۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۶۸۵۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۰۲-۰۶-۱۳۹۸
کد ۶۸۵۷۸۵
انتشار: ۲۱:۰۳ - ۰۲-۰۶-۱۳۹۸

رئیس کمیته داوران: پروسه استفاده از کمک داور ویدئویی 6 تا 9 ماه زمان می برد

هدایت‌ ممبینی می‌گوید پروسه استفاده از کمک داور ویدئویی در شرایط عادی ۶ تا ۹ ماه به طول می‌انجامد و این روند در ایران آغاز شده است.

به گزارش ایسنا، هدایت ممبینی بعد از مراسم بهترین‌های فوتبال ایران گفت: داوران ما از حیث عملکرد در سطح خوبی هستند. الان آقای فغانی یک مرجع داوری است و باید او را حفظ کنیم. او نه در سطح کشور بلکه در سطح دنیا حای خوب و ویژه‌ای است. او به عنوان بهترین داور فصل، بیشترین و بهترین نمرات را داشت.

وی درباره عملکرد داوران در هفته نخست لیگ برتر، گفت: ارزیابی ما از عملکرد داوران مثبت بود. قضاوت‌های خوبی صورت گرفت.

رئیس کمیته داوران درباره استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی اظهار کرد: استفاده از این سیستم در شرایط عادی ۶ تا ۹ ماه به طول می‌انجامد. باید داوران ما مراحل آموزشی را سپری کنند و لایسنس فیفا را هم دریافت کنیم. کار شروع شده است و با جدیت بالا تلاش می‌کنم.

ممبینی درباره حذف داوران پشت دروازه تاکید کرد: چنین موضوعی صحت ندارد. تا آمدن VAR از داوران پشت دروازه استفاده می‌کنیم.

او درباره حضور در کمیته داوران و جدا شدن از سازمان اقتصادی خاطرنشان کرد: کمیته داوران تخصص خودم بود و تجارب بیشتری در بخش داوری دارم. در سازمان اقتصادی هم کارهای خوبی انجام داد و تجربیاتم در آن حوزه در کمیته داوران به من کمک کرده است.

برچسب ها: داور ویدئویی
ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)