۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۱۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۹-۰۷-۱۳۹۸
کد ۶۹۱۵۷۲
انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۹-۰۷-۱۳۹۸
رپرتاژ آگهی

استارتاپ معیار جدید باسوادی

نرخ زاد و ولد استارتاپ­ها به جایی رسیده است که کم کم از نرخ تولد یک انسان بر روی کره زمین درحال پیشی گرفتن است. تغییرات در این زمینه به حدی است که حتی انتخاب اسم هم برای استارتاپ ها سخت شده است و کارآفرینان همانند پدران و مادران باید ماه­ها وقت برای انتخاب اسم صرف کنند. زندگی ما به شدت به موضوع استارتاپ­ها گره خورده است و هر روز که از خواب بیدار می­شویم با یک ایده جدید روبرو هستیم که نوع زندگی ما را تغییر داده است و ناگزیر باید از آن پیروی کنیم. دیگر عملا زندگی بدون آن­ها غیرقابل تصور است و راهی نیست جز به رسمیت شناختن وجودشان.

استارتاپ معیار جدید باسوادی

در این شرایط چه بر سر ما خواهد آمد؟ آیا باید دست روی دست بگذاریم و از نقش فعال خود دست بکشیم تا افرادی بیایند و با یک استارتاپ زندگی ما را کنترل کنند؟ برای ما تصمیم بگیرند و ما صرفا یک مصرف کننده باشیم و از اینکه کاری از دستمان بر نمی‌آید احساس بیسوادی کنیم؟

همانطور که در تعریف جدید بیسوادی از سوی یونسکو آمده است با سواد کسی است که بتواند از آموخته‌هایش در زندگی خود تغییر ایجاد کند، دیگر خواندن و نوشتن، کامپیوتر و یا زبان دوم معیار با سوادی نیست. استارتاپ ها ذاتا ابزاری برای ایجاد تغییر در زندگی هستند. و همه می‌خواهیم بیسواد نباشیم و بدنبال تغییر می‌گردیم لاجرم باید با مفهوم استارتاپ آشنا شویم.

استارتاپ را یا باید راه­اندازی کرد و یا حداقل بدانیم چیست، از کجا آمده و به کجا می‌رود؟ برای این منظور ابزارها و راه­کارهای بسیاری وجود دارد اما پایه‌ای‌ترین کاری که می‌توان انجام داد آشنایی با واژه نامه کسب و کارهای نوآور است. واژه‌ها و اصطلاحات بسیاری وجود دارد که خاص این حوزه است و به تازگی وارد ادبیات کسب و کاری کشور شده است که عدم آشنایی با آنها می‌تواند مسیر راه­اندازی استارتاپ را با مشکل مواجه سازد.

خبر خوب اینکه به تازگی باشگاه کارآفرینی تیوان با هدف آگاهی بخشی به سرمایه‌گذاران صنعتی، و کلیه علاقمندان به فضای نوین کارآفرینی اقدام به تالیف و چاپ کتاب واژه‌نامه کسب و کارهای نوآور کرده است که اصطلاحات رایج استارتاپی را تشریح می‌کند و می‌تواند ابزاری مفید برای آشنایی با ادبیات این نوع کسب و کارها باشد.

‍هدف از تالیف کتاب واژه نامه کسب و کارهای نوآور آشنایی هرچه بیشتر و دقیق‌تر افراد با اجزای موثر اکوسیستم استارتاپی، اعتبار بخشی و گسترش و نشر فرهنگ کارآفرینی در کسب و کارهای سنتی و حرکت به سمت دیجیتال شدن و ایجاد نوآوری است.

این کتاب از طریق پلتفرم «همبودگاه» که یک استارتاپ در زمینه تامین مالی جمعی تخصصی در حوزه کتاب است بصورت آن لاین عرضه می شود.

روش همبودگاه با سیستم چاپ و نشر سنتی کتاب تفاوت دارد و به مولف و مترجم امکان پیش فروش کتاب را می دهد یعنی کتاب قبل از اینکه چاپ شود مخاطب خود را پیدا می کند و هزینه‌های آن از طریق پلتفرم همبودگاه تامین می‌شود.

اولین گامی که برای تطبیق با شرایط عصر استارتاپی می توان برداشت خواندن کتاب «واژه نامه کسب و کارهای نوآور» است. و شما می توانید برای آشنایی با اصطلاحات استارتاپی از طریق وبسایت همبودگاه کتاب را پیش خرید کنید.

برچسب ها: استارتاپ
ارسال به دوستان
ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب! یمن : فرودگاه تل آویو را با موشک مافوق صوت هدف گرفتیم اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب» نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد ثبت لحظه حضور پلنگ ایرانی با توله‌اش در جنگل‌های گیلان (فیلم) مدودف : جنگ بین روسیه و آمریکا، اتمی خواهد بود عراقچی وارد پکن شد شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به ۵۰ تن رسید