۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۶۹۲۴۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۴-۰۷-۱۳۹۸
کد ۶۹۲۴۱۲
انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۴-۰۷-۱۳۹۸

تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا در کرمان ممنوع شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان از ممنوعیت تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا در این استان به علت آنچه که خطرات اکوسیستمی و تاثیر منفی بر منابع آبی نامید ، خبر داد.

مرجان شاکری در گفت و گو با ایرنا با اشاره به وجود مزرعه های غیرقانونی پرورش ماهی تیلاپیا در برخی نقاط استان کرمان افزود: این ماهی بومی ایران نیست و پرورش و تکثیر آن به دلیل احتمال تخریب اکوسیستم از نظر محیط زیست ممنوع است.

وی با بیان اینکه چهار استان کشور مجوز پرورش و تکثیر ماهی تیلاپیا را دریافت کرده اند تصریح کرد: کرمان به دلیل اکوسیستم و وجود رودخانه های دائمی در شمار این استانها قرار ندارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان ادامه داد: این سازمان به دلیل مهاجم بودن ماهی تیلاپیا با پرورش و تکثیر آن مخالف است و مجوزی در این زمینه در استان کرمان صادر نشده است.

وی اقدام به پرورش ماهی تیلاپیا را در استان کرمان تخلف برشمرد و تاکید کرد: این افراد به مراجع قضایی معرفی می شوند.

شاکری با بیان اینکه تاکنون پرونده پرورش دهندگان ماهی تیلاپیا در مراکز قضایی استان کرمان باز است گفت: این گونه جانوری بر توان اکولوژیکی منابع آبی استان کرمان تاثیرگذار است لذا افراد از پرورش این ماهی پرهیز کنند.

برچسب ها: تیلاپیلا ، کرمان
ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)