۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۷۱۱۰۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۸-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۱۰۶۹
انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۸-۱۱-۱۳۹۸

اطلاعیه بانک پاسارگاد درباره سقف تراکنش های مالی

طریقه دریافت رمز پویا در بانک پاسارگاداز تاریخ 8 بهمن سال 1398 انجام تراکنش‌های مالی برای مبالغ بیش از 100 هزار تومان و همچنین مشاهده‌ موجودی و صورتحساب کارت، از طریق سامانه‌های بانکداری‌ الکترونیک و بدون حضور کارت، تنها از طریق رمز پویا امکان‌پذیر است.

به گزارش عصرایران به نقل از روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، به این‌ترتیب مشتریان می‌توانند با هر کارت در شبانه‌روز، تا سقف 100 هزار تومان تراکنش، از رمز ایستای خود استفاده کنند و انجام تراکنش با مبالغ بیش از آن باید با رمز دوم پویا انجام شود. همچنین مشاهده‌ی موجودی و صورتحساب، بدون حضور کارت، صرفاً با رمز دوم پویا امکان‌پذیر خواهد بود.

بر اساس این خبر، مشتریانی که رمز پویای خود را فعال کرده‌اند، برای انتقال وجه با هر مبلغی، باید از این نوع رمز استفاده کنند. وضعیت رمز دوم برای کلیه‌ی کارت‌هایی که به پویا تغییر داده نشده‌اند، به‌صورت اتوماتیک از رمز ثابت به «رمز ثابت و پویا » تغییر یافته و برای تراکنش‌های کمتر از 100 هزار تومان امکان استفاده از رمز ثابت یا رمز پویا به صورت اختیاری برای مشتریان فراهم است.

طریقه دریافت رمز پویا در بانک پاسارگاد

دارندگان کارت‌های نقدی بانک‌پاسارگاد، در هنگام انجام تراکنش‌های غیرحضوری، می‌توانند با فشردن دکمه «درخواست رمز پویا» در درگاه‌های پرداخت، رمز دوم پویا را به‌صورت پیامک دریافت کنند. همچنین دریافت رمز پویا از طریق برنامه همراه‌بانک‌ پاسارگاد و کد دستوری #6*720* نیز امکان‌پذیر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بانک‌پاسارگاد به نشانی https://www.bpi.ir/otp مراجعه و یا با مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی به شماره 82890 تماس حاصل کنید.

ارسال به دوستان
رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی) زندگی جذاب عشایر بام جهان (+عکس) ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل درمان کمردرد با نشاندن «خرس» روی کمر بیمار! (عکس) تویوتا روی تولید موشک سرمایه‌گذاری می‌کند! اولین دمپایی طراحی‌شده با هوش مصنوعی تولید شد(+عکس) اگر قصد ترک قند و شکر را دارید، این راهکارها را بخوانید بهشت‌های مالیاتی و مقاصد مقرون‌به‌صرفه/ انتخاب برتر مهاجران در سال ۲۰۲۵ کجاست؟