۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۷۰۱۴۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۲-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۱۴۸۰
انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۲-۰۹-۱۳۹۸

با یک پیامک قبض آب خود را دریافت کنید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران از فراهم شدن امکان دریافت اطلاعات قبض آب از طریق پیامک برای مشترکان خبر داد و تاکید کرد که این به معنی حذف شدن قبوض کاغذی نیست.

محمدرضا بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تاکید دولت بر حذف قبوض کاغذی آب و برق، اظهار کرد: قبوض آب همچون قبوض برق نیست؛ زیرا در برق هر واحد و هر شهروند صاحب یک کنتور و قبض بوده و حذف کردن قبض کاغذی راحت است؛ اما در آب، کنتور مشترک است و به همین دلیل حذف قبض آب به سرعت حذف قبض برق نیست.

وی ادامه داد: در استان تهران یک میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک آب و حدود شش میلیون آحاد وجود دارد؛ یعنی هر مشترک بین سه تا چهار آحاد دارد. درواقع در یک آپارتمان، هر واحد یک کنتور برق دارد اما کنتور آب جداگانه نیست و روی شارژ خانه حساب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران از فراهم شدن امکان دریافت اطلاعات قبض آب توسط پیامک به مشترکان خبر داد و افزود: مشترکان آب استان تهران می‌توانند با ارسال شناسه قبض خود به سرشماره ۲۰۰۰۰۰۱۲۲ قبوض خود را به صورت پیامکی دریافت کنند. البته در حال حاضر این به معنی حذف شدن قبوض کاغذی مشترکان نیست.

به گفته وی، مزیت این اتفاق این است که همه ساکنان یک آپارتمان در جریان قرار می‌گیرند که هزینه آب ساختمان چقدر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران از حذف ۳۰ درصد قبوض آب مشترکان استان تهران تا پایان سال خبر داد و گفت: تا پایان سال مکلف کردیم حدود ۳۰ درصد تمام قبوض آب استان تهران الکترونیکی شود و تا سه سال آینده همه قبوض آب استان تهران حذف شود. ۳۰ درصدی که قبض آب آن‌ها حذف خواهد شد، مشترکانی هستند که خانه ویلایی دارند.

برنامه دولت برای حذف قبوض کاغذی

بر اساس این گزارش، اواخر پاییز سال گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از صرفه‌جویی ۱۴۴۰ میلیارد تومانی در صورت حذف قبوض کاغذی آب، برق، گاز و تلفن خبر داد و گفت: با این صرفه‌جویی می‌توان کارهای بزرگی به نفع مردم انجام داد و ذهن مردم را باید نسبت به هدررفت این منابع حساس کرد.

آمارها حاکی از آن است که ۳۵ میلیون کنتور برق، حدوداً همین تعداد کنتور آب و ۲۰ میلیون کنتور گاز در ایران وجود دارد و برآوردها نشان می‌داد ۱۴۴۰ میلیارد تومان برای قبوض خدماتی هزینه می‌شود. این در حالی بود که به گفته آذری جهرمی، ظرفیت کامل برای صدور تمام این قبوض به صورت الکترونیکی فراهم است.

در راستای اجرای این طرح، قبوض کاغذی برق از ابتدای مهرماه حذف شدند و رسما برای هیچ مشترکی قبض کاغذی صادر نمی‌شود. حذف قبوض کاغذی آب گام دیگر وزات نیرو در این راستاست و آخرین اخبار حاکی است که طرح حذف قبوض کاغذی آب براساس ارزیابی صورت گرفته این طرح تا پایان دولت دوازدهم به طور کامل اجرا خواهد شد.

پایلوت اجرای طرح حذف قبوض کاغذی آب

بر این اساس، حمیدرضا کشفی - معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب کشور - در این مورد اعلام کرده بود که در حال حاضر پایلوت اجرای این طرح در چندین شهر از جمله لرستان، اصفهان، آذربایجان‌غربی و بندرعباس آغاز شده است و پس از ارزیابی نتایج، این برنامه به سایر مناطق کشور نیز تعیم داده خواهد شد.

وی با تاکید بر این‌که در حال حاضر زیرساخت اجرای این برنامه کامل شده است، گفته بود: هزینه آب‌بهای برخی از مشترکان به دلیل تعرفه غیرواقعی آب، به میزانی اندک است که چاپ قبض کاغذی حتی به صرفه هم نیست. در حال حاضر تعداد مشترکان آب شهری و روستایی کشور از مرز ۲۳ میلیون مشترک گذشته است و سالانه تعداد بسیار زیادی قبض کاغذی میان این تعداد مشترک توزیع می‌شود که در صورت اجرای کامل این برنامه، شاهد ثمرات زیست‌محیطی و اقتصادی فراوانی خواهیم بود.

برچسب ها: قبض
ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)