۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۸۴۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۵-۰۵-۱۳۹۸
کد ۶۸۴۵۷۹
انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۵-۰۵-۱۳۹۸

گفت وگوی تلفنی عمران خان‌ و ترامپ درباره کشمیر

گفت وگوی تلفنی عمران خان‌ و ترامپ درباره کشمیر«عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان و «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا روز جمعه در یک تماس تلفنی، مسایل مربوط به تحولات کشمیر و اوضاع افغانستان را مورد بحث و بررسی قرار دارند.

به گزارش ایرنا رادیو دولتی پاکستان اعلام کرد: عمران خان در این گفت وگوی تلفنی، ترامپ را نسبت به نگرانی های پاکستان درخصوص اوضاع بحرانی کشمیر مطلع کرد.

وی گفت: نشست ویژه شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی اوضاع کشمیر نیز برگزار می‌شود.

نخست وزیر پاکستان همچنین با اشاره به تحولات افغانستان تاکید کرد که اسلام آباد نقش سازنده‌ای برای کمک به برقراری صلح در افغانستان ایفا می‌کند و در آینده نیز متعهد به نقش آفرینی در این خصوص خواهد بود.

رادیو دولتی پاکستان افزود: عمران خان و دونالد ترامپ توافق کردند که در خصوص کشمیر با یکدیگر در ارتباط باشند.

براساس این‌گزارش؛ پاکستان در آستانه نشست شورای امنیت درباره کشمیر اقدام به رایزنی با سران اعضای دائم شورای امنیت کرده و قرار است عمران خان با رییس جمهوری فرانسه نیز به زودی گفت وگو کند.

«عمران خان» اواسط مردادماه امسال و در واکنش به تصمیم هند برای لغو امتیازات منطقه جامو و کشمیر، ضمن ابراز نگرانی از تشدید اوضاع در کشمیر، گفت: زمان عمل به میانجیگری دونالد ترامپ میان اسلام آباد و دهلی فرا رسیده است.

نخست وزیر پاکستان اظهار داشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای کمک به حل مناقشه کشمیر پیشنهاد میانجیگری بین اسلام آباد و دهلی نو را مطرح کرده که اکنون زمان عمل به آن فرا رسیده است.

در عین حال رهبران ارشد احزاب سیاسی پاکستان می‌گویند: دونالد ترامپ برای کمک به حل مسائل شبه قاره صادقانه رفتار نمی کند بنابراین دولت «عمران خان» از اعتماد به وی اجتناب کند.

«عمران خان» نخست ‌وزیر پاکستان ماه گذشته به دعوت رسمی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به واشنگتن سفر کرد، ترامپ در دیدار با عمران خان، میانجی گری بین پاکستان و هند در موضوع کشمیر را پیشنهاد داد.

پاکستان برخلاف هند با ورود سایر کشورها برای حل مساله کشمیر مخالفت نمی‌کند و تاکنون چندین بار در مجامع بین المللی مساله کشمیر را مطرح کرده و خواستار میانجی گری کشورها شده است.

بر اساس توافق شیملا که در سال ۱۹۷۲ میان هند و پاکستان امضا شد، دهلی نو خواهان حل مساله کشمیر به صورت دوجانبه شده و با دخالت کشور سوم نیز مخالفت کرده است.

دهلی نو پیش از این نیز با پیشنهاد میانجی گری آمریکا، ترکیه و سازمان ملل برای حل مساله کشمیر مخالفت کرده بود.

در حال حاضر بخشی از کشمیر در خاک هند و قسمتی دیگر در پاکستان قرار دارد. هر دو کشور ادعای مالکیت بر تمام کشمیر را دارند و همین موضوع یکی از علل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان(از هند) در سال ۱۹۴۷ میلادی است.

برچسب ها: عمران خان ، ترامپ ، کشمیر
ارسال به دوستان
امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب! یمن : فرودگاه تل آویو را با موشک مافوق صوت هدف گرفتیم اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب» نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد