهید که اگر شرکت نکرد و «افتاد» مدرسه مسئول نیست.

تا حالا تصور می کردیم تعهد برای تکرار نکردن کاری است که انجام شده و نمی دانستیم برای انجام ندادن کاری هم باید تعهد گرفت! 

احساس می کنم وقت آن است که موضوع را به رییس منطقه منتقل ‌کنم و این دیگر چغلی به حساب نمی آید و وقتی رییس پی‌گیر منطقه تذکر می‌دهد به خانم مدیر برمی‌خورد و دانش آموز را توبیخ می‌کند که چرا بد منتقل کرده ای؟ 

در حالی که انتقالی در کار نبوده اصلا. تماس گرفته اند. تهدید کرده اند که یا شرکت کنید یا تعهد بدهید! اما تعهد چی بدهیم؟ مگر مواد مخدر توزیع کرده‌ایم خانم مدیر؟!

تعهد بدهیم که چون در کلاس فوق‌برنامۀ پولی شرکت نمی‌کنم پیشاپیش می پذیرم که ممکن است نمره نیاورم؟!

چون احساس می‌کنی یا به خاطر شیوۀ تدریس یا همهمه کلاس یا تعداد دانش آموزان درس خوب منتقل نمی‌شود، تصمیم می‌گیری از معلم خصوصی هم استفاده کنی. حالا خانم مدیر مقرر فرموده به جای آن باید در کلاس خارج از روزهای کاری هم شرکت کنی و اگر نیایی مسؤولیت آن را بپذیری!

اشتباه نشود! بحث فرزند من در میان نیست. این است که آیا مدیر و ناظم حق دارند دختر نوجوان را به خاطر این تأکید والدین بر تدریس در ساعات مقرر و انتقال موضوع به مقامات بالاتر مؤاخذه کنند و به گریه بیندازند که چرا اولیای شما با ارایه کتاب کمک آموزشی یا اکتفا نکردن معلم به کتاب درسی مخالف‌اند و می گویند چرا حرف وزیر را زمین می‌اندازند؟

آیا مراجعه به مقام بالاتر خانم مدیر (رییس منطقه) جُرم است که این گونه برمی‌آشوبند؟

آیا تذکر غیر قانونی بودن به کارگیری یک خانم معلم بازنشسته به صرف این که عضو هیات اُمناست خانم مدیر را باید چنان به خشم و غیظ بیاورد که واکنش نشان دهد؟

به خانم مدیر می‌گویم وقتی در سخنان آقای وزیر تاکید بر بهره‌گیری از نظام‌های آموزشی مدرن است و فنلاند را مثال می‌زنم در پاسخ می‌گوید خود تابستان را در فنلاند سپری کرده است و با آن نظام آموزشی آشناست و خوش‌حال می‌شوم که یک چهره فرهنگی از نزدیک چنین مواجهه‌ای داشته است. اما ادامه می‌دهد: البته فنلاندی‌ها به دنبال برتری نیستند و یک جامعه عادی‌اند اما ما کشوری هستیم که می‌خواهیم در منطقه برتر باشیم و به دانش ‌آموزان نخبه نیاز داریم.

پاسخ می‌دهم: مگر اینجا مدرسه استعدادهای درخشان است یا آیا این بچه‌های سرگردان و پریشان در جامعه تربیت شدگان همین نظام آموزشی نیستند؟

نیاز به پی‌گیری بیشتر نیست. از اشک‌ها و بغض‌ دخترم درمی‌یابم که اشکال کجاست. نه در کتاب‌های رسمی درسی است که اتفاقاً خوب و درست تالیف شده‌اند.

نه در سطوح مدیریتی وزارتخانه و منطقه است که انصافاً از رییس تا مسئول مقطع و کارشناس دقیق و با حوصله گوش دادند و چون رسیدگی و احتمالا توبیخ کرده اند، واکنش نشان داده اند. نه حتی در بودجه است. چون اولیا به هر حال و به طرق گوناگون کمک می‌کنند.

در تفکرهای بسته یا منفعت جویی است که به سند تحول یا توصیه وزیر نیشخند می‌زنند.

در مافیای کمک آموزشی است که همه را اسیر امتحان و نمونه سوال کرده است و کاش تدریس از امتحان جدا بود تا معلم فقط درس می‌‌داد و تهدید نمی‌کرد و دیگرانی آزمون می‌گرفتند و نظر معلم را نیز البته در جای خود دخالت می‌دادند حال آن که برخی معلمان تصور می کنند کار اصلی آنان ترساندن از امتحان و نمونه سؤال دادن است و یکی نیست بگوید برادر من، خواهر من! تو درس ات را بده. هر کس به فراخوری که آموخته در امتحان پاسخ می دهد. چرا هر روزِ این بچه ها را پر از کابوس امتحان می کنی؟! 

  
وقتی وزیر می‌گوید کتاب کمک آموزشی ممنوع یعنی ممنوع و باید رعایت کنند نه آن که توجیه یا توصیه کنند.

یا وقتی معلم زبان انگلیسی از عهده اقناع دانش آموزانی که به «کانون» یا «سفیر» نمی‌روند برنمی‌آید و سطح کلاس پایین تر است چارۀ کار این نیست که به دنبال این باشد ثابت کند کانون رفته‌ها و سفیری‌ها هم الزاماً نمره خوب نمی‌گیرند. جالب این که به اینجا که می رسند به کانون زبان که وابسته به کانون پرورش فکری است کاری ندارند و می گویند کتاب درسی معیار است که حرف درستی هم هست و باید برآیند همه را در نظر بگیرند ولی در موارد دیگر تحت تأثیر کمک آموزشی هایند.

مدرسه باید روح زندگی را در فرزندان ما بدمد. نمی‌شود که تاوان ضعف معلم در انتقال مفاهیم را ولو به خاطر مشکلات معیشتی در جامعه اولیا بپردازند و بچه در بیرون و خانه درس بخواند تا در مدرسه بتواند امتحان بدهد و مدرسه شده «امتحان‌خانه».

باور کنید این احساس که بچه‌ها گروگان‌هایی در دست مدرسه‌اند زیبنده نیست تا پدری بیرون مدرسه بگوید: دست ما زیر ساطور اینهاست!

بگذارید بچه‌ها دوست‌تان داشته باشند. چرا کاری می‌کنید که سال‌ به سال از شمار گل‌هایی که روز معلم اهدا می‌کنند کمتر می‌شود؟ بچۀ دبستانی با شور و شوق هدیه می‌دهد و بچۀ دبیرستانی انگیزۀ چندانی ندارد. مگر احساس شان به مادرشان تغییر می کند که در قبال معلم و در گذار سال ها این همه تغییر می کند؟ چرا؟ چون همه اش شده امتحان و امتحان و ترس از امتحان و سؤال و نمونه سؤال. به جای این که بچه از معلم بپرسد اوست که مدام می پرسد! ذهن بچه ها را از سؤال واقعی خالی می کنند و از سؤال و جواب های از قبل طراحی شده پر می کنند! 

این حکم البته کلی نیست اما نمی‌توان کشتن روح فرزندان‌مان را نظاره کنیم و دم برنیاوریم. نمی‌توانیم درباره اقصانقاط دنیا بنویسیم و درباره مدرسه‌ای که به جان و روح‌مان خراش می‌اندازد ننویسیم.

بامزه‌تر این که مشاور مدرسه بگوید «اگر ناراضی هستید چرا به مدرسۀ غیرانتفاعی منتقل نمی‌کنید» و من پاسخ می‌دهم: «ملک این مدرسه را یک شهروند یهودی وقف کرده و چون کاربری آن آموزشی بوده و شمار کلیمیان کم شده به صورت عمومی در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است. هرگاه پدر شما وقف کرد و حقوق‌تان را نیز دولت نپرداخت، بردیگران منت بگذارید!» 

طُرفه این که خانم مدیر دوست دارد دیگران همه مطیع یا ستایش‌گر یا تأیید کننده باشند ولی نوبت به خودشان که می‌رسد از تذکر رییس و مقام بالادست برمی‌آشوبند و می پرسد: چرا اعتراض می‌کنید و من پاسخ می‌دهم: چون انسان‌ایم نه گوسفند! بچه ها را شکوفا کنید تا عقاب شوند نه آن که دنبال گوسفندسازی باشید.

این حکایت، شخصی نیست. شرح زمین انداختن حرف مقامات بالا‌دست و جدی نگرفتن برنامه‌هاست. مردم، فردی را از میان تأیید‌شده ها رییس جمهور می کنند و او فردی را از میان افراد قابل معرفی به مجلس پیشنهاد می‌کند و مجلس او را برای وزارت می پذیرد و برنامه می‌دهد. اگر قرار باشد برنامه ها درون یک مجموعه هم نافذ نباشد حیف این همه پول و وقت و جلسه و بخشنامه نیست؟

  
می‌خواستم بنویسم چرای اجرا نشدن این است که چون اینجا ایران است. اما نمی‌نویسم. چون در همین ایران، وزیر و رییس منطقه این گونه نیستند. چون ایران ماست و در همین ایران، روزگاری بچه‌ها را فلک می‌کردند و مداد، لای انگشت می‌گذاشتند و شکنجه‌های بدتر را نیز پشت سرگذاشته‌ایم و این را نیز باید اصلاح کرد و آن قدر می‌گوییم و می‌نویسیم تا اصلاح شود.

اصلاح هم یعنی به بچه ها آموزش بدهی و البته در موعد مقرر از هر آنچه خودت یاد داده ای نه هر آنچه در کائنات وجود دارد، امتحان بگیری اما بی آن که مدام آزمون آزمون کنیم و تدریس و امتحان گرفتن جای خود را عوض کرده باشند و در طول سال ها معلمان به این نتیجه برسند که دانش آموز بیشتر در کدام زمینه استعداد دارد نه این که جداگانه هر کدام خروار خروار سؤال تحمیل کنند و به جای این که مفاهیم تازه را منتقل کنند کتاب سؤال امنحانی بدهند و کاری کنند که بچه یک کتاب درسی داشته باشد و ده تا کمک درسی و نمونۀ سؤال!

 

 

 

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۱
خواننده
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
2
66
من واقعا از سيستم آموزشي ايران ناراضي هستم . به قول شما براي همه اين طور جا انداختند كه" گوشت بچه ما زير ساطور مدرسه است ". به خدا دلم خونه من يك پسر دارم كه از كلاس اول با مدرسه اش مشكل داشتم هم مدرسه دولتي بردم هم غيرانتفاعي ولي خيلي فرقي نداره . سيستم آموزشي توي ايران با عرض پوزش يك گوسفند مي خواد كه فقط به فرامين گوش بده . فقط تنبيه بدني ( اونم نه صد در صد ) از مدارس برداشته شده ولي هنوز خلاقيت ، اعتماد بنفس بچه ها تا حد بسيار بالايي در مدرسه ها كشته ميشه و از همه بدتر با روان بچه ها بازي ميشه . مدارس ما فقط بحث آموزش رو دارند پرورش در مدارس صفر . البته چون كار انسان ساختن سخته همه به قسمت آموزش توجه مي كنن.
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
ته سیستم آموزشی ما به چی ختم میشه ؟ کنکور. رقابتی که رتبه های بالا قدر میبینند و عزت و احترام پیدا می کنند ( و البته در نهایت از ایران می روند) و بقیه زیر این چرخ دنده بی رحم له می شوند اعتماد به نفسشان از دست می رود. خروجی این سیستم آموزشی نیروی انسانی با کیفیت نیست (شرایطی که همه آن ها از یک سطح کیفی مطلوب متناسب با استعدادهایشان برخوردار باشند) این سیستم آموزشی تعداد محدودی برنده در کنار تعداد بیشماری بازنده می خواد (نتیجه اش اینه که نمیتونند رقابت رو حذف کنند) این سیستم آموزشی کالای پر زرق و برق پشت ویترینی می خواد
ناشناس
| Germany |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
ولی اگر دانش‌آموز همین گوسفند بودن رو درست یاد بگیره در جامعه به ویژه ادارات، می‌تونه کارمند موفقی باشه. سیستم همینه! اگر خلاق باشه ته ته تهش مثل فردوسی‌پور، یک مدیری میاد و متابعت و گوسفندی ازش می‌خواد و اونم بلد نیست!
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
شما توقع ها دارین. اون آموزگار بینوا مگه خودش چی یاد گرفته؟ جقدر حقوق میگیره؟ برین کسانی رو که در دانشگاه تربیت معلم قبول می شوند رو از لحاظ هوش عاطفی و هوش هیجانی و هوش تحصیلی بسنجید تا موجه عمق فاجعه بشوید.
حامد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
ناشناس 16:45 حرف دل منو زدی. چون گوسفند نبودم در محل کارم تنزل جایگاه پیدا کردم.
ناشناس
Germany
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
0
30
سلام.روزي در مصلي تهران فضاي كتابهاي كمك آموزشي رابا فضاي ساير كتابها مقايسه مينمودم. دست برقضا از آقاي مسني كه فرزندش صاحب غرفه بود پرسيدم زمان تحصيل شما كتابهاي اين چنيني دراين مقداربود ؟با ناراحتي گفت نه بابا بعضي درسها حل المسائل داشت (مثل هندسه،فيزيك ،جبرو مثلثات) واگرمعلم متوجه ميشد ازحل المسائل استفاده نموديم بشدت ناراحت ميشدويا عكس العمل كسر نمره مواجه ميشديم. در اين راستا دانش آموزاني كه محفوظي عمل مينمودنند رشد جنداني نداشتند. برعكس دانش آموزاني مفهومي در ادامه تحصيل وكنكور موفقتر بودنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
0
32
سیستم آموزش و پرورش ، نه آموزش میدن چون اکثربچه ها معلم خصوصی دارن ، نه پرورش، چون نه تنها استعدادها را پرورش نمی دهند بلکه می کشند!
بچه های ما را گروگان گرفته اند و همه چیز را به ما تحمیل می کنند و برای حرف های وزیر آموزش و پرورش که به حق روشن فکر است تره هم خرد نمی کنند!
چرا؟ چون کارمتد رسمی هستند ومی دانند کسی نمی تواند اخراج شان کند !
آقای وزیر لطفا به داد بچه های ما و آینده سازان کشور برسید تا زیر دست این زندان بان ها به نام ندیر و ناظم، عقده ای و بزهکار بار نیایند.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
2
37
آقا دمت گرم. گل گفتی. یعنی گل نوشتی. منتهاش یه خورده پیچوندی. زیاد ملاحظه شونو کردی. درست درس نمیدن. امتحان سخت می گیرن. تا بچه ها مجبور شن برن کلاساشون. تو کلاس فوق العاده و خارج از برنامه فکر می کنین چی کار می کنن؟ هیچی. سوالا را می گن. بعد بچه ای که کلاس نرفته نمره نمیاره. ولی اونی که رفته نمره میاره. اون وفت خانم معلم و در مورد بچه من آقا معلم باد به غبغبش میندازه و میذاره به حساب خودش.
اعتراض هم که میکنی میگن معلم مقدسه. آقا معلمی مقدسه اما وقتی پای پول وسط نباشه. پول که بگیری چه کم چه زیاد دیگه شغله و باید خدمات بدی.
اتفاقن خود معلما باید پیشقدم شن و نباید قبیله ای از هم حمایت کنن. شمام مث قضیه پزشکا نباید رودرواسی کنین.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
راجع به جمله آخرت بايد بگم : كار معلم ها مهم تر از پزشك ها است هرچند كه در آمد يك ماه شان معادل نصف روز پزشك هاي محترم است . در ايران تنها چيزي كه ارزش نداره آموزش درست است .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
2
15
دلیلش اینه که هنون فنلاندی که این خانم مدیر تعطیلات تابستانی شونو اونجا گذروندن!( بعد میگن وضع معلما بده!! معلم ها بعد از گزینش های فراوان پذرفته میشن چون قراره که وزیران و رییس جمهور آینده کشورشان هم زیر دست همین نعلما پرورش پیدا کنن.... ولی ایران چی ؟ ...
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
2
20
آفزین آقا رضا. اصل حرف رو گفتین. عمدا امتحانا رو سخت میگیرند تا مجبور شیم بچه رو بذگذاریم کلاسی که میگن. اعتراض هم فایده نداره. بد جور هوای هم رو دارن. اگر یه روز همه چیز درست شه من باز به خاطر این وضع مدرسه ها انگیزه مهاجرت دارم.
نازنین
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
0
9
توصیه میکنم دو تا مطلب زیر مطلب تو اخبار مرتبط رو که عصر ایران قبلن نوشته بود بخونید. خیلی با حاله. واقعا بعضی از کاراشون رسمن شکنجه بچه هاس
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
0
30
به عنوان یک معلم ، به ضرس قاطع می می گویم بیش از 90 درصد مدیران مدارس ، از حداقل های مدیریت ناتوان هستند . ارزیابی معلم ها هم دست همین مدیران ناتوان است و اتفاقا اشکال کار دقیقا در همینجاست که ملاک اداره در ارزیابی معلمان بازتاب مدیران است . دست معلمان در مسائل پرورشی به شدت بسته است کافی است که شما سخنی درکلاس بگویید که زاویه ای با اصول ساختاری داشته باشد آن وقت هنوز که هنوز است سیستم حراست با تفکر دهه 60 است. ضمنا الگو بودن معلمان پاک از بین رفته است در حالی که همان مدیران ناتوان مدام در جلسات شورای مدرسه می گویند : شما الگوی دانش آموزان هستید! خدا به بیسمارک رحمت کند که در 1870 آلمان را به مدد تحول آموزش و پرورش متحول کرد تا بدانیم که این کار امکان پذیر است . لازم نیست میلیاردها تومان در ترافیک، محیط زیست ، زندانها ، و.... سرمایه گذاری کنید شما یک صدم این پولها را به ریشه تزریق کنید تا ببینید که می شود وقتی زیرساختهای کشوری در 1946 با خاک یکسان می شود بعد از 50 سال به رتبه اول صنعت اروپا بر می گردد به مدد همین نیروهای تربیت شده توسط آن معلمان توانمند. اشتباه نکنید منظورم انقلاب و تحول در آموزش و پرورش نیست منظورم بیان اصل مشکل است چون از درون هر روز این مسائل را سبک و سنگین می کنم .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
1
16
آقای خدیر کاش کمی هم درباره وضعیت مدارس در مناطق محروم، عدم تناسب کتب آموزشی با اهداف سند تحول و نیازهای هر منطقه و وضعیت معیشت معلمین می نوشتید.
تا زمانی که حجم و مطالب کتب درسی در راستای رقابت آفرینی و استهلاک توان دانش آموزان باشد و تناسبی با نیازهای واقعی جامعه نداشته باشد و تا زمانی که دغدغه اقتصادی معلمین مرتفع نشود وضعیت همین است که می بینید
پس لطفا برای ایران نسخه فنلاند نپیچید
ایران را فنلاند کنید سپس نسخه پیچی کنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
2
11
وزیر و وزارتخانه هم مقصر هستند
کرزنگرو
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
2
17
دست مریزاد استاد
قلمت مانا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
3
15
دوست عزيزمون درست ميگن بايد از معلما هم مثل پزشكان تقدس زدايي بشه
از زماني كه امام خميني فرمودن:معلمي شغل انبياست ، سوء استفاده كردن ،
منظور ايشون معلماي دلسوزي بود كه داوطلبانه ميرفتن مناطق جنگ زده درس ميدادن يا روستا هاي محروم نه اين معلم هايي كه به خاطر پول امتحانات را سخت ميگيرند تا بچه هارا به كلاس هاي خصوصي و تقويتيشون سوق بدهند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
11
4
آقای خدیر!
بارها این موارد و مشکلات خودمان را برایت منعکس کردم، اما اینگار نه اینگار..
افراد مثلا خبرنگاری چون شما، تا زمانیکه خودتان گرفتار این مشکلات نشوید، از آن نمینویسید
خدا رو شکر میکنم گرفتار شدید که از درد ما مردم هم بنویسید!
دوست ندارم که آرزو کنم که به باقی گرفتاریها و مشکلات ما هم گرفتار بشید.... اما کمی به سرتان بیاید تا درباره آن هم بنویسید.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
چه لوس!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
منم عین شما این اتفاق برام افتاده یعنی بارها اززمشکلات برای انواع سایتای خبری نوشتم و تقاضا کردم عنایتی داشته باشن ولی انگار نه انگار
کارشناس 2
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
0
18
فکر نکن غیر انتفاعی بهتره ها
اون ها هم داستان گروگان گیری و ... دارند با پول بیشتر و ظاهر محترمانه تر
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
0
13
قدیما یه قصه ای زبانزد مردم بود که ضرب المثل شده بود می گفتن دو تا بچه در مورد شغل پدرشون برای هم کری میخوندن اولی میگه پدر من وکیله قانونگذار ممللکته دومی جواب میده پدر من مأموره قانون پدر تو رو لوله میکنه میذاره تو کوزه و آبشو میخوره! .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
6
12
میدونم نظر رو تایید نمی کنید ،‌برای خودتون می نویسم . حرفاتون دربست درست ،‌ فقط ازین متاسفم که سایتی که دوستش دارم رو مبینم که چشم و گوش بسته دنباله روی وزیری شده که بر خیلی از کارشناسان این حوزه، بی کفایتیش اثبات شده است،‌ وقتی میبینم که سعی می کنید ازین وزیر ،‌قهرمان مبارزه با مافیا درست کنین واقعا کهیر میزنم ، وزیر حرافی که فقط رگ خواب برخی ها رو برای ترقی شخصیش یاد گرفته .
عصر ایران منظور نویسنده کلی است. دفاع از یک وزیر نیست. این است که اگر تصمیمی گرفته می شود در بدنه یک سیستم باید اجرا شود و اتفاقا وقتی می نویسیم اعتنا نمی کنند در واقع داریم انتقاد می کنیم. مثل این است که فدراسیون فوتبال زمان بازی استقلال و پرسپولیس را 15 اردیبهشت اعلام کند ولی آنها اول اردیبهشت برگزار کنند. چه اعتباری باقی می ماند. کل نوشته می خواهد بگوید وقتی اراده وزارتخانه این است که توجه و هم و غم همه کتاب درسی باشد و کمک درسی ممنوع اتکای معلمان به کتاب کمک درسی معنی ندارد و آزمون محوری باید برچیده شود. این اتفاقا انتقاد از وزیر مربوطه است که چرا این اراده به لایه های پایینی نمی رسد و خانم مدیران و آقای مدیرانی اساسا جدی نمی گیرند و دوست ندارند دست از شیوه های گذشته بردارند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
1
18
یکی از فوق العاده ترین مقالاتی بود که طی یکسالی که عصر ایران را دنبال میکنم خواندم، بسیار عالی بود، عزیزی از مدیران دوران گذشته مشاور و دوست پدر بنده به عنوان مدیری از مدیران دولت جمهوری اسلامی، روزی به پدرم گفته بود، انصافا شما مدیران جمهوری اسلامی، چندین برابر ما کار می کنید، بسیار فعال و پرتلاش هستید، اما برآیند کاری تان ضعیف تر از ماست. دلیلش هم این است که همه شما خودتان را دانا میدانید و هر بخشنامه ای که از وزارتخانه صادر می شود، تا به یک اداره در شهرستانی کوچک می رسد، اینقدر تغییر می دهید و تفسیر به رای می کنید که 180 درصد مخالف بخشنامه اصلی رو اجرا می کنید، در حقیقت انرژی های خودتان را خنثی می کنید، در صورتی که در زمان ما وقتی استاندار یا وزیر دستوری می داد، کوچکترین مفام دولتی کوچک ترین شهرهای ایران، تفسیر به رای نمی کردند و عین دستورالعمل را اجرا می کردند، حرف شما هم دقیقا فرمایش اون عزیز فوت شده است، مدیری که نه حرف مدیر منطقه و نه وزیر را توجه نمی کند و براساس منافع تفسیر به رای می کند
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
تفسیر به رای به دلیل ابهام دستورالعمل هاست اگر دستورالعمل و آیین نامه درست تدوین شود(همانطور که در گذشته ها بود) امکان تفسیر به رای وجود نخواهد داشت نه تنها در آموزش و پرورش که در همه ارگان ها شاهد این مشکل هستیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
0
16
با اين وضعيت تا سالها اين مملكت جهان سوم باقي ميمونه!
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
1
10
اولا ما باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاید دوما چرا ایرادها را گردن معلم انداختی و کارشناس و وزیر و ... تبرئه کردی. من قصد دفاع از معلم ندارم منتها شما دارین شیپور رو از سر گشادش میزنید. در نهایت به سایر امور کشور مراجعه کنید کدام قسمتش سر جا شه که آموزش و پرورش باشه چرا لقمه را دور گردنت میچرخانی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
آموزش وپرورش ریشه است وقتی ریشه خشک بشه دیگه میوه ای وجود نخواهد داشت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
2
13
من معلم آموزش و پرورش نیستم. روزی بدون آمادگی قبلی اتحادهای ریاضی را برای دو دانش‌آموز توضیح می‌دادم. وقتی تپضیح و مثال و تمرین تمام شد. هر دو رضایت داشتند و فهمیده بودند و گفتند در سر کلاس به ما به این روشنی توضیح نداده‌اند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
4 روز دیگه می پرسیدی ببینی چقدر یاد گرفتن
اینو معلم های غیر مرتبط هم می گن ولی نتیجه کار و باید ببینی
در ضمن دو تا دانش آموز کجاو 32 تا و بعضی مواقع 40 تا کجا
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
0
7
ممنون از نگاه تیز بین شما. اتفاقی که در این سیستم فرسوده شاهدیم و همه ما را گرفتلر کرده این است که عملا بچه ها باید درس را در بیرون از ساعات رسمی یاد بگیرند حالا یا با معلم خصوصی یا کتاب تستی یا پدر و مادر و در مدرسه فقط امتحان می گیرند و می ترسانند. یعنی در ساعات دیگر بخوانند و یاد بگیرند و کار کادر مدرسه کارهای نمایشی و کلیشه ای و امتحان گیری است. خدایا ما را ار وست این سبستم که سی درصد بودجه را هم می بلعد نجات بده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
1
7
وزیر به رهبر انقلاب نامه ای در این خصوص زده بودند.
ولی دیگر من خبری در این خصوص نشنیدم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
1
6
اینا که هر روز امتحان می گیرن پس کی درس می دن؟ این روش امتحان گرفتن رو به تقلید از قلم چی انجام می دن! معلومه که همشون پیرو قلم چی و گاج هستن نه آیین نامه های وزرات آموزش و پرورش .... پی جمع کنن وزارت خونه رو و کلا تحویل قلم چی و گاج بدن ، مخصوصا این کارو می کنن که کتاب های کمک آموزشی گاج و قلم چی و غیره فروش برن ،بیخود نیست که تیراژ کتاب ها ۵۰۰ جلد است اما کتاب های گاج و قلم چی ۵۰۰۰۰۰ جلد!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
2
9
تقصیر والدین هم هست ازترس این که معلم ها بچه هاشونو اذیت کنن ،اعتراض نمی کنن ، والدین عزیز ازچی می ترسن از یه مشت تست فروش و مافیای کمک درسی که پشت این قضیه هستند، نترسن و از بچه های مظلوم و معصوم شون دفاع کنند و پشت این آبنده یازان مملکت رو جلوی این مافیای کمک آموزشی خالی نکنند لطفا
آیدین زرگر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
1
9
با سلام، برتری جویی بزرگترین آفت اجتماعی و آموزشی است، هیچگاه نباید سعی کنیم برتر باشیم زیرا که پیاند آن دشمن تراشی، توقف و نا امیدی است، در عوض همیشه باید سعی کنیم بهتر باشیم، حتی اگر در جایی بهترین هم بودیم باز هم باید بهتر باشیم. اگر آفت برتری جویی که اندیشه زمان جنگ دوم جهانی است، ریشه کن شود تست و کنکور و مقایسه دانش آموزان هم حذف می شود.
امیر علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
1
11
قلمت طلا. پدر مردم رو درآورده اند. دوست من می گفت بچه نمی ارم تا گرفتار اینا نشن. باور کنید. بچه رو مثل گل تا هفت سالگی شاد و سرحال بار می اری تو این گرونی و بدبختی و بعد می اندازی تو این سیستم که مجبورت می کنه صبح کله سحر بیدارش کنی تا هر روز یه مشت حرف های تکراری را تکرار کنه و بعد از 6 سال اول که لازم و درسته عملا هی به این فکر کنه که چی کاره بشه و چه جوری تست بزنه. آقا از هشتاد میلیون ایرانی فقط 25 میلیون نفر کار می کنند و بفیه می چرخن و تو این سیستم هی می گن چی کاره می خوای بشی؟ کتاب میشل اوباما را بخونین. می گه این سؤال چرنده.
تعجب من از اینه که اینمدیرا و معلما مگه خودشون بچه ندارن و نمی بینن درست نیست این کارا؟
زمان ما کلاس کنکور بود و دبیر ما خیلی مشهور بود. اون قدر که اسم ش رو پوسترها بود. ولی تو کلاس یک کلمه مطلقا از بیرون نمی گفت و قاطی نمی کرد.
قلمت طلا. گرفتم چی می گی. عجیبه برام که مدیر مدرسه بچه شما مگه شما رو نمی شناسه و اصلا هیچ رسانه ای را نمی خونه؟
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
دقیقا بچه های زیادی رو دیدم که خیلی شاد و پرانرژی ان ولی چندماه بعد از ورود به مدرسه خجالتی و افسرده می شن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
0
6
حال که نمی شود مدیران را اصلاح کرد دولت می تواند در نمایشگاه کتاب اجازه فروش کتاب کمک آموزشی ندهد و از همه مغازه های انقلاب آنها را جمع کند در فضای مجازی فروش را ممنوع کنند و اگر مدرسه ای در دست شاگردانش بود مدیر مدرسه را عزل کنند مطمئن باشید اگر عزمی برای برچیدن بساط مافیایی کنکور باشد باید با ورود دادستان به عنوان مدعی العموم از هدر رفت بودجه در چاپ این کتابها جلوگیری شود ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
0
6
اتفاقا این ضعف یک وزیر است که نمیتواند به قول ساده ای که داده عمل کند من موندم تو مدارس کی فرصت یاددهی و یادگیری وجود دارد امتحان در کل یک ارزیابی مقطعی است و کلی نیست ما باید روش یاددهی و یادگیری در مدارس که به کل عوض کنیم و این به راحتی با یک مطالعه ساده در اموزش و پرورش کشورهای موفق حاصل میشود ولی چون ما یک کشور مستقل از دنیا هستیم کسر شان دارد تقلید کارهای دیگران در نتیجه بدون اعتراض بکار خود ادامه دهید والسلام
