۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳
در حاشیه
کد خبر ۶۸۴۸۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۷-۰۵-۱۳۹۸
کد ۶۸۴۸۲۵
انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۷-۰۵-۱۳۹۸

وقتی مدیر و مسؤول می‌خورد، من چرا نخورم؟

برخی از مدیران نه تنها به دنبال حقوق کامل خود هستند حتی حق دیگران را هم به جیب خود می‌ریزند. متاسفانه این جنس از مدیران در درجه بالایی از ریاکاری هم قرار دارند.

عصرایران؛ مصطفی داننده- به احتمال بسیار زیاد حدیث معروف «الناس علی دین ملوکهم» را خوانده یا شنیده‌ا‌ید. معنای سخن این است :«مردم به روش و طریقه حاکمان خویش زندگی می کنند.»

این روزها که سخنرانی‌های تند برخی از روحانیون و سیاسی‌ها که نقش حاکمان جامعه را به عهده دارند، می‌شنویم بیشتر به این معنای این جمله پی می‌بریم.

رفتار جریان‌های سیاسی را ببیند. دچار «خود درگیری» شده‌اند. آنها برای اینکه خود را حق نشان بدهند حتی حاضر هستند دوستان خود را هم قربانی و از روی آنها عبور کنند.

آنکه مدیر و مسؤول بود خورد، چرا من نخورم؟

برخی روحانیون هم با تندترین ادبیات به ویژه در خطبه‌های نماز جمعه با مسائل فرهنگی و اجتماعی برخورد می‌کنند و متاسفانه خبری از زبان نرم و "لَیِن" نیست.

این رفتار باعث می‌شود جامعه هم تندخو شود. باعث می‌شود یکان یکان افراد تشکیل دهنده جامعه، خود را محق بدانند و فکر کنند حق‌شان توسط دیگران زیر پا گذاشته شده است.

وقتی کسانی که مسؤولیت می‌گیرند، دست به اختلاس و فساد می‌زنند واقعا دیگر چه انتظاری می‌شود از مردم داشت؟

«آنکه مدیر و مسؤول بود خورد، چرا من نخورم؟» این جمله بسیار آشنایی برای ماست. جمله‌ای که توجیهی شده است برای زیرپا گذاشتن قانون و یا خوردن حق مردم.

به همین راحتی مردم تحت تاثیر حاکمان خود قرار می‌گیرند. فکر می‌کنید چرا در سال‌های ابتدایی انقلاب مردم به حقوق هم احترام می‌گذاشتند و حاضر بودند حتی جان خود را برای دیگری فدا کنند؟ چون آنها از مسؤولان خود پاکدامنی و صداقت می‌دیدند. مسؤولانی که بخشی از حقوق خود را می‌بخشیدند چون اعتقاد داشتند حق آنها نیست.

حالا چه؟ برخی از مدیران نه تنها به دنبال حقوق کامل خود هستند بلکه حق دیگران را هم به جیب خود می‌ریزند. متاسفانه این جنس از مدیران در درجه بالایی از ریاکاری هم قرار دارند. جلسه دادگاه‌های فساد بانکی و مالی را نگاه کنید. بعضی از آنها جای مُهر بر پیشانی دارند اما متهم به خوردن حق مردم شده‌اند.

برخی از مردم رفتار این جماعت را می‌بینند و به خود حق و اجازه می‌دهند که دست در جیب مردم کنند و برج و بارویی بسازند.

مردم وقتی تندخویی بعضی از روحانیون را می‌بینند که به دیگران برچسب‌های مختلف می‌زنند، به خود اجازه می‌دهند با دیگران تند برخورد کنند.

این در حالی است که اسلام نماد مهربانی و کلام نرم است و بسیاری از مردم روحانیون و مومنان را به کلام نرم آنها می‌شناختند.

بله، جامعه درست خواهد شد به شرطی که مسؤولانی که نقش حاکمان را بر عهده دارند، رفتار خود را به نفع جامعه اصلاح کنند قطعا حال جامعه ما خوب خواهد شد.

برچسب ها: فساد ، دولت ، مجلس
ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد