۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۲
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد ۶۶۹۳۸۸
انتشار: ۱۲:۴۶ - ۰۱-۰۳-۱۳۹۸

نخستین شهربازی چین با فناوری 5G (+عکس)

پنجره جهان پارک تفریحی است که ۱۳۰ نسخه از مهمترین مناطق گردشگری معروف جهان در آنجا وجود دارد و سالانه میلیونها تن از آن بازدید می کنند.

شرکت های چینی به دنبال استفاده از تکنولوژی 5G به عنوان موتور جدید رشد هستند و صنعتگران چینی برای افزایش تعداد مشتریان خود در این زمینه با هم رقابت می کنند.

به گزارش تابناک باتو، در نمایشگاه بین المللی فرهنگی بین المللی چین که از 16 تا 20 ماه می جاری در «شنزن» برگزار شد، «فرهنگ حمایت شده توسط فناوری نسل پنجم 5G» موضوع اصلی این رویداد بود. در این نمایشگاه اعلام شد، نخستین شهربازی (تم پارک) حمایت شده با فناوری 5G افتتاح شده است.

بنا به گزارش شبکه خبری «سوهو» چین، روز جمعه شرکت تفریحی «شنزن هپی ولی» Shenzhen Happy Valley، با شرکت ارتباطات چاینا تیلیکوم، برای ترویج اپلیکیشن های نسل پنجم در شهربازی ها توافقنامه امضا کردند. این نخستین همکاری بین شهربازی ها و شبکه تلفن های همراه از نسل بعد در چین است.

بر اساس این توافق، شبکه بی سیم با سرعت بالا 5G از طریق پشتیبانی از واقعیت مجازی، برنامه های سرگرمی، واقعیت افزوده، بازی های اینترنتی و ورزش های الکترونیکی تجارب جدیدی برای بازدیدکنندگان رقم خواهد زد و موجب رضایت آنها خواهد شد؛ تجاربی که همه آنها به شبکه های سریع و پایدار نیاز دارند و برای ارائه خدمات هوشمند به بازدیدکنندگان مانند اتومبیل های بدون راننده و ربات های خدمات مشتری، از آنها استفاده می شود.

در همین راستا، پارک پنجره جهان Window Of the World با شرکت ارتباطات چاینا یونیکوم برای ساخت نخستین پارک فرهنگی بزرگ در چین که کامل با شبکه 5G حمایت می شود همکاری می کند.

پنجره جهان پارک تفریحی است که ۱۳۰ نسخه از مهمترین مناطق گردشگری معروف جهان در آنجا وجود دارد و سالانه میلیونها تن از آن بازدید می کنند.

ژائو بیینگو، مدیر کل «پنجره جهان» گفت، پارک قصد دارد خود را به یک ارائه دهنده خدمات گردشگری هوشمند تبدیل کند و افزود که ایجاد شبکه 5G اولین گام برای دستیابی به این هدف است.

مؤسسه اطلاعات فرهنگی Xinkun در شهر شیان استان شانکسی در ادامه یادآور شد: مدیریت فرهنگی این استان نیز در حال ساخت پلت فرم 5G است که تجربه ماجراجویانه ای را برای ارج نهادن به میراث فرهنگی با استفاده از فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده فراهم خواهد کرد.

در حال حاضر با گسترش این فناوری در چین، مؤسسات فرهنگی چین برای پاسخگویی به بازار رو به رشد با هم رقابت می کنند.

فناوری 5G در صدد پاسخگویی به نیازهای بازار رو به رشد فرهنگی در چین است. سال گذشته درآمد کل بخش فرهنگی و شرکت های مرتبط ۸.۹۳ تریلیون یوان معادل ۱.۳۱ تریلیون دلار است که ۸.۲ در صد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. طبق آمار دفتر ملی، این رقم از میزان رشد تولید ناخالص داخلی این کشور بالاتر است.

بان هالن، محقق ارشد مؤسسه سیاست عمومی بانگوال، گفت که این ارقام نشان می دهد که چینی ها کالاهایی مانند غذا و اتومبیل را کمتر مصرف نموده و هزینه بیشتری برای فرهنگ و خدمات صرف می کنند.

مؤسسه بانگوال یک مؤسسه پژوهشی سیاست عمومی در چین با محققان برجسته و کارشناسان ارشد از چین و دیگر نقاط جهان است.

ارسال به دوستان