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
0
8
به این خانم مدیر باید گفت نخبه پروری پیش کش! شما بچه های ما را مثل بچه های یه جامعه معمولی مثل فنلاند! تربیت کنین، بقیه اش پیشکش!
تهرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
2
3
معلم دختر من در جواب بچه ها که اشتباهش رو در درس گوشزد کرده بودند شعار درست کرده که : معلمها هیچوقت چی؟ بچه ها باید می گفتند اشتباه نمی کنند. شاگردها تو کار معلمها چی؟ دخالت/فضولی نمی کنند.اونوقت وقتی جواب یه ضرب رو اشتباه نوشت هیچکدوم حرفی نزدند.وقتی رفتم به مشاورز آموزش میگم چرا از قسمتهای ممنوعه کتاب اجتماعی پرسش و امتحان میشه بهم گفت فقط برای امتحان نهایی از اونا پرسش نمیشه تو کلاس می پرسیم .در کل آموزش و پرورش چون حرفهاش صد تا یه غاز هست اگه حرف درستی هم بزنه کسی عمل نمیکنه وگرنه درس برای مطالعه به اون سختی چرا باید تو اجتماعی کلاس پنجم باشه؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
3
4
یه مطلب در مورد مشکلات معیشتی معلمان نوشتید؟ می دونید معلمان معوقه چندین و چند ساله دارند؟!
مطلب و خوندم خیلی مطلب خوبی بود ولی حیف که فقط مثل وزیر حرف می زنید و دلسوزیتون الکیه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
رابطه ای بین معلمی که درست آموزش نمی دهد یا بلد نیست آموزش دهد وجود ندارد.
زهره
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
2
4
عالی فرمودید... متاسفانه خیلی از معلمان دارن همین رویه اشتباه رو انجام میدن. به جای اینکه مطلب رو درست یاد بدن سوال به بچه ها میگن، تا اونا فقط حفظ کنن. چون خودشون میدونن بلد نیستن آموزش بدن، همس سر کلاس یا دارن با گوشی هاشون بازی میکنن یا حواسشون به اینه که سوژه پیدا کنن و از بچه ها عکس یا فیلم بگیرن، یا فوتبال سر کلاس بذارن... کلا خیلی سرخوشن یه عده شون... تازه بعضیاشونم کتابای خودشونو معرفی میکنن، اینطوری یه پولی هم به جیب میزنن. ای بابا...
نرگس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
0
3
آفرین بر شما خواهش می کنم خواهش می کنم به حاطر فرزندانمان همچنان بنویسید تا روزی این اصلاح صورت گیرد دست همه ما زیر ساطور است خواهش می کنم هیچ کدام نترسیم و بنویسیم که فرزندان کا ربات نیستند انسان هستند با هزاران احساس و آرزو ... حیف ادارات هم همین گونه هستند حیف و صد حیف دقیقا این نوع طرز فکر چند قرن پیش به شدت بر ادارات هم حاکم است. یک ماه پیش در جلسه ای که طرح های فرهنگی اداره ارشاد تبریز بررسی می شد بنده به عنوان کارشناس اهل قلم و شعر و ادب نظری دادم که به مذاق معاون محترم خوش نیامد و کلیه مسوولیتهایم را از من گرفت حیف که اینجا ایران است ....
متحیر
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
0
4
سلام گرم خدمت نویسنده محترم این مطلب که حرف دل اولیاء را بیان نموده اند. فرزند من کلاس ششم است و مسئولان مدرسه برای ساخت یک جاسوییچی که بخشی از کار عملی مربوط به کتاب کار و فناوری است، وادار کردند که تمام وسایل مورد نیاز برای این کار را بخریم و به مدرسه ببریم. حدود ۳۰۰ هزار تومان برای خرید ابزاز و وسایل مربوطه هزینه کردیم و درنهایت، خروجی آن یک جاسوییچی بوده که ۵۰۰ تومان (پنج هزار ریال) هم نمی ارزد. وزیر آموزش و پرورش فرد بسیار محترمی است اما بسیار شرمنده ام که این را می گویم افکار معلمان و مدیران مدارس فرسنگ
ها با او فاصله دارد. ایشان حرف هایی جالب و به روز می زنند اما مدارس هیچکدام از حرف های او را وقعی نمی گذارند.
من وقتی تاکید معلم و مدیر مدرسه فرزندم را دیدم که می گفتند هر کدام از دانش آموزان باید این وسایل را خودشان تهیه کنند و به مدرسه بیاورند، با خودم گفتم خاک تو سر این وزارتخانه! چنین مدارسی چگونه می توانند دانش آموزان خلاق و نخبه به جامعه تحویل بدهند؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
0
7
دلم برای دختر نوجوان شما و دختر نوجوان خودم سوخت.اعتراض هم که می کنی قلب دخترک آدم را می شکنند. واقعا راهی هست به نظر شما؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
0
6
دختر من در مدرسه غیر انتفاعی درس می خواند. درست یک هفته قبل سال را تعطیل کردند به بهانه اینکه بچه ها خودشان نمی آیند. ما بین تعطیل را هم نظر خواهی می کنند که بچه ها نیایند دوباری اعتراض کردم ولی متأسفانه به جای اصلاح شروع کردند به تشر زدن و اینکه چرا پدرت آمده اعتراض کرده حالا دختر ما ترسیده و مدام میگه بابا شما به این ها چیزی نگو من ماندم چکار کنم....
