۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۳۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۳-۰۷-۱۳۹۸
کد ۶۹۳۸۷۲
انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۳-۰۷-۱۳۹۸
اطلاع رسانی

گزارش روزنامه شرق درباره عباس ایروانی

روزنامه شرق با انتشار گزارشی به عباس ایروانی پرداخته است.

شرق نوشته است: او در زمان دفاع مقدس قطعات موتورسیکلت تولید می‌کرده است. وی سپس با خریدن کارخانه پیستون‌سازی تبریز از دولت که آن روزها برای واگذاری عرضه شده بود، وارد مرحله جدیدی از فعالیت اقتصادی می‌شود.

البته ایروانی می‎گوید: «این انتهای راه بنده و دولت بود و به‌هیچ‌روی پس از آن، وارد معامله با دولت نشدم». بر اساس نوشته‌های این وب‌سایت، ایروانی «علاوه بر حفظ، نوسازی و گسترش کارخانه پیستون‌سازی تبریز ۱۴ کارخانه دیگر را احداث نموده و بهترین گروه قطعه‌سازی کشور را به نام گروه قطعات خودرو عظام پایه‌گذاری کرده که در اوج بحران تحریم، مانع توقف فعالیت‌های چرخه صنعت خودروسازی کشور شد. تولیدات این گروه شامل پیستون خودروهای سبک، سنگین بنزینی، دیزلی، صنایع ریخته‌گری، کلاچ و قطعات الکتریکی، داشبورد، انواع دینام، استارت، قفل، جعبه‌فرمان، پولوس انواع بلبرینگ و صدها قطعه ریز و درشت دیگر است. این متهم به فساد فی‌الارض در جلسه سوم دادگاهی خود گفت: (در مجموعه من) چهار هزار نفر به‌طور مستقیم و ۳۰‌ هزار نفر به‌طور غیرمستقیم مشغول به کار شده‌اند. در مدت فعالیتم از خروج ۳۵۰ میلیون دلار جلوگیری کرده‌ام و مجموعه‌های گردشگری و رفاهی بسیاری ساخته شده است.


طبق ادعای ایروانی، فعالیت‌های او در طول این سال‌ها تنها محدود به این موارد نبوده است. او گفته «در طول این دوران، دست از علایق خود که فعالیت در عرصه‌های مذهبی است، نکشیدم و در زیر سایه پدر، هیئت‌های مذهبی خود را گسترش داده و حسینیه‌ای به نام ثامن ثامن‌الائمه (ع) نیز در شهر مقدس مشهد بنا کردیم که همچنان پابرجا و فعال است». او گفته به دلایل علایق شخصی، فعالیت‌های هنری و فرهنگی زیادی هم داشته است. از جمله این فعالیت‌ها مرمت خانه سنتی عامری‌ها در کاشان، کاروانسرای وکیل کرمان و همچنین همکاری در ساخت ضریح باشکوه سیدالشهدا(ع) بوده است.

گزارش روزنامه شرق درباره عباس ایروانی
در زمینه اخیر این وب‌سایت نوشته: «با توصیه سردار سلیمانی بنده نیز همکاری خود را با ستاد بازسازی عتبات عالیات، جناب حاج آقای حقیقت‌پور افزایش دادم و بنا به ارتباط نزدیکی که با استاد فرشچیان داشتم، پیشنهاد استفاده از ایشان برای طراحی را داده و به همین منظور شخصا با استاد فرشچیان در خارج از ایران دیدار و مذاکره کردم. ایشان پس از برگشت به ایران، با حضور در دفتر شخصی این‌جانب در میدان آرژانتین تهران، کار طراحی و آماده‌سازی ضریح باشکوه سیدالشهدا(ع) را به پایان رساندند و پس از تأیید طرح از سوی مقام معظم رهبری، توسط هنرمندان قم اجرا شده و پس از عبور از سراسر کشور، روی آن مکان مقدس نصب شد».


وی همچنین مدعی همکاری با پروفسور سمیعی در راه‌اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری مغز و اعصاب شده و نوشته به همین منظور زمینی در منطقه ۲۲ تهران به مبلغ ۱۱ میلیارد تومان از شهرداری خریداری کرده و به نام مؤسسه خیریه متوسلین به امام رضا(ع) کرده است.


از دیگر فعالیت‌های ایروانی، ایجاد پروژه تفریحی هزار و یک شهر، پارک آبی کیش و پارک آبی اوشن بوده است. عباس ایروانی درخصوص این‌گونه فعالیت‌هایش نوشته است: «نیت این‌جانب در انجام تمام این امور، رضایت خدا و خدمت به خلق، همراه با کسب روزی حلال بوده است». البته این نیت ایروانی و فعالیت‌های خیریه او، مانع به‌جریان‌افتادن پرونده‌اش نشده است.

برچسب ها: عباس ایروانی
ارسال به دوستان