صوفی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
0
5
آفرین.آفرین.من پسرم فوق الغاده نیس.ولی یه همکار دارم که پسرش هم سن پسرمه که فوق العاده اس .چون والدینش هیچ مخالفتی با کلاسهای تقویتی و اینکه وقت بچه را با انواع کلاسها وتستها و....پر کنه ندارن.نتیجه اینکه پسر ایشون تو تیز هوشانه. البته بنده منکر توانایی فرزندان عزیزی که مستعد هستن از جمله فرزند این دوستم نیستم ولی واقعا مخالف اینم که بچه کل وقتش را با کلاسهای سنگین و مطالب تستی و... پر کنه ویادش بره بچه است وفردا حسرت دوران از دست رفته ای را بخوره که دیگه بر نمی گرده...خدا آخر وعاقبت هممونو به خیر کنه...
مهدی نیا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
1
10
دست شما درد نکنه. اتفاقا مطلب شما در دفاع از معلمانی است که از این جور کارها نمی کنند. من معلمم و نه تنها بهم برنخورد اتفاقا خیلی هم پسندیدم. چون دلیل نداره از هر کاری که مدیرا و هم صنفیام می کنند راضی باشم. من به چشم دارم می بینم که تمام دغدغه مدیر شده جذب پول و دغدغه معلم هم معیشت. در حالی که این بچه ها امانتن دست ما. واقعا دست شما درد نکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
0
3
احسنت برشما و قلم توانای تان که درد دل مردم رابه گوش مسولین محترم به ویژه وزیر آموزش و پرورش می رسانید، مدیران مدرسه های ایران نه دغدغه آموزش دارند نه پرورش!تنها یک ماموریت برای خود قایلند:جذب پول و کمک های مردمی که آن راهم به سلیقه شخص مدیر خرج میکنن، و برای قانونی جلوه دادن کارشان ، امضا تاییده اعضای انجمن اولیا و مربیان را تحت فشار یا رودربایستی می گیرند ، چون وزرارت آموزش و پرورش کمک های مردمی را کنترل و بازرسی نمی کند چرا مسایل مالی مدارس بازرسی نمی شود مگر مدیر مجاز است به صرف اینکه پولها را از مردم می گیرد نه از وازرتخانه ، هرطور که می خواهد خرج کند؟!!
سادات
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
0
3
سلام.من معلم مقطع ابتدایی هستم. در طول سال تمام تلاشمو کردم تا بچه ها درس رو دوست داشته باشند، بیشتر کارهای گروهی انجام دادیم و فعالیت اما نتیجه چی شد..
انرژی خیلی زیادی از من گرفته شد و بچه هایی که مجبور شدم دوباره با امتحان و ... مطالب رو یادشون بدم. آموزش نسل جدید خیلی سخته. اونا از اول با وسایل هوشمند خو گرفتن، در روابط اجتماعی و گروهی بسیار ضعیف هستند و آموزش درست به اونها دانش بالا در زمینه های مختلف و صبر وزمان زیاد میخواد. از سرفصل های کتاب عقب میمونی
اکبری
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
0
1
لطفا مطلبی در مورد وزن سنگین کتاب ها و کیف بچه‌ها بنویسید. دختر من دچار کمر درد شده و عوارض دیگر هم که در سالهای بعد مشخص خواهد شد. مثالی در مورد فنلاند زدید توجه داشته باشید که در این کشور در روز اول سال تحصیلی یک ای پد به دانش آموز تحویل می شود و تمام کارهای آموزشی با این وسیله و در محل مدرسه انجام می شود.
عصر ایران نکته درستی است و گمان می کنیم قبلا نوشته باشیم. اما بخشی از همان سنگینی هم به خاطر تحمیل کتب جانبی است که بچه ها به سفارش معلم یا دور از چشم او و به خاطر این که از عهده پاسخ برآیند ناگزیر از حمل آنها هستند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
0
1
در کشوری زندگی میکنیم که برای اینده هیچ برنامه ای نداره این بچه ها اینده کشور هستند و باید زندگی کنند بابت زحماتی که معلم و دانش اموز میکشد باید هدفی وجود داشته باشد ثروت یک جامعه همین بچه های معصوم هستند که از شش سالگی تا هیجده سالگی سر کارشون میزاریم و وقتشونو میگیریم من یه معلم هستم التماس میکنم از مسولین که برای اینده بچه ها برنامه ای تولید کنید گناه دارند بچه ها و والدین انها گناه دارند یکم رحم داشته باشیم
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
1
0
بنده به عنوان یک معلم عرض می کنم خدمتتان : 1ـ حقوق بسیار کم فرهنگیان نسبت به سایر کارمندان دولت در برگزاری کلاس های تقویتی بی تاثیر نیست: مثلا حداقل حقوق پزشکان 12 میلیون و حداقل حقوق معلمان 1 میلیون . 200 هزار تومان یعنی حقوق حداقل 10 برابری و براخت چنین حقوق هایی باعث روی آوردن معلمان به سایر شغل ها و فراموشی اصل رسالتشان و این که معلمی را به عنوان شغل دوم یا سوم خود نگاه کنند.
2ـ جناب آقای بطحایی نه مرد عمل که صرفا با چرخاندن زبان آ پ را اداره می کنند و تنها چیزی که از ایشان دیده ایم اینست که 20 ام اسفند بخشنامه می زنند که کلاس ها تا 28 ام دایرند
3ـ یک کلام آموزش و پرورش رها شده است
